Böyle bir adamla evlenmiş olduğunuza göre verilen tavsiyeleri uygulamayacağınızı düşünüyorum.
Sanki bu mevzu ortaya çıkana kadar çok beyefendi bir adammış gibi neden şaşırıyorsunuz anlamıyorum. Kendiniz söylemişsiniz eşim sert, sinirli biri diye. Madem böyle bir adamdı neden evlendiniz? Hadi evlendiniz neden çocuk yaptınız? Hadi onu da yaptınız şu an neden inatlaşıyorsunuz eşinizle?
Yapabilecekseniz restinizi çekin. Benim istediğim isim olmayacaksa doğumu göremezsin, boşanırım deyin. İnatlaşırsa gerçekten de doğumu gidin ailenizin yanında yapın. Ya da burada önerildiği gibi doğum belgenizi alın ve kendiniz istediğiniz ismi verip eşinizin olay çıkarma ve boşanma ihtimalini göze alın.
Hiçbirini yapamayacaksanız da söylediği ismi kabul edin boşuna huzurunuzu bozmayın.
Ama ben olsam boşanmaya kadar götürürdüm işi. Olay isim de değil aslında. Şu dünyada en çok emek verdiğim konuda; sağlığımdan, bedenimden, güzelliğimden, zamanımdan, enerjimden en büyük fedakarlığı yaptığım konuda beni saymayan adam hiçbir konuda saymıyordur zaten. Bu da boşanmak için en geçerli sebeplerden biri bana göre.