Onda şeker oranı yüksek dediler. Kızım da hiç sevmedi. Gaz yaptı
tekrar ediyorum cok yanlis. pazarlama icin yapilmis reklam kokan hareket bunlar. bebeklerde ileri dercede demir emilimi eksikligi yapar keci sutu vermeyin tavsiye etmeyin.O kadar küçük çocuğa şeker deposu o bisküvilerden yedirilmez, inek sütü hele hiç olmaz. Ben bile o pastörize sütleri içmiyorum yani. Zaten söylemiş herkes de bulabiliyorsanız organik keçi sütü içirin, anne sütüne en yakın süt o besin değeri anlamında.
Ben burda yurtdışındayım doktor 4 aylıkken bebeğe yavaş yavaş sıvı şeyler tatdırın diyo 6 aylıkken çorba,büskivi mamayı tavsiye etmem.çürük meyvelerden mamamı olur doğal yap her şeyini mevsiminde meyve al karıştır yoğurda
Arkadasim sütün varmış emzirmesene mama kolay birsey mi memeyi bırakınca gece ağlayacak kalkip mama yapana kadar..gelisimi iyiyse kilo aliyorsa neden çocuğu şişirmeye çalışıyosun...her kilolu bebek saglikli demek değil.Bebelac nasıl arkadaşlarrrr
tekrar ediyorum cok yanlis. pazarlama icin yapilmis reklam kokan hareket bunlar. bebeklerde ileri dercede demir emilimi eksikligi yapar keci sutu vermeyin tavsiye etmeyin.
Zaten anne sütünden vaz geçen Yok.bebek aç olunca çok ağlar ek gıda şart anne sütü varsa mamaya ne gerek var doğal olan şeylerle bebeğine ek gıda vermesini öneririmDünya sağlık örgütü ilk 6 ay sadece anne sutu der. Yurt dışı içi fark etmez. Anne sütü tavsiye eden doktor bulun.
Ya ben anlatamıyorum galibaa... Süt yok 2 gün vermesen ancak belki bir öğünlük süt çıkar. İnek sütü içirdikleri sonra doktor kilosu iyi dedi. Anlatabildim miiiiArkadasim sütün varmış emzirmesene mama kolay birsey mi memeyi bırakınca gece ağlayacak kalkip mama yapana kadar..gelisimi iyiyse kilo aliyorsa neden çocuğu şişirmeye çalışıyosun...her kilolu bebek saglikli demek değil.
Valla sen burda çok laf yersin bence doktoruna sor ne öneriyorsa onu ver .Kafan karışmasınBilmiyordum teşekkürler. :) O zaman keçi sütü de vermeyelim. Ne verilebilir peki o zaman organik mamalar falan olur mu?
Valla sen burda çok laf yersin bence doktoruna sor ne öneriyorsa onu ver .Kafan karışmasın
Konu sahibi ben değilim fikir almak için sordum. :)
Kilosu için doktora gittik gayet iyi gelişmiş dedi. Bi sorun yok dedi. En iyisi o dediğiniz formül mamayı deneyeym
Zaten anne sütünden vaz geçen Yok.bebek aç olunca çok ağlar ek gıda şart anne sütü varsa mamaya ne gerek var doğal olan şeylerle bebeğine ek gıda vermesini öneririm
Neye inanacağımızı şaşırdık.sakin keci sutu vermeyin cocuklara en buyuk yanlis. sakin ileri dercede demir eksikligi yapar. cok yanlis biliniyor. onunla mayalanmis yogurt belki ama sakin tek basina degil.
Bu kafayla gidersen çocuğu kötü son bekliyor ! Bende zannettim ki gerçekten sütün yetmiyor.. çocuğun gelişimi iyi kilosu iyiyse bir zahmet aç o memikleri emzir çocuğu ... ! Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir !Bebelac nasıl arkadaşlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?