bebeğimizin gözünde tümor mü var kızlar çok acil cvp istanbul da hastane önerisi

kraljulien

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
250
84
35
Kızlar kalbim küt küt atıyo yaklaşık bir saat önce eşimin kuzeninin karısı aradı benim kızımla onun arasında bir gün var dedi ki telde Video yada resim çekince bizim oğlanın tek gözü kırmızı çıkıyor zaten önceden hafif kayma vardı dedi resim attı bana hakikaten öyle neyse netten baktık hiç ama hiç iyi şeyler yazmıyor o kadar kötüyüm ki uyku tutmuyor çocuğun bi gözü normal diğeri kıpkırmızı lütfen cvp yazın bide istanbul da en iyi hastane bilgisi olan var mı

Öncelikle sakin olun,kırmızıdan ziyade gözbebeğinin parlayıp sarımsı çıkması göz tümörünün belirtisi diye biliyorum.
Yarın kontrol için en yakın göz doktoruna götürün,vakit kaybetmeden

Gozu kac zamandir kirmizi ise niye bu saati beklenildi? Kapip goturseydi annesi doktora madem bu kadar sorun etti. Bazi anneleri hic anlamiyorum.

Canim buna benzer bi haber okumustum annesi farketmis yine boyle fotograf makinesinden erken teshis sayesinde kurtulmus gec olmadan doktora gidin hemen kotu dusunme

Kızlar kalbim küt küt atıyo yaklaşık bir saat önce eşimin kuzeninin karısı aradı benim kızımla onun arasında bir gün var dedi ki telde Video yada resim çekince bizim oğlanın tek gözü kırmızı çıkıyor zaten önceden hafif kayma vardı dedi resim attı bana hakikaten öyle neyse netten baktık hiç ama hiç iyi şeyler yazmıyor o kadar kötüyüm ki uyku tutmuyor çocuğun bi gözü normal diğeri kıpkırmızı lütfen cvp yazın bide istanbul da en iyi hastane bilgisi olan var mı

canım yıllar önce ben de böyle bir olay okumuştum, çocuğun gözündeki tümör fotoğraftan anlaşılmıştı dediğin gibi
bizim fotolara bir baktım kızımın bir gözü aynen öyle, bir çok fotoda
ben de korkmuştum
doktor dalga geçmişti benimle
ve birşey yoktu Allah'a bin şükür Hoppa

Bu tür olaylarda asla, ama asla netten bakma. Teshis konulamadigi süreçte, doktora gidilmedigi süreçte, nette bakmayin. Ben kaç sefer bu yalnisi yaptim, ve nette konulan teshislere göre simdiye kadar çook kötü hastaliklar geçirmis olmam gerekirdi :KK48:

Demem o ki, içini ferah tut canim. Umarim birsey degildir, basit bakteri felan kapmistir, birsey yoktur ve velev ki varsa, tedavisini en iyi sekilde uygulamaya çalissin. Böyle kendi yiyip, bitirmek ilede olmaz canim. Umarim iyi haberler alirsiniz :)

Son düzenleme:
Bende, vücudumda olan bazı semptomları araştırınca birsürü hastalık çıkıyor en basiti şeker hastalığı ama cok sükür bişeyim yok. Netten araştırmayın böyle seyleri gözünüzü seveyim, gidin bi doktora ve içiniz rahat etsin. Ayrıca fotodan belli olmasıda bana cok mantıklı gelmedi yani. Herşeyi netten araştırsak Allah korusun hepimizde tümör var hepimiz kanseriz. Biraz protesto Sloganı gibi oldu :) en temizi doktora gidin umarım hic bişeyi yoktur bebişin :nazar:

kırmızı normal.beyaz çıkınca tümör oalbilir deniliyor.

benimde gözlerim bebeklğimden beri kırmızı çıkar resimlerde bir sorunuda yok çok şükür göz renkliyse ya da renkli pigmentleri varsa böyle kırmızı çıkar diye biliyorum ben evham yapmayın lütfen.

X