• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimiz oldu cinselliğimiz bitti

Pardon, ne cuvaldizi ne iğnesi, doğumdan sonra herşey hormonlarla birlikte kadına binmisken, adam ben de bebeğim diye ilgi moduna gececegine, kadının yükünü paylaşsın, üzerine düşeni yapsın, sogumusmus, pardon da öyle adam istedi diye hop eskiye dönülmuyor, destek olacağına soğuttun deyip bahane bulmak kendi bencilliği.

Allah Allah niye anlamıyorlarmış? Işlerine nasıl gelirse.. Insan doğum yapmış, zor süreçlerden geçen karısını anlamayacaksa evlenmesin, beyinlerinin çalıştığı yeri başka yollarla da tatmin edebilirler..

bunu bana değil onlara sorsanız ?

Esimle severek evlendik her şey güzeldi.7 yil sonra isteyerek bebeğimiz oldu ve bebegimiz 6 aylik olduğunda ilk ben yanaştım sonra bi baktım ilk adım hep benden geliyordu.defalarca konuştuk,tartıştık ve bana " beni kendinden soğuttun " dedi. Lohusalik zor geçti bebeğimizle hastalik ve hastane süreçleri yaşadık emzirmekte zorlandim.O dönem beni anlamadi cok tartistik ama 6.ayda her şey yoluna girdi toparlandim normale dönelim derken bu cümle beni inanılmaz yaraladı. Maddi sıkıntımız yok,ikimiz de beyaz yakaliyiz.eve giriş çıkış saatlerimiz benzer,haftasonlari ve arkadaşlarımızla ortak planlarimiz olur daima,tatillere gideriz yılda 2 3 kez, aldatma şüphesi yok ama ev arkadaşı gibiyiz artık. Adım atsa gururum hayir diyecek ama bedenim arzulayacak.Çocuğumuz su an 25 aylik,evde birbiriyle iyi anlaşan, evine ve çocuğuna ilgili bir adamla aynı yatağı paylaşan yalniz bir kadınım...
üniversitede cinsel sağlık dersi almıştık ve o dersimize giren hemşire hocamız "kadınla veya bebekle alakalı risk barındıran bir durum yoksa cinsellik devam eder bunda hiçbir engel yok" demişti. bilmediğim için soruyorum sizin böyle bir durumunuz mu vardı? yani hamile kaldığınızdan bebeğinizin 6.ayına kadar cinselliği bırakmış mıydınız?

üniversitede cinsel sağlık dersi almıştık ve o dersimize giren hemşire hocamız "kadınla veya bebekle alakalı risk barındıran bir durum yoksa cinsellik devam eder bunda hiçbir engel yok" demişti. bilmediğim için soruyorum sizin böyle bir durumunuz mu vardı? yani hamile kaldığınızdan bebeğinizin 6.ayına kadar cinselliği bırakmış mıydınız?
Eşim evlenmeden önce de sonra da gece 3 kere yapalim gibi aşırı düşkün değildi tabi ki arayı haftalarca acmiyorduk cok guzel bi hamilelik geçirdim ama hamilelik döneminde bebeğe zarar verme korkusundaydi 6. Aya kadar az da olsa devam etmiştik.

Nasıl bir soğumaymis bu da iki senedir devam ediyor? Hiç mi arada hormonları vurmuyor bu adamları hiç mi insanın arada bir ihtiyaçtan dahi olsa yanında yatan kadına dokunmak gelmez içinden cok ilginç geliyor bana bu. Ezeli düşmanı sanki. Hadi biz kadınlar duygusal bakıyoruz ama erkekler öyle değil ki. Bu kadar zaman durabilmesi normal değil bir erkeğin. Lohusalikmis geçsin bunların çocuk ayaklanmış çocuğu kadin doğurduğu halde işe gidip geliyor üstüne bir de kocası tarafından reddedilip soğudum senden laflarını işitiyor ama nazı yine adam yapıyor🤦🏻‍♀️

Bu şekilde erteleyerek sorunu çözemezsiniz bence oturun konuşun. Neyinizden soğumuş tam olarak? Düzeltmek için neler yapılabilir, düzelme ihtimali yoksa bundan sonrası için planı neymiş açık açık anlatsın. Hiçbir çözüm yolu aramadan beni soğuttun deyip koskoca iki seneyi arkadas gibi geçirmek çok saçma. Böyle halı altına süpürdükçe arkadaşlık ilişkiniz normalleşecek artik siz de stemez hale geleceksiniz. Çekin kenara konuşun bu şekilde bir evlilik istemiyorum deyin

