sağlıklı olsunlarda napalım beklerizz
son aylar dahada zor geciyomus hem göbiş zorluyoo o zamanlar simdi yine hareketlerimiz rahat
herşeye değer minik mucizeler
Çok cabuk geciyo zaman emin ol.. Ban da zamn hic gecmicek gibi geliyodu şimdi ise sanki yillardir hamileymisim gibi ve sonsuza kadar boyle kalacakmisim gibi geliyo.. Her geçen gun dah da zorlasiyo ikide birde tuvalete gitmekten cok sıkıldım onceden hiç oyle bi problemim yoktu. Artik disari cikmadan once ilk aklima gelen sey gidecegim yerde tuvalet var mi :)
bu arada sola yatmak daha saglikliymis bebek daha iyi besleniyomus. Zor alistim ben de. Aklinizda olsun
Çok cabuk geciyo zaman emin ol.. Ban da zamn hic gecmicek gibi geliyodu şimdi ise sanki yillardir hamileymisim gibi ve sonsuza kadar boyle kalacakmisim gibi geliyo.. Her geçen gun dah da zorlasiyo ikide birde tuvalete gitmekten cok sıkıldım onceden hiç oyle bi problemim yoktu. Artik disari cikmadan once ilk aklima gelen sey gidecegim yerde tuvalet var mi :)
bu arada sola yatmak daha saglikliymis bebek daha iyi besleniyomus. Zor alistim ben de. Aklinizda olsun
bilmem bu aralar hic gecmiyoo ,zaten bu bulantılar beni mahvetti mutfağa giremez bişey yiyemez oldumm...
doktorum 3 ay kadar sürebilir dedi umarım en kısa zamanda gecerr...evet canım ben simdiden dikkat ediyorum sola yatmaya calışıyorum ...
yüzüstü yatmayı cok sevsemde bebeğim için alıştırıyorum kendimi...
selam hamişler bebişlerimiz çok küçük daha hepsi aynı zamanların bebişleri ... bende size katılıyorum bundan sonra yarın dr gidiyorum seseni duyucagız inşallah
selam hamişler bebişlerimiz çok küçük daha hepsi aynı zamanların bebişleri ... bende size katılıyorum bundan sonra yarın dr gidiyorum seseni duyucagız inşallah
hayırlı olsun canım qözun aydın darısı bızım basımıza amınnnnnnnnnnn bende 1 senedır ıstıyorum ama hala tık yoq onu bunu denedım cok bu ay hıc bı calısma yapmadım yumurtlama donemlerını hesaplamadım yuce rabbımınde bı bıldıqı vardır dıyorum artık ıns en kısa zamanda bende senın qıbı hamıs kalırım
hayırlı olsun canım qözun aydın darısı bızım basımıza amınnnnnnnnnnn bende 1 senedır ıstıyorum ama hala tık yoq onu bunu denedım cok bu ay hıc bı calısma yapmadım yumurtlama donemlerını hesaplamadım yuce rabbımınde bı bıldıqı vardır dıyorum artık ıns en kısa zamanda bende senın qıbı hamıs kalırım
cok saol cnm benim
hic kafana takma hic beklemediğin zamanda gelio mucizelerbenimde hic umudum yoktu bizim 1 seneyi gecmişti bebek isteyeli ...
ama son ay hic bir planlama yapmadık yumurtlama takibi falan hicte kafama takmadım...
cok sükür mucizem benimle umarım 9 ay benimle olur sağlıkla alırım kucağıma tüm hamişlerde inş. sağlıkla bebişlerini dünyaya getirirler...
yüce Rabbimde seni ve senin gibi bebiş sahibi olmak isteyenlere en kısa zamanda yüzünü güldürsün tez zamanda göbişiniz dolsun inş...
teşekkürler canımmmmm gittik bugun gördük bebeğimizi duyduk pıtpıtlarıda minnoşlummmmmmm 6 haftalık daha göbüşümüz çıkacak daha yaa zamanı var beraber büyütcez göbüşleri
teşekkürler canımmmmm gittik bugun gördük bebeğimizi duyduk pıtpıtlarıda minnoşlummmmmmm 6 haftalık daha göbüşümüz çıkacak daha yaa zamanı var beraber büyütcez göbüşleri
ay cok sevindim canım cok sükürdarısı bizlere olsun inş...
pıtpıtları duyunca insan nasıl duygulanıyodur kimbilir ....
ivit yaa daha cok minnaklar hep birlikte göbişleride bebişleride büyütcez Allahın izniylee