Bebegımın tırnagı

Basak351981

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
10
1
8
44
Arkadaslar kendımı cok kotu hıssedıorum bazen 2aylık bebegım var oglum bazı seylerı yaparken yanlısmı yapıorum dıye dusunmekten kendımı alamıorum.bıraz once tırnagını keserken sanırım canını yaktım benmı becerıksızım acaba yaa yada ıyı bı anne olamıcakmyım.

Yaa kiyamam pinpirikli olma canini yaktgni dusundugun için zAten iyi bi annesin sen :)

Bende bazen tınağını keserken canını yakıyorum oğlumun.bnm bebegmde 3 aylık Allah bağışlasın.bu kötü bir anne olduğumuz anlamına gelmiyor.sıkmayın canınızı :)

Benim oğlum dört buçuk aylık oldu bir kez bile kesmedim tırnağını. Bazen diyorum beceremedim ben bu anneliği

korkuyosan tam sınırda kesme tatlım azcık kalsın hem bu yüzden kötü anne degil vicdanlı bir anne oldugun belli:)

Hanımlar saçmalamayın yahu. Ne demek o ben iyi anne değilim falan.

Sanki annelerimiz çok rahattı biz doğduğumuzda.
Annelik zamanla ve sabırla güçlenecek bir şey. O minik kuzulara sizin sevginiz, sıcaklığınız yetiyor emin olun.

İçinizi de ferah tutun.

Bu cok kusinin basina geliyordur.
Iki aylik bebegin tirnaginin kesilmesini dogru bulmuyorum; cok yumusak, kendiliginden kırılıyor zaten.
Eldeven kisisel gelisimi yavaslatiyor fakat ilk etapta kullanilabilir. Tırnak kesmekten önde.

oyle dusunme herkes hata yapabılır.bu arada uykudayken kes .

Bu cok kusinin basina geliyordur.
Iki aylik bebegin tirnaginin kesilmesini dogru bulmuyorum; cok yumusak, kendiliginden kırılıyor zaten.
Eldeven kisisel gelisimi yavaslatiyor fakat ilk etapta kullanilabilir. Tırnak kesmekten önde.

olur mu hıçç.....kızım 20 gunluktu tırnakları baya uzamıştı doktor bana kes bekleme dedı yoksa kırkını beklıyordum saçmalık işte.....düşünün 2 ay beklesem yazık degılmı o tırnaklar nolur sonra.....

Banyodan sonra ve uyuyorken yapin, banyodan sonra yumusak oluyorlar uyuyorkende daha rahat olursunuz... Tirnak cakisi degilde makas kullanin, cocuklar icin özel var uclari yuvarlak ve fazla dipten kesmeyin, ayrica düz kesin... Yapa yapa alisirsiniz...

Yok uzamiyor tirnaklar. Bir yerden sonra sanki kesilmis gibi kiriliyor. Fakat ilk kesme isleminden sonra tirnaklar sertlesiyor.

İçim bir tuhaf oldu küçücük küçücük incecik parmaklar insan kıyamaz, korkar tabii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…