Nasıl bir soğumaymis bu da iki senedir devam ediyor? Hiç mi arada hormonları vurmuyor bu adamları hiç mi insanın arada bir ihtiyaçtan dahi olsa yanında yatan kadına dokunmak gelmez içinden cok ilginç geliyor bana bu. Ezeli düşmanı sanki. Hadi biz kadınlar duygusal bakıyoruz ama erkekler öyle değil ki. Bu kadar zaman durabilmesi normal değil bir erkeğin. Lohusalikmis geçsin bunların çocuk ayaklanmış çocuğu kadin doğurduğu halde işe gidip geliyor üstüne bir de kocası tarafından reddedilip soğudum senden laflarını işitiyor ama nazı yine adam yapıyor🤦🏻‍♀️

Bu şekilde erteleyerek sorunu çözemezsiniz bence oturun konuşun. Neyinizden soğumuş tam olarak? Düzeltmek için neler yapılabilir, düzelme ihtimali yoksa bundan sonrası için planı neymiş açık açık anlatsın. Hiçbir çözüm yolu aramadan beni soğuttun deyip koskoca iki seneyi arkadas gibi geçirmek çok saçma. Böyle halı altına süpürdükçe arkadaşlık ilişkiniz normalleşecek artik siz de stemez hale geleceksiniz. Çekin kenara konuşun bu şekilde bir evlilik istemiyorum deyin
Bir kadinin durabilmesi de mümkün değil.şu konularda şu cinsiyetçi ifadeleri bırakın artık.kadınların da 2,3 günde bir boşalması gerekiyor.ben yapmayınca cinsel organım şişmeye başliyor.duygusal olan erkek de var duygusal olmayan kadında.

Bir kadinin durabilmesi de mümkün değil.şu konularda şu cinsiyetçi ifadeleri bırakın artık.kadınların da 2,3 günde bir boşalması gerekiyor.ben yapmayınca cinsel organım şişmeye başliyor.duygusal olan erkek de var duygusal olmayan kadında.
Canım ben genel konuştum sen genelleme dışındasın biraz 😀 erkeklerin de geneli cinsellikte duygusal değil birbirimizi kandırmayalım istisnalar tabii ki var ama iki sene de neyin duygusallığı hormonlar illa ki vurur çalışıyorsa ve baska biriyle ihtiyacını gidemiyorsa

Esimle severek evlendik her şey güzeldi.7 yil sonra isteyerek bebeğimiz oldu ve bebegimiz 6 aylik olduğunda ilk ben yanaştım sonra bi baktım ilk adım hep benden geliyordu.defalarca konuştuk,tartıştık ve bana " beni kendinden soğuttun " dedi. Lohusalik zor geçti bebeğimizle hastalik ve hastane süreçleri yaşadık emzirmekte zorlandim.O dönem beni anlamadi cok tartistik ama 6.ayda her şey yoluna girdi toparlandim normale dönelim derken bu cümle beni inanılmaz yaraladı. Maddi sıkıntımız yok,ikimiz de beyaz yakaliyiz.eve giriş çıkış saatlerimiz benzer,haftasonlari ve arkadaşlarımızla ortak planlarimiz olur daima,tatillere gideriz yılda 2 3 kez, aldatma şüphesi yok ama ev arkadaşı gibiyiz artık. Adım atsa gururum hayir diyecek ama bedenim arzulayacak.Çocuğumuz su an 25 aylik,evde birbiriyle iyi anlaşan, evine ve çocuğuna ilgili bir adamla aynı yatağı paylaşan yalniz bir kadınım.
Öncelikle merhaba, yaşadığınız durum gerçekten çok zor. Ben de evlendiğim günden beri cinsel sorunlar yaşıyorum. Eşimle evlenmeden önce de ufak çaplı bir şeyler yaşardık. 4 yıl sevgililiktwn sonra evlendik. Keşke başı şeyleri yaşamasaydık diyorum çünkü ilişki eskiyor. Sizin de uzun bir evlilikten sonra çocuğunuz olmuş. Acaba bizdeki gibi eskiye bir ilişki haline mi dönd0? Eğer öyleyse çiftler bunu fark edip evliliği kurtarmak için her şeyi denemeli fakat erkekler böyle bir durumu çok çabuk kabullenmiyor. Hayır problem yok deyip konuyu kapatabilir. Geldik ikinci çözüme. Siz eşinizle kardeş değilsiniz, arkadaş değilsiniz. Çiftlerin birbirine karşı olan görevlerinden biri cinsel ihtiyacı karşılamaktır. Bunun bir ihtiyaç olduğunu ve kadının da istediğini erkekler anlayamıyor, yakıştıramıyor. 3) bebek doğumda eşler kadını sadece anne olarak görüyor ve onunla bir şey yaşamak istemiyor, eşinden soğuyor.

Back
X