- 22 Şubat 2025
- 365
- 212
- 18
- Konu Sahibi miniminimom
-
4 uyku yapıyor 30-40 dk arasıGündüz uykuları nasıl ?
2bucuk saat aralıklarla yatırıyorum ama bi türlü o gündüz uyku sürelerini uzatamadım 30 dk dolar dolmaz uyanıyor4 uyku 6 aylık bir bebek için fazla gibi geldi 3 uykuya düşürüp o şekilde deneyin bir de uyanıklık süresine dikkat edin onu arttırmaya çalışın. Belki gece uykusunu gündüz uyumaya başlanmıştır
haklısınız ama her yolu denedim uyumuyor şu anSalladığınız için böyle.
Sallayarak uyutmada sallama durunca uyanırlar. En azından gece uyuturken başka bir yol bulmalısınız
Ay geceniz de gündüzünüz de aynı bizim gibi.Nasıl ve ne zaman düzelecek merak ediyorum.4 uyku yapıyor 30-40 dk arası
kaç aylıksınız şu an ? sanki benimki biraz düzeliyor gibi gündüz uykuları uzadı mesela uyku aralıgını uzattım 3 saat yaptım.Ay geceniz de gündüzünüz de aynı bizim gibi.Nasıl ve ne zaman düzelecek merak ediyorum.
Tam 6 aylık yarın.bgn uyku arasını açmayı da denedik yine yarım saatte kalktı.Gece uyur insallahkaç aylıksınız şu an ? sanki benimki biraz düzeliyor gibi gündüz uykuları uzadı mesela uyku aralıgını uzattım 3 saat yaptım.
yarım saate benimki de kalkıyo ama tekrar sallıyorum 15 dk falan uyuyor bu şekilde 1-1bucuk saat yapıyoruzTam 6 aylık yarın.bgn uyku arasını açmayı da denedik yine yarım saatte kalktı.Gece uyur insallah
ama başka neyle gececek ki ? pış pış yapuyorum poposuna bana mısın demiyor hicUykuya sallanarak geçtiği için ilk uyku döngüsünde yani yarım saatin sonunda sallanmiyor olunca kendi kendine uykuya devam edemiyordur. En azından uzmanlar böyle söylüyor. Sallamadigim için kesin konuşamıyorum
Nadiren bizde de aynı durum oluyor ama genelde faltaşı gibi açılıyor gözler ve uyumak istemiyor.Artık ben uykuyu sevmediğini kabullendimyarım saate benimki de kalkıyo ama tekrar sallıyorum 15 dk falan uyuyor bu şekilde 1-1bucuk saat yapıyoruz
Uyku arkadaşı alabilirsiniz. Emzik kullanabilirsiniz. Doğduğundan beri hiç sallamadik, kucakta pışpışlayıp ağırlaştığında uyumadan yatağına bırakıp kendi kendine uykuya geçmesini bekledik. Şükür şimdi de öyle biraz uzun sürse de kendi kendine uyumayı öğrendiama başka neyle gececek ki ? pış pış yapuyorum poposuna bana mısın demiyor hic
Uyku sinyallerini takip ediyor musunuz bilmiyorum. Onları takip edin mutlaka çok uykusu gelmeden sinyalleri yakalayınca yatmaya geçin. Sallayarak uyutacaksanız da sallayın mayışsın yatağına yatırıp bekleyin. Uykuya kendi geçerse uyandığında da kendi geçer. Bu hemen öğreneceği bir şey değil. Hemen uyuyamayacak da ama birkaç gün eziyetine dayanırsanız sonrası sizin için de kolay olurama başka neyle gececek ki ? pış pış yapuyorum poposuna bana mısın demiyor hic
Benim bebeğim 5 aylık gece sallayarak uyutuyorum 3-4 saat uyuyordu şimdilerde ise 2 saat anca anca uyuyor. En azından gündüz uyuyor dinlenirim diyordum ama son 1 haftadır gündüz uykuları da karıştı. Donem dönem oluyor bunlar galiba.kızlar 6 aylık bebeğim var. son 1 aydır falan gece kalkıp tamamen uyanıyor mama da içse yok geri uyumuyor altını alıyırum gazını cıkartoyorum e uykudan önce burnunu alıyorum ama yok alışkanlık haline getirmiş ve en önemlisi sallayarak uyutuyorum hemen uyuyor ama gece asla uyumuyor nerdeyse 1 saat sallıyorum bakın abartmıyorum 1 saat. e bende yıpranıyırum hemen de dalmıyor 1 saat sonra tekrar kıpırdıyor benim uyku hayal oluyor cok sıkıldım nasıl aşıcaz bu durumu gecer dedim bekledim gecmedi kaç ay oldu şimdi de diş problemleri başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?