- 15 Nisan 2010
- 47
- 14
- 288
- Konu Sahibi bebek_bebek
-
İnşallahAmin teşekkür ederim :) bütün anne adaylarıyla beraber inşallah.
Nub iyi gozukmesede erkek gibi12 haftalık resimler sizce cinsiyet nedir. Son iki resimde bi çıkıntı var o pipi mi yoksa göbek bağı mı
O son iki resimdeki çıkıntı kafama takıldı kordon mu pipiş mi senceNub iyi gozukmesede erkek gibi
Pipiye benzettim12 haftalık resimler sizce cinsiyet nedir. Son iki resimde bi çıkıntı var o pipi mi yoksa göbek bağı mı
Hadi inşallah canımPipiye benzettim
Insallah canim.Domtor bu tahminde bulunmadimiHadi inşallah canımyazarım netleşince
Yok canımInsallah canim.Domtor bu tahminde bulunmadimi
Yok canım
Göbek bağı canım kesinlikle güle güle al bebeğini kucağına
Erkeğe benziyor sanki doktor tahminde bulundumu
Kizlar bende 13 haftalik hamileyim bende ulatrason goruntulerimi gondersrm bakip yaorum yapabilirmisinInsallah canim.Domtor bu tahminde bulunmadimi
Doktor cinsiyet icin henuz erken dedi bu ayin onbesinde kesin soyler yinede merak ediyomKizlar bende 13 haftalik hamileyim bende ulatrason goruntulerimi gondersrm bakip yaorum yapabilirmisin Eki Görüntüle 2283392
Bir tahminin varmi canimTeşekkür ederim canım
Kesin olmamakla beraber kiza benzettimKizlar bende 13 haftalik hamileyim bende ulatrason goruntulerimi gondersrm bakip yaorum yapabilirmisin Eki Görüntüle 2283392
Hayir baska yok canim bu ay kesin belli olurKesin olmamakla beraber kiza benzettim
Doktor ne dedi?
Baska ultrasonlar varsa onuda koy
Doktor henuz erken oldugunu soyledi kesin bisey soylemedi bu ay gidcem bakalim herseyin hayirlisiKesin olmamakla beraber kiza benzettim
Doktor ne dedi?
Baska ultrasonlar varsa onuda koy
Insallah canimDoktor henuz erken oldugunu soyledi kesin bisey soylemedi bu ay gidcem bakalim herseyin hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?