Bebeğimle Bağ Kuramıyorum

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
Herkese merhaba yazdığım şey belki bazilarına çok ters gelebilir belki yargılayabilirsiniz ama inanın böyle olmasinı hic istemedim ben çok üzülüýorum çok takıyorum ne yapıcağımı da bilmiyorum.

Ben 37 haftalik hamileyim maddi durumdan dolayı 2 3 sene eşimin ailesiyle yaşamalıyız aslında kötü insanlar degil kv anlayışlı gibi ama eski kafalı oldugu için herseye karışıyor her konuda fikrini söylüyor ben rahatsız oldugumu soylesem de bi sure sonra yine ayni ve bunu kötü bi niyetle de yapmıyor farkındayım ama hic hosuma gitmiyor.

Hamileliğim boyunca her zaman herseye karıştı yediğim yemekten giydiğim kıyafete kadar kızım şunu yeme kızım şunu yapma diye şimdi de benim bebegim hakkında konusurken kızıma şnu yapicam kızımla şöyle yapicaz diyor yani çok sahipleniyor bu güzel birsey ama o böyle yaptıkça bebegim sanki beni degil de onu sevicekmis gibime geliyor.Zaten annelik duygularım çok yoğun degil sanki hamile degilmisim gibi hissediyorum sigara icmemem gerektigini biliyorum engel olamiyorum gunde 1 tane 2 tane iciyorum daha sonra çok vicdan azabı çekiyorum,eşim sanki dogumdan sonra beni hiç sevmicekmiş hep kızımı sevicekmis gibime geliyor.

Bazen dusunuyorum ya ben niye boyle yapiyorum diye ne guzel bi kizim olucak en yakin arkadasim olucak falan diye ama kv bakicak ben calisacagim benden cok onun yaninda olucak onun istedigi gibi biri olucak diye cok korkuyorum bebegimle bi bag kuramiyorum kendimi cok kotu hissediyorum.

canim 3 yasina kadar sen bak sonra calis sen annesisin tabiki sen daha farkli olcaksin esinde cocugu daha cok sewer senin yerin ayri onun ayri ama cocugunu cok sewdigine cok sewinirsin ben cok sewiniyorum esim oglumu cok sevdigini gorunce ben bile oglumu daha cok sewiyorum kiyaslamiyorum ama oglumsuz yapamam kocasz yaparm oglumdan kiymetlisi yok

Hiç bir şeyi yargılamam ama sigara ne demek canım daha karnında ki minnacık bebeğe sigaranın pis dumanını mi veriyorsun çok büyük hatadasin şimdiden sağlığıyla oynuyorsun yazık çok yazık

Sen bebeğine en büyük kötülüğü daha doğmadan ona zarar vererek yapmaya başlamışsın bile. Madem kıskanacak kadar seviyosun, sigara ne oluyo?

Sigarayı ben nasıl görmedim yav ?
Yazıyor mu konuda öyle bir şey?
Edit: Düzenleme yapmış ok,

Korkma
Senin yerin ayrı babaannesinin yeri ayrı
2 yaşındaydı kızım çalışmaya başladığımda.Bende hep senin gibi düşündüm ki babaannesine çoook düşkün.Onada anne der mesela.Kıskanıyormuyum hayır.Şuan 6 yaşına geldi sanki ben onun kızıymışım gibi tavırları var bayılıyorum bu haline.İşten geldiğimde odaya çekiyor beni anne seninle özel birşey konuşmamız lazım diye.Konuştuğumuz özel şeyde ben çok tombikmişim çok yumuşakmışım.
Yani demem o ki anne yerini kimse tutmuyor.Kendini üzmene gerek yok.Anın tadını çıkar.

cok dogru soyluyorsunuz bundan sonra hicbi sekilde evde sigara bulundurmicam bu sekilde kendimi sinirlandirabilirim en azindsn

37 haftadasin. Bilincsiz bir annesin. Umarim o sigaranin bebisine bir zarari olmamistir.

Bebeginle bag kuramamamin nedeni bu olmasin. Annelik demek; kendi isteklerinden vazgecmek demektir bazen.

Elbetteki esin de sen de onu daha cok seveceksiniz. Bunun neresi kotu.Onun kimi daha cok sevecegi zamanla belli olur.

hamileligim boyunca icmedim 7.aya kadar igrendim zaten 7 den sonra iki gunde 1 gunde 1 tane falan derken bi baktim icer hale gelmisim zaten kendimi cok kotu hissediyorum nolur bide bu konu yuzunden uzerime gelmeyin yaptigimin cok yanlis oldugunun farkindayim

Olmusla olmuse care yok . Bundan sonra icme desem...

Bebeginin kimi daha cok sevecegi konusunda endiselenme. Sevgi icinde buyusun herkesi sevsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…