- 29 Mayıs 2018
- 11
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Hilal__akova
-
Normalde çok anlayışlı biri kırmaz ama birileri aklına giriyor diye düşünüyorum sürekli kayınvalidem kayınpederim 4 kardeşler hiç biri bizim ismimizi koymadılar diye ortaya laf atıyolardı hamile kalmadan önce eşimde üzlürler ben koymsk istiyorum ölümlü dünya kırmamak lazım diyor sonra ben kesin karşı çıkınca tartışma başlıyorbu adami çok aradiniz mi?
Normalde çok anlayışlı biri kırmaz ama birileri aklına giriyor diye düşünüyorum sürekli kayınvalidem kayınpederim 4 kardeşler hiç biri bizim ismimizi koymadılar diye ortaya laf atıyolardı hamile kalmadan önce eşimde üzlürler ben koymsk istiyorum ölümlü dünya kırmamak lazım diyor sonra ben kesin karşı çıkınca tartışma başlıyor
bence de kimlikte yazmasa bile kendi koyduğun isimle seslenSiz de kendi koymak istediğiniz isimle seslenin
Kayınvalideniz geldiğinde direk konuyu açın benim fikrimi hiçe sayarak böyle yapması çok kırdı gibi konuşun belki oğulları ile konuşurlar
Ölümlü dünya kırmamak lazımsa 9 ay karnında taşıyıp,hayatı boyunca da peşinde koşacak olan sizi niye kırıyor?Siz anne babasınından daha mı önemsizsiniz?Keşke hamile kalmadan net bir şekilde anne baba ismi oymak istemediğinizi söyleseydiniz.Bu saatten sonra sizi dinleyeceğini sanmıyorum.Hatta üstelerseniz büyük kavgalar bile yaşarsınız gibi geliyor.Normalde çok anlayışlı biri kırmaz ama birileri aklına giriyor diye düşünüyorum sürekli kayınvalidem kayınpederim 4 kardeşler hiç biri bizim ismimizi koymadılar diye ortaya laf atıyolardı hamile kalmadan önce eşimde üzlürler ben koymsk istiyorum ölümlü dünya kırmamak lazım diyor sonra ben kesin karşı çıkınca tartışma başlıyor
Seni cook iyi anliyorum burda herkes koydurma sakın demiş ama demesi kolay işte adamla papaz olup sonu boşanmaya mı gitsin kafaya koyduysa vazgeçmiyolar kendi eşimden biliyorum...size tavsiyem güxelce ikna etmeye calişın yanina ikinci isim koyun..Merhaba kızlar hamileyim henüz kesin cinsiyeti belli değil ilkte doktor kız dedi sonra erkek dedi ama bana yine pek emin değilmiş gibi geldi ilk hamileliğim allahım sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah... eşimle tartışmalarımız başladı erkek olurda kayınpederimin ismi kız olursa kayınvalidemin ben kesinlikle istemiyorum böyle bişeyi ilk yani sonuçta benimde heveslerim hayallerim var eşime güzelce anlatıyorum bu benle senin beğenip ortak bi karar vermemiz gereken konu vs çok dil döküyorum ama kesinlikle yanaşmıyor tartışıyorumda ama bi çare yok gibi isim konusu açıldığında beni duymamazlıktan geliyor yada bağırıp çağırıp konuyu kapatıyor kimliğini ben çıkarmaya gidicem adınıda ben koyucam diyor yardımcı olub lütfen ne yapmam gerekiyor çok üzülüyorum yeri geliyor ağlıyorum eşim sert sinirli biri kimliğini çıkartmaya gittiğinde hiç bi şekilde engelde olamam çok korkuyorum lütfen yardımcı olun .. iki isimli olmasını bile kabul etmiyor bu ara illa tek annesi yada babasının ismi olucakmış başka isimde kabul etmiyor yanına
Çocukta resmen travma oluşuyor benzer bir durumda arkadasim 6sene duygu diye seslendi kizins sirf bu sebepten dolayıSiz de kendi koymak istediğiniz isimle seslenin
Kayınvalideniz geldiğinde direk konuyu açın benim fikrimi hiçe sayarak böyle yapması çok kırdı gibi konuşun belki oğulları ile konuşurlar
Merhaba kızlar hamileyim henüz kesin cinsiyeti belli değil ilkte doktor kız dedi sonra erkek dedi ama bana yine pek emin değilmiş gibi geldi ilk hamileliğim allahım sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah... eşimle tartışmalarımız başladı erkek olurda kayınpederimin ismi kız olursa kayınvalidemin ben kesinlikle istemiyorum böyle bişeyi ilk yani sonuçta benimde heveslerim hayallerim var eşime güzelce anlatıyorum bu benle senin beğenip ortak bi karar vermemiz gereken konu vs çok dil döküyorum ama kesinlikle yanaşmıyor tartışıyorumda ama bi çare yok gibi isim konusu açıldığında beni duymamazlıktan geliyor yada bağırıp çağırıp konuyu kapatıyor kimliğini ben çıkarmaya gidicem adınıda ben koyucam diyor yardımcı olub lütfen ne yapmam gerekiyor çok üzülüyorum yeri geliyor ağlıyorum eşim sert sinirli biri kimliğini çıkartmaya gittiğinde hiç bi şekilde engelde olamam çok korkuyorum lütfen yardımcı olun .. iki isimli olmasını bile kabul etmiyor bu ara illa tek annesi yada babasının ismi olucakmış başka isimde kabul etmiyor yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?