Nasıl bir soğumaymis bu da iki senedir devam ediyor? Hiç mi arada hormonları vurmuyor bu adamları hiç mi insanın arada bir ihtiyaçtan dahi olsa yanında yatan kadına dokunmak gelmez içinden cok ilginç geliyor bana bu. Ezeli düşmanı sanki. Hadi biz kadınlar duygusal bakıyoruz ama erkekler öyle değil ki. Bu kadar zaman durabilmesi normal değil bir erkeğin. Lohusalikmis geçsin bunların çocuk ayaklanmış çocuğu kadin doğurduğu halde işe gidip geliyor üstüne bir de kocası tarafından reddedilip soğudum senden laflarını işitiyor ama nazı yine adam yapıyor
Bu şekilde erteleyerek sorunu çözemezsiniz bence oturun konuşun. Neyinizden soğumuş tam olarak? Düzeltmek için neler yapılabilir, düzelme ihtimali yoksa bundan sonrası için planı neymiş açık açık anlatsın. Hiçbir çözüm yolu aramadan beni soğuttun deyip koskoca iki seneyi arkadas gibi geçirmek çok saçma. Böyle halı altına süpürdükçe arkadaşlık ilişkiniz normalleşecek artik siz de stemez hale geleceksiniz. Çekin kenara konuşun bu şekilde bir evlilik istemiyorum deyin