• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimiz oldu cinselliğimiz bitti

Yapmaz demedim,hayatımızın rutini değişmedigi icin şüphe edeceğim bir husus yok su anda
Kuzum siz ne sanıyorsunuz zaten aldatma eyleminde bulunan kadın olsun erkek olsun o rutinlerin arasına sıkıştırıyor bunu sanıyor musunuz ki kökten değişiklik yapıyor hayatında bunlar asla
Telefonu ortada ne aldatması diyen adamın is yeri de çekmecede 2. Telefonu olan öğle tatilinde yapacağını yapıp saatinde evine girip çıkan adam biliyorum ben
Yanlis anlamayın asla aldatıyor demiyorum bunu bilemem ama rutin bozulmadı diye de şüpheden vaz geçmeyin
Bu adamın cinsel ihtiyacı yok mu
Nasil gideriyor

Birinin adım atması gerekiyor. Normal bir durum değil. Yenilerde konuştunuz mu? Sorunu neymiş

Yapmaz demedim,hayatımızın rutini değişmedigi icin şüphe edeceğim bir husus yok su anda
Tamam da cinsel ihtiyaç diye bir şey var. Adam öğle arasında yemeğe diye çıkıp gidip işini halledip geliyorsa sizin rutininizle ne alakası var bunun veya işten 2 saat bankaya diye izin alıp çıkıyorsa bunu siz nereden bileceksiniz. Ama yanlış hatırlamıyorsam çok büyük ihtimalle bu sitede bir konuda böyle bir örnek vardı Belki de adam siz hamileyken veya bu dönemde biriyle şeyler yaşarken hastalık kaptı ve size cinsel hastalık bulaştırmaktan korkuyor ve size yanaşmıyor.
Böyle kardeş kardeş evlilik mi olur 25 aylık çocuk diyorsunuz taş olsa çatlar. Hepimiz insanız dürüst olalım

rutininjz cok degismis ama adam haftada en az 2-3 seks yaparken bir anda bu sayi sifira düşmüş. bundan büyük rutin degisimi mi olur?

Doğumdan sonra toparlanmaya çalışmak ve cinsel hayata geri dönmek için 6 ay çok uzun bir süre değil. Evet kısa da değil ama olabilir bir süre bence.
Doğum çok zor bir süreç, hele ki ekstradan hastalık öyküleri olunca. Bütün hormonlar, fiziksel görünüm, ruh hali her şey alt üst oluyor. Yaklaşık 1 yıl regl bile olmamıştım ben mesela. 40 günün sonunda anca çocuğum emebilmeye başlamıştı. Gece gündüz uyumadım 2 yıl boyunca desem yeri. Bi yandan bütün hayatın değişmiş. Kaç yaşından sonra evdesin, bambaşka bi rutin. Yetişkin sohbetine, dışarı çıkmaya hasret kalmıştım bir de covid dönemine denk gelince.

Yani eş tarafından bunun böyle çok basit bir şeymiş gibi vay tartıştık ben de o yüzden soğudum diye sorun olarak ortaya konması inanılmaz büyük bir bencillik. Eğer o kadar dert ediyordu ise beyefendi eşine alan açacaktı, birlikte belki terapi alacaklardı, farklı çözümler arayacaktı.
Küstüm oynamıyorum demeye hakkı yok. Bu kadın tek başına karar verip kendi kendine çocuk doğurmadı heralde.

Kuzum siz ne sanıyorsunuz zaten aldatma eyleminde bulunan kadın olsun erkek olsun o rutinlerin arasına sıkıştırıyor bunu sanıyor musunuz ki kökten değişiklik yapıyor hayatında bunlar asla
Telefonu ortada ne aldatması diyen adamın is yeri de çekmecede 2. Telefonu olan öğle tatilinde yapacağını yapıp saatinde evine girip çıkan adam biliyorum ben
Yanlis anlamayın asla aldatıyor demiyorum bunu bilemem ama rutin bozulmadı diye de şüpheden vaz geçmeyin
Nasil gideriyor
Eee yoktur belki.çeşit çeşit insan var.bekar insanlar var

Esimle severek evlendik her şey güzeldi.7 yil sonra isteyerek bebeğimiz oldu ve bebegimiz 6 aylik olduğunda ilk ben yanaştım sonra bi baktım ilk adım hep benden geliyordu.defalarca konuştuk,tartıştık ve bana " beni kendinden soğuttun " dedi. Lohusalik zor geçti bebeğimizle hastalik ve hastane süreçleri yaşadık emzirmekte zorlandim.O dönem beni anlamadi cok tartistik ama 6.ayda her şey yoluna girdi toparlandim normale dönelim derken bu cümle beni inanılmaz yaraladı. Maddi sıkıntımız yok,ikimiz de beyaz yakaliyiz.eve giriş çıkış saatlerimiz benzer,haftasonlari ve arkadaşlarımızla ortak planlarimiz olur daima,tatillere gideriz yılda 2 3 kez, aldatma şüphesi yok ama ev arkadaşı gibiyiz artık. Adım atsa gururum hayir diyecek ama bedenim arzulayacak.Çocuğumuz su an 25 aylik,evde birbiriyle iyi anlaşan, evine ve çocuğuna ilgili bir adamla aynı yatağı paylaşan yalniz bir kadınım...
Önceden nasıldı ki? Düşkün bir adam çocuk sonrası bu kadar değişmez diye düşünüyorum.

Şu an ne sıklıkta?

