Bebek Beslenmesi Bebeğimin yiyecek derdi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ayy sımdı havale gecırıcem :)

Bılmeyınce allaha enanet buyuyor oda kolay geliyor heralde
Ne diyorsunuz pardon. İnsana konu açtığına pişman ediyorsunz.ben sizden zaten saçma sapan yorumlar istemedim. Düzgün cevap verirseniz sevinirim. Bu hayırlı günlerde insanın ağzını açtormayın. Çocuk benim bişey olacaksa bana yada oba olacak saçma sapan yorumları bırakın lütfen. Yorum yapamam için yorum yapıyorsunuz

Konu sahibi ikinciye hamile sen geç kaldın :)))
Hamileysem hamileyim bu kimseyi ilgilendirmez. Ewet yaşım küçük olabilir bende zaten küçük olduğum için büyüklerimden fikir alayım dedim ama siz laf yetiştirmekten başka bişeye yapamıyorsunuz. Kimseden yorum istemiyorum teşkkğrler

Seni eski konularından hatırladım şimdi... Neyse sana iyi günler

Seni eski konularından hatırladım şimdi... Neyse sana iyi günler
Aynen aynen yorum yapmamana sevindim. Her konumda yorum yapıp duruyorsun ama yorum yapamıyorsun sadece yaptığın laf atmak. Bişeyler önermek değil sanada iyi günler

Tebrikler. Bir şeker hastası kazandırdın topluma.
Dikkat ederseniz kadın yardım istiyor. 13 kişide beğenmiş. Bu mesaj hepinize ayrı ayrı gitsin bence. Konu sahibi ne hazırlayıp vereceğini bilmiyor, izlediği yöntemlerden de şüphesi var. Boşuna konu açmamış buraya. Sizde bir zahmet neyin nasıl olması gerektiğini açıklayan bir mesaj yazında kadında nasiplensin. Bu şekilde moral bozmanın bir anlamı var mı?

Canım inek sütü 1 yaşına kadar önerilmiyor. Bebeğin böbreklerini yoruyormuş. Mama içmesi gerekiyor. Belki kullandığınız mamanın tadını beğenmemiştir. Doktora gitmelisiniz o size o doğru bilgiyi verir. Beraber hareket etmek sizi de rahatlatır. Kimseden tarif marif almayın şimdi. Gidin güzelce bir doktora gösterin önce durumu açıklayın. İçiniz rahat etsin. Ondan sonra onun tavsiye ettiği şekilde tarifler için konuşuruz

anladığım kadarıyla çocuğunu düzenli olarak bir pediatriste götürmüyorsun,
lütfen götür, durumunu anlat, sana orda bir kitapçık ya da en azından beslenme listesi verecek, sadece doktorunu dinle, onun yedir dedikleri dışında hiçbir şeyi asla yedirme, anneni, ablanı, yengeni boşver.
biri kalkar ben kahvaltıda 1 tatlı kaşığı bal yedirirdim hiçbir şey olmadı der, sen de yedirirsin bebeğin ölür!
anlatabildim mi? şakaya gelmez bu işler, öyle kulaktan dolma bilgilerle ek gıdaya geçilmez, ilk 1 yıl bebeklere inek sütü, şeker, bal, yumurta beyazı, patlıcan vs yedirilmez. bu bilgilere internetten bile ulaşabilirsin aslında ama en iyisi bir doktorla görüşmek. en azından aile hekimiyle.

Asbei hamileysen emzirmenin bebeğe bir faydası yok. . Belki hamile olduğun için bebeğin emince ağlıyordır. Sütün tadı değişmiş olabilir. En kısa zamanda doktora götür bebeğini be mamaya başla..

Lütfen doktora götür çocuğu. Götürene kadar da sadece hazır mamaları dene. pelin- de dediği gibi hiç imkanın yoksa sağlık ocağına git. Ordaki ebe hemşireler zaten bebeğinin gelişimini takip ediyor olmalı. Sütler için çok küçük bebişin. Onun bunun dediği şeyleri kesinlikle yapma. Bebeğine bişey olursa sen üzülürsün onlar ay bende verdiydim dişe olmadıydı der çekilir kenara.

düzenli olarak çocuk doktoruna gidin, size en iyi tavsiyleri doktorunuz verecektir. olmadı aile hekimi, ebe hemşire.
bir de tarif istiyorsanız gurme bebek diye bir site vardı, oradan bakıp ayına uygun şeyleri uygun şekilde hazırlıyordum ben.
4.5 ay biraz erken geldi bana. üstelik inek sütü 1 yaşından önce yasaklı gıdalardan.
lütfen araştırmadan çocuğunuza hiç bir şey vermeyin.

Sütün olsaydı mama vermezdin

Malesef öyle bi durum değil. Ilaç alıyordum sutu ilk bi hafta sağıp attım.dahs sonra vermeye başladım. Oğlan tutmadı. Sağdım ama çok sık sağılması gerektiğini sonra öğrendim. Tomris in emzirme notlarını ilke edinen grupla tanıştım. Facebookta grup sayesinde emzirmeye başladım. Sonra tamamen mamayı bıraktım. Çok hata yapmışım başta. Hamilesin galiba şimdiden o grubu bulup dersini çalışmalısın. Hiç mamasız kilo alan bebeğin olur. Tavsiye ederim.

Hatasız kul olmaz. Allah bebegini Sana bagislamis Allah kimseyi bu duruma düsürmesin insan yasadikca bi seyler ögreniyo Hele ki anneysen her gün Birseyler ögreniyorsun. tavsiyen icin cok sagol okuycsm dedigini.

Çok değerli bilgiler var nette. Tomris in emzirme notlarını bulup okunabilir. Mamasız sadece anne sütüyle bebekler buyur. Hatta ikiz bebekler doyar. Tandem emzirilip iki kardeş bike doyar. Doğada sütü yetmediği için mama veren ceylan görmedim ben

Offf kaba olmadan yazmaya calisicam üzüldüm de halinize ama kızıyorumdaa.
Facede emzirme gruplarına üye olun ve anne sütüyle ilgili yazılar okuyun.
Zaten zeytin çekirdeği kadar midesi ne bekliyorsunuz bebeklerden be canım .
Dediğim gruplara acilen bakmalisin .
Lütfen anne olmadan önce herseyi araştırın minicik bebeğe zararlı besinler vermeyin. Sonra zaten yiyecek gözüyle bakmayın alt yapı çok önemlidir. Sağlam temelleri olsun sağlık konusunda.
2 ve 6 yaş larda lösemi neden artmış sanıyorsunuz.
Göğsünüz sis değil diye sütünüz yok değil. Boş gibi görünen meme yağli suttur Vs uzar gider .okadar bilgi varki birini yazsam birini unuturum o yüzden siz araştırın.
Lütfen bilinçli anne olun bol su tüketin sütünüz gelir kendinize güvenin 4.5 aylık bebeğe v3rilirmi onlar ilk 6 ay anne sütü

valla bana kizacaksiniz belki ama ben bu inek sutu muhabbetinin de ticari oldugunu dusunuyorum. yillarca inek sutu ile beslendik ben de ve etrafimda bagirsak problemi yasayan kimse yok. ya yine de vermemek lazim tabii de. her mamanin icinde inek sutu tozu var. laktozu alinmis vs tabi ama ne bikeyim yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…