bebeğimle hayatımın en güzel yolculuğu :) 9 ay 10 gün

cucu1984

pamuk helvam geliyor:)
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
5.765
42
113
Ankara
annesinin kelebeği göbişime konmuş
4 aralık sabahı evde yaptığım testle basladı yolculuğumuz
daha okadar yeniki Rabbim mucizelerimizi korusun
paylaşmak istedim okadar benimle aynı duyguları yaşayan anne ve anne adayı varki hamişlik önceside takip ediyodum hatta bi topiğimiz bile vardı yol arkadaşlarım vardı hepsini cok seviyorum
nihayet mutlu sona ulaştım inş. mutlu huzurlu sorunsuz bi hamilelik geciririz hepimizi ve bebişlerimizi Rabbim korusun...
benimle bu yolda yürürseniz yasadıklarınızı ,aş ermelerinizi ,isim aramayı ve aklımıza gelicek her seyi paylaşmaya ve sizinle öğrenmeye hazırım....
mutlu hamişler

maşallahhhh rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah hayırlı olsun bi de kalp atışlarını duy hiç duramayacaksın yerinde pıtı pıtı atıyo ama ne hızdeli oluyo insan duyunca eşimle onu duyduğumuz gün ağzımız kulaklarımızdaydı bütün gün pıtı pıtı dedik durduk birbirimize annemmmm nasıl da güzel yatar o şimdi bizimki yan gelmiş yatıyodu
zaman çok çabuk geçiyo tadını çıkar ben 9. haftaya nasıl geldiğimi anlamadım bile çünkü anlaşılmıyomuş bi bakacaz kucağımızda allahın izniyle

hayırlı olsun ne kadardır istiyodun :)

cok sağol canım...
mayıs 2011 uzun süre bekledik hic beklemediğimiz bi anda geldii ...
önceleri cok kafama takıyodum ama yumurtlama günü takipleme söle oldu böle oldu ....
ama bu ay hic bi sekilde takip etmedik ve Rabbime cok sükür geliyo inş. meleğim Allahım korusun kuzularımızı

amin canım ya seninde kucağına almayı nasip etsin Rabbim korusun sağlıkla kavusalım bebişlerimize...
oyy inş. p tesi duyarız kalp atıslarınıda kesesinide görürüz umarım cnm...
siz keseyi ne zaman gördünüz cnm aynı zamandamı kalp atıslarını duydunuz...
öleymiş benimde doğum yapan arkadaslarım öle dio nasıl gecicek anlamıcaksın diolar...
tadını cıkaralım inş. o günlerde hemencik gelsin bebişlerimizi kucağımıza alalım
aramızda 3 hafta var yaz bebişleri olcaklar bizim pıtırcıklar inş...

Cucu hayırlı uğurlu olsun kardeşim.
Bende aynı duygular içindeyim 10 gün oluyor bebişimi öğreneli :) salı günü eşimi askere gönderiyorum ama surpriizzzz bebiş varmış göbüşümde :) çok çok mutlu ve aynı zamanda şaşkınız ..bizde 2011 kasım ayından buyana istedik yumurtlama hesabı yaptık ekim ayında hesaplamayı bıraktık artık hayırlısı dedik surpriizzz...

Rabbim can versin inşallah kalpleride atsın sağlıklı büyüsünler göbüşümüzde ve sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah :)

Senin adına çoook sevindim Rabbim tüm dileyenlere bu heycanı yaşatsın inşallah.

cok sağol canım ya seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağımıza alalım inş
aynen ya cok güzel duygular cok farklı tarifi yok
ayy deme eşin askere gidiyo demek benim esimde henüz gitmedi biliyomusun...ama 2 sene tecil ettirmeyi düşünüyo master yapıcak tabi bahane hamiş haberini alınca bütün planlar değişti yinede hic belli olmaz belkide gider subatta doğumda yanımda olur inş... herşey kader kısmet....
eşin kısa dönem yapıcak dimii nereye gidiyooo askere ....
ayy esinede hayırlı teskereler diliyorum inş. tez vakitte kavusursunuz
sen hangi sehirdesin esin yokken napıcaksın ...
bende cok mutluyum senin adına Rabbim meleklerimizi korusun cnm benim...
siz doktora gittinizmi biz p tesi inş.. keseyide kalp atısınıda duyarızz herkese sağlıklı hamişlikler

canım kelebeğin hayırlı uğurlu olsun. bakalım ben de yeniyim geçen ay pepenin teyzesiyle aynı gündü batımız bu ay bende kavuştum miniğime Allah korusun meleklerimizi. bende henüz keseyi örmedim kalp atışları daha sonra duyuluyor sanıyorum