Esimle severek evlendik her şey güzeldi.7 yil sonra isteyerek bebeğimiz oldu ve bebegimiz 6 aylik olduğunda ilk ben yanaştım sonra bi baktım ilk adım hep benden geliyordu.defalarca konuştuk,tartıştık ve bana " beni kendinden soğuttun " dedi. Lohusalik zor geçti bebeğimizle hastalik ve hastane süreçleri yaşadık emzirmekte zorlandim.O dönem beni anlamadi cok tartistik ama 6.ayda her şey yoluna girdi toparlandim normale dönelim derken bu cümle beni inanılmaz yaraladı. Maddi sıkıntımız yok,ikimiz de beyaz yakaliyiz.eve giriş çıkış saatlerimiz benzer,haftasonlari ve arkadaşlarımızla ortak planlarimiz olur daima,tatillere gideriz yılda 2 3 kez, aldatma şüphesi yok ama ev arkadaşı gibiyiz artık. Adım atsa gururum hayir diyecek ama bedenim arzulayacak.Çocuğumuz su an 25 aylik,evde birbiriyle iyi anlaşan, evine ve çocuğuna ilgili bir adamla aynı yatağı paylaşan yalniz bir kadınım...
bu kadar sürede normale dönmemesi olağan dışı acık acık konus gerekırse destek alın sizi sadece anne olarak görmeye başlamış muhtemeln ama kadın oldugunuzu da unutmasın. evlilik bu ve temelinde cinsellik yatıyor ciftleri de birbirine bu bag iyice yakınlaştırıyor. acık acık konuusn normal olmadıgını ve çözülmesi gerektiğini. konusmadıkca siz kendınızı yıpratacaksınız

Ee bu adam 2 senedir cinsellik ihtiyacını nasıl karşılıyor? Kendi kendineyse ve bunu fark ediyorsanız bir şey diyemem ama böyle bir şey yoksa durum sıkıntılı, farklı ihtimalleri de düşünün bence.
Eşinizin size direk "senden soğudum" demesi de çok kırıcı. Adamda size karşı sevgi, aşk, arzu kalmamış demek ki. Sırf evlilik yürüsün diye devam ettiriyor. Lohusalık döneminde adama hakaretler etmiyorsanız insan eşinden o kadar kolay soğumaz. Seven adam anlayışlı olur, yapıcı olur. Hele ki hormonu bu kadar altüst olmuşken.
Bunun dışında çift terapisine gitmenizi öneririm. Sorunlarla açık açık yüzleşip buna göre ilerlemelisiniz.

Sizde cinsellik bitmemiş, iletişim bitmiş. Beraber vakit geçirmeye çalışın. Çocuk evliliğe düşen atom bombası gibi. Benimde 1 sene arayla iki evladım oldu. Allah yokluklarını göstermesin ama eşimle tabii ki eski heyecanımız, tutkumuz kalmadı. Aile olmak için çok çaba ve emek vermek lazım. Eşiniz buna istekli mi önce bunu analiz edin.

Eşiniz, "beni kendinden soğutun diyerek sorumluluktan kaçıyor. O kada yıpranmaya rağmen, bir çok erkeğin yaptığı gibi her şeyin duygusal sorumluluğunu size yıkarak işini kolayına kaçıyor.
Bence bundan sonra sürekli konuşup kendini anlatmaya çalışmayaın. Eminim elimden geleni yapmışsınızdir daha fazla çaba göstermek seni küçültür. Sakin, net ve tutarlı olun suçlanmayı kabul etmeyin ama tartışmaya da girmeyin.
Eğer gerçekten düzeltmek istiyorsa bunu adımlarla göstersin göstermiyorsada sen kendi sınırlarınızı ve ruh sağlığınızı koruyun.
Kendini değersiz hissettiren bir durumu normalleştirmeyin.

Son düzenleme:
çok üzüldüm size maalesef böyle erkekler çok var siz evlisiniz neticede ne yapacak ne edecek soğuduysa bile sıcaklaşacak size karşı doğum yapan acılar çeken siz soğuyan o yok daha neler vallahi bıktık bu adamlardan.
Ben düzeleceğini zannetmiyorum allah yardımcınız olsun

Nasil gideriyor
Öyle kaçak göçek, kırk yılda yapılan seksle cinsel ihtiyaç mı giderilir? O işlere girecek kadar ihtiyacı varsa karısıyla da yapar zaten.

Öyle kaçak göçek, kırk yılda yapılan seksle cinsel ihtiyaç mı giderilir? O işlere girecek kadar ihtiyacı varsa karısıyla da yapar zaten.
Bu adam bu ilişkinin 3. Yilinda yakalanmisti gayet rutine binmiş gördüğünüz gibi
Bu erkek milletinin islerine akıl sır ermiyor eşini emzirirken görünce kendi annesi ile ozdeslestirip onu artık kadın veya sevgili değil sadece anne gören ve bu sebeple cinsel hayatını bitiren erkek var bakın bunu ben demiyorum bunun tıpta yeri var

eşimden yola cıkarak yorumluyorum, ben onu 3 kez üst üste red etsem 4cü de gelmez benden bekler
siz ise 6 ay diyorsunuz, büyük ihtimalle gururu büyük kırılmış, onların beyni başka yerde çalıştğı için
lohusalıkmış, depresyonmuş anlamıyorlar :işsiz:

aile terapisi şart size, ya da kabullen..
Allah Allah niye anlamıyorlarmış? Işlerine nasıl gelirse.. Insan doğum yapmış, zor süreçlerden geçen karısını anlamayacaksa evlenmesin, beyinlerinin çalıştığı yeri başka yollarla da tatmin edebilirler..

Back
X