- Konu Sahibi bebek_bebek
-
Genital nub diye bişey var araştırın isterseniz ordan öğrenirsinizEki Görüntüle 129638 Eki Görüntüle 129638
16 haftalık hamileyim..Bu aşağıdan bacak arası ultrason görüntüsü..Deneyimli annelerden yardım istiyorum lütfen bu görünen pipi mi acaba?Farklı bir doktora gittim ama bu dr da hiç bir şey anlatmayanlardan malesef.
Yandan görünen resmi de aşağıda eklemeye çalışacağım bir de ona bakın lütfen.
..
Canım benim GİBİ dendi 2 hafta önce kesin bir şey denmedi ben de henüz bir şey almadım zaten ama bakıyorum besik araba falan gene de...Hala belli olmadi mi cinsiyet. Bende erkek olabilir demek istiyorum oyle geldi icimden
Pek anlamam ama erkek gibi hissettim canım, hayırlı olsun.Arkadaslar iyi akşamlar oncelikle Allah herkese saglikla bebeğini kucagina almayı nasip etsin bu da bizim 12 haftalik resmimiz tahminde bulunursaniz sevinirimEki Görüntüle 2234435 Eki Görüntüle 2234435
Erkeğe benziyor sanki doktor tahminde bulundumuKızlar bir yorum alabilir miyiz?
Hayırlı olsun erkeğe benzettim belli mi şuan cinsiyetiArkadaslar iyi akşamlar oncelikle Allah herkese saglikla bebeğini kucagina almayı nasip etsin bu da bizim 12 haftalik resmimiz tahminde bulunursaniz sevinirimEki Görüntüle 2234435 Eki Görüntüle 2234435
Teşekkür ederim canım doktor çıkıntı var % 99 erkek dedi ama o çıkıntı banada göbek bağı gibi geldi erken soyledi yanılmış olabilirGöbek bağı canım kesinlikle güle güle al bebeğini kucağına
Sen kız istiyosun sankiTeşekkür ederim canım doktor çıkıntı var % 99 erkek dedi ama o çıkıntı banada göbek bağı gibi geldi erken soyledi yanılmış olabilir
Çok belli oluyorSen kız istiyosun sanki
Evet canım cinsiyet belli oldu, erkek. Teşekkürler :)Erkeğe benziyor sanki doktor tahminde bulundumu
Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsinEvet canım cinsiyet belli oldu, erkek. Teşekkürler :)
Amin teşekkür ederim :) bütün anne adaylarıyla beraber inşallah.Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?