Evet canım yaz bebişleri olacak inşallah sağ salim kucağımiza almayı nasip eder rabbim
Biz8.haftada hem bebeğimi gördük hemde kalp atışını duyduk ama 7 haftada da bunları gören duyan oluyomuş doktorun bebeğinin gelişimine göre uygun haftayı şiirler zaten kafana takma bunları

bu arada bende pazartesi gideceğim. inşallah hayırlı haberlerle gelirim buraya. benim kocişte henüz askerlik yapmadı valla tecil ettirmemiş olsydı zor olurdu biraz ama Allah kolaylık versin arkadaşım kısa dönem yaparsa 5- 5,5 aya yanında olur inşallah

inş. canım sağ salim kavusalım Rabbim bebişlerimizi korusun
yok takmıyom cnm ya herşeyin hayırlısını versin RABBİM...
inş. görürüz herşey yolunda gider ....

evet benim randevum akşam üstü 16:30 da ins hayırlı haberlerle döneriz cnm...
valla eşime suan cok ihtiyacım var acıkcası ben gitmesini istemiyorum bu kadar duygusalken bide onun gidişine dayanamam zaten bizim suan öle bi planımız yok ...
bakalım herşeyin hayırlısı...

Hayirli olsun kizlar bebisleriniz... Allah hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin... Allah hepinize hayirli evlatlar versin.. Cok guzel bisey dimi :) insan ilk baslarda tuhaf oluyo.. Ben de saskindim karmakarisiktim.. Şimdi ise 33. Haftadayim doguma 7-8 hafta kaldi.. Hamileligimden onceki zamalari hatirlamiyorum bile.. Sanki hep boyleydim ve sonsuza kdar da boyle hamile olcam gibi geliyo baya bi butunlesmisim artik :)

sağol cnm inş. hayırlı bi hamişlik geciririz...
sende sağlıkla bebişini kucağına al inş.cok az kalmışşş
bebeğinin cinsiyeti ne...
gercekten cok tuhaf ben henüz alışamadım göbiştede sislik olmayınca hareketlerime kısıtlama getirmeyi unutuyorum geneldesonrada pişman oluyom ama alışıcaz inş...
valla cabuk geciyo diolar bu dönem ama bilmiyom daha cok yeni umarım cabucak gecer bebişimize kavusmayı iple cekiyoruz cünküü

İnsallah canim saol.. Oglum olacak inşallah. Bana hep kiz gibi geliyodu ama etrafimdaki herkes erkek bence diyodu.. Saglikli olsun da kiz yada erkek hic farketmez.. :) ben son hazirliklara basladim artik. Hastane cantam falan simdiden hazir. Ne olur ne olmaz.. :)

Gobusun henuz sis degilken tadini cikar bence :) 5 aydan itibaren cikmisti benim.. Kimisinin daha erken ckiyo..
şu an asagiya egilmek dunyanin en zor seyi.. Ayakkabi giymek cok zor.. Upuzuun bi kerata kullaniyorum :) bide ben yuzustu uyumayi çok severim en cok onu ozledim :)

sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez hayırlı evlat olsunlar....
öle valla her an gelebilir cok ii yapmıssın hastane cantanı hazırlayarak
evet haklısın ama sabah bulantıları beni mahvetti bikaçgündür var canım hic bişiy istemiyooo ....
bende yüzüstü uyumayı cok severim simdiden alıştırmaya calışıyorum kendimi sola sağa yatmaya calışıyorum ....
neyse az kaldıı bi doğsun yine tadını cıkarırsın hemde yanında mis kokulu bebişinlee....

kızlar doktora gittik kesemizi gördük cok sükür...
ama kalp atısını duyamadık doktor normal dedi herşey yolunda kalp atışını duymamız için erken didi...
15 gün sonra bi dahaki randevumuz umarım herşey yolunda giderrr....
bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız hepimiz

hımm bu arada doktor 5 hafta 6 günlük didi

Bnde geldim kızlar aynen zaman gecmek bilmiyor sanki ama 100 günü devirdik paşamla kavusalım biranönce.

Bnde geldim kızlar aynen zaman gecmek bilmiyor sanki ama 100 günü devirdik paşamla kavusalım biranönce.

hsogeldin cnm...
aynen öle zaman gecmek bilmiyoo bir an önce kavusmak istiyoruz bebişimize sağlıkla inş. o günlerde gelicekk
senin oğlusun olcak heraldee oyyşş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…