Çocuk Hastalıkları bebeğimin yumurtalıklarında kist var mış:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
E

EU1

Ziyaretçi
bebeğimin yumurtalıklarında kist var mış. daha 11 aylık bizde tesadüf öğrendik. bu durumda olan varmı. lütfen yardım edinsenağlama

canım çopk geçmiş olsun umarım önemli değildir büyük ihtimalde değil zaten bu genelde tüm dişilerin sorunu biliyosundur ama senin meleğin daha çok çok küçükmüş inşallah en kısa zamanda iyileşir ALLAHIN izniyle acını hatırlatmak istemem ama nasıl öğrendiniz yazabilirmisin canım tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun,trakyalı arkadaşımında söylediği gibi önemli bişey değildir.dilerim an kısa zamanda iyileşir bebeğin..

Canım çok çok geçmiş olsun. Bende yeni duyuyorum. Son zamanlarda bebeklerde bile ne garip hastalıklar türedi dimi. Bencde çok organik şeyler yediğimizden. Yiyeceklerin genleriyle oynaya oynaya bizimde genlerimizi bozdular valla.

Canım,çok geçmiş olsun.erken farkedilmiş,bir an evvelde iyileşir inşallah..

canım çopk geçmiş olsun umarım önemli değildir büyük ihtimalde değil zaten bu genelde tüm dişilerin sorunu biliyosundur ama senin meleğin daha çok çok küçükmüş inşallah en kısa zamanda iyileşir ALLAHIN izniyle acını hatırlatmak istemem ama nasıl öğrendiniz yazabilirmisin canım tekrar geçmiş olsun.

karnında şişlik vardı.dr ultrason çektirelim dedi.karaçiğer böbreğe bakılacaktı (karın şişliği soğuk algınlığındanmış) tesadüfi radyolag görmüş.
bi kaç test yapıldı.bu kistlerin kız bebeklerde görüldüğü zamanla geçeçeği söylendi.inşallah öyle olur.bebeğim için dua edin kızlar

yaa abk işte ALLAH tan başak şey vesile olmuş öğrenmişsin ona göre takipleri yapılır hem bak önmelide değilmiş geçmiş olsun ALALH beterinden saklasın

canım benim durumdan seninkinden biraz farklı 2,5 aylık kızımım pazartesi ameliyat ettirdim kasık fıtığı varmış iki taraflı açıklıktan bağırsaklar dışına çıkıyormuş 36 haftalık doğmuştu fakat şimdi iyi çok şükür allah öyle bir yardım ediyorki bebeklere bol bol dua et allah yardımcın olsun kafana takma

canım sanada çok geçmiş olsun.Acil şifalar

bebeğimin yumurtalıklarında kist var mış. daha 11 aylık bizde tesadüf öğrendik. bu durumda olan varmı. lütfen yardım edinsenağlama

slm canım benim bebegimde 2 aylık bizdede aynı sorun var ne yaptınız nasıl oldu bebegin yeni ögrendik umarım kötü bişey degildir cvp yazarsan cooooook mutlu olurum korkuyorum gecmiş olsun insallah iyilesir senağlama

Doğuştan olabiliyormuş bu tür kistler, anne karnındayken daha anneden geçen hormonlarla oluşuyormuş. İşte bazıları erken teşhis edilebilir bizim gibilerde 8,5 yıl sonra öğreniyor maalesef. bizimki kendiliğinden geçmemiş. Allah tüm bebeklerin ve çocukların yardımcısı olsun. Dermansız dert vermesin rabbim hiç kimseye.

slm canım benim bebegimde 2 aylık bizdede aynı sorun var ne yaptınız nasıl oldu bebegin yeni ögrendik umarım kötü bişey degildir cvp yazarsan cooooook mutlu olurum korkuyorum gecmiş olsun insallah iyilesir senağlama

Okurken gördüm gerçi 5 yıl geçmiş sormak istiyorum nasıl oldu kızınız şuan benimde kızım 2 buçuk aylık ve yumurtalık kisti var çok korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım

Canım benim kızda da gaz sancısı için doktora götürdüm yumurtaliginda kist var dendi öğrendiğimde 2aylik mi neydi 2ayda bir kontrolu oldu ama ilac falan kullanmadık su an 8aylik sürekli küçüldü kustu geçen doktor tekrar baktı şükür olsun göremedi ins sizinde her ay küçülür

Back
X