- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi sema colak
-
Sigarayı ben nasıl görmedim yav ?Hiç bir şeyi yargılamam ama sigara ne demek canım daha karnında ki minnacık bebeğe sigaranın pis dumanını mi veriyorsun çok büyük hatadasin şimdiden sağlığıyla oynuyorsun yazık çok yazık
cok dogru soyluyorsunuz bundan sonra hicbi sekilde evde sigara bulundurmicam bu sekilde kendimi sinirlandirabilirim en azindsnBabaannesinin istediği gibi biri olmasından korkuyosun ama sağlıksız olması pek umrunda değil heralde.
:) ayni ben. Dönüp dönüp tekrar konuyu okudum. Nerde sigara yazıyor diye :)Sigarayı ben nasıl görmedim yav ?
Yazıyor mu konuda öyle bir şey?
Edit: Düzenleme yapmış ok,
cok dogru soyluyorsunuz bundan sonra hicbi sekilde evde sigara bulundurmicam bu sekilde kendimi sinirlandirabilirim en azindsn
hamileligim boyunca icmedim 7.aya kadar igrendim zaten 7 den sonra iki gunde 1 gunde 1 tane falan derken bi baktim icer hale gelmisim zaten kendimi cok kotu hissediyorum nolur bide bu konu yuzunden uzerime gelmeyin yaptigimin cok yanlis oldugunun farkindayim37 haftadasin. Bilincsiz bir annesin. Umarim o sigaranin bebisine bir zarari olmamistir.
Bebeginle bag kuramamamin nedeni bu olmasin. Annelik demek; kendi isteklerinden vazgecmek demektir bazen.
Elbetteki esin de sen de onu daha cok seveceksiniz. Bunun neresi kotu.Onun kimi daha cok sevecegi zamanla belli olur.
hamileligim boyunca icmedim 7.aya kadar igrendim zaten 7 den sonra iki gunde 1 gunde 1 tane falan derken bi baktim icer hale gelmisim zaten kendimi cok kotu hissediyorum nolur bide bu konu yuzunden uzerime gelmeyin yaptigimin cok yanlis oldugunun farkindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?