- 11 Haziran 2017
- 2.256
- 712
- 73
- Konu Sahibi bebek_bebek
-
İçinde bebiş olsun yorumlariz:)
Kese Yuvarlaksa kız fasulyeyse erkek diyorlar ya kimi :) ondan attımİçinde bebiş olsun yorumlariz:)
Merhabalar bizede yorum yaparmısınız.Eki Görüntüle 2231643 [/QUOTEerkek gibi geldi hafif cıkıntı var
Canm ben amator olarak yapiyorum hissiyat olarak burda incediklerim okuduklarima bakarak. Senin bebis cok kucuk biraz daha buyumesi lazmBanada yorum yaparmısınız :) bi ön sayfada resim.merak işte :)
Hayir canım.kesinlikle yanlis çok dikkat etdim tutmayanlar cokKese Yuvarlaksa kız fasulyeyse erkek diyorlar ya kimi :) ondan attım
Kesenin tam ortasinda canım yorum yapsamda yanlış çıka bilir .gönlündeki olsun..kesin diyemem kız gibu sanki9hafta burda hadi banada bı tahmin yapın lütfen :)
Hayırlısı olsun ınsallah :) benim bebiş kafasına gore takılıyo 7 haftada tam soldaydı :)Kesenin tam ortasinda canım yorum yapsamda yanlış çıka bilir .gönlündeki olsun..kesin diyemem kız gibu sanki
Her defasinda paylaş .yorumlarizHayırlısı olsun ınsallah :) benim bebiş kafasına gore takılıyo 7 haftada tam soldaydı :)
Amaç eğlenmek :) gönlümüz kızdan yana hayırlı evlat da olsunKesenin tam ortasinda canım yorum yapsamda yanlış çıka bilir .gönlündeki olsun..kesin diyemem kız gibu sanki
Paylasırım tabii :)Her defasinda paylaş .yorumlariz
Hahaha pardon canım ha bana yorum yaptınız sandım bebek yok daha görünürde :)Kesenin tam ortasinda canım yorum yapsamda yanlış çıka bilir .gönlündeki olsun..kesin diyemem kız gibu sanki
Ay nekdr tatlı ya sankı erkek gbi hissettim.acaba bole bebegın kese de ilk goründügü foto varmı bakalım şu ramzi teorisimi ne ona gore neymişBuna fikri olan var mı....merak ediyoruz ama hala net bir şey diyen yok..
Kesin diyemem nub iyi gozukmuyor ama kiz gibiBuna fikri olan var mı....merak ediyoruz ama hala net bir şey diyen yok..
Kesin diyemem nub iyi gozukmuyor ama kiz gibiBuna fikri olan var mı....merak ediyoruz ama hala net bir şey diyen yok..
Hala belli olmadi mi cinsiyet. Bende erkek olabilir demek istiyorum oyle geldi icimdenBuna fikri olan var mı....merak ediyoruz ama hala net bir şey diyen yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?