• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimiz oldu cinselliğimiz bitti

Pardon, ne cuvaldizi ne iğnesi, doğumdan sonra herşey hormonlarla birlikte kadına binmisken, adam ben de bebeğim diye ilgi moduna gececegine, kadının yükünü paylaşsın, üzerine düşeni yapsın, sogumusmus, pardon da öyle adam istedi diye hop eskiye dönülmuyor, destek olacağına soğuttun deyip bahane bulmak kendi bencilliği.

Allah Allah niye anlamıyorlarmış? Işlerine nasıl gelirse.. Insan doğum yapmış, zor süreçlerden geçen karısını anlamayacaksa evlenmesin, beyinlerinin çalıştığı yeri başka yollarla da tatmin edebilirler..

bunu bana değil onlara sorsanız ?

Esimle severek evlendik her şey güzeldi.7 yil sonra isteyerek bebeğimiz oldu ve bebegimiz 6 aylik olduğunda ilk ben yanaştım sonra bi baktım ilk adım hep benden geliyordu.defalarca konuştuk,tartıştık ve bana " beni kendinden soğuttun " dedi. Lohusalik zor geçti bebeğimizle hastalik ve hastane süreçleri yaşadık emzirmekte zorlandim.O dönem beni anlamadi cok tartistik ama 6.ayda her şey yoluna girdi toparlandim normale dönelim derken bu cümle beni inanılmaz yaraladı. Maddi sıkıntımız yok,ikimiz de beyaz yakaliyiz.eve giriş çıkış saatlerimiz benzer,haftasonlari ve arkadaşlarımızla ortak planlarimiz olur daima,tatillere gideriz yılda 2 3 kez, aldatma şüphesi yok ama ev arkadaşı gibiyiz artık. Adım atsa gururum hayir diyecek ama bedenim arzulayacak.Çocuğumuz su an 25 aylik,evde birbiriyle iyi anlaşan, evine ve çocuğuna ilgili bir adamla aynı yatağı paylaşan yalniz bir kadınım...
üniversitede cinsel sağlık dersi almıştık ve o dersimize giren hemşire hocamız "kadınla veya bebekle alakalı risk barındıran bir durum yoksa cinsellik devam eder bunda hiçbir engel yok" demişti. bilmediğim için soruyorum sizin böyle bir durumunuz mu vardı? yani hamile kaldığınızdan bebeğinizin 6.ayına kadar cinselliği bırakmış mıydınız?

üniversitede cinsel sağlık dersi almıştık ve o dersimize giren hemşire hocamız "kadınla veya bebekle alakalı risk barındıran bir durum yoksa cinsellik devam eder bunda hiçbir engel yok" demişti. bilmediğim için soruyorum sizin böyle bir durumunuz mu vardı? yani hamile kaldığınızdan bebeğinizin 6.ayına kadar cinselliği bırakmış mıydınız?
Eşim evlenmeden önce de sonra da gece 3 kere yapalim gibi aşırı düşkün değildi tabi ki arayı haftalarca acmiyorduk cok guzel bi hamilelik geçirdim ama hamilelik döneminde bebeğe zarar verme korkusundaydi 6. Aya kadar az da olsa devam etmiştik.

Back
X