- Konu Sahibi Love_your_life
doktorum bana da aynı seyi demişti ağlaya ağlaya eve gitmiştim sonra başka bi doktora daha gösterdiğimde sadece başının kıstas alınmaması gerektiğini söylemişti boyu ve kilosuna göre kafasının normal oldugunu söyledi. siz de tekrar doktora gidin içinizi rahatlarınkızlar kız bebeğim var 4 aylık olmak üzere bugün görümcemleydik. Bana bebeğimin başının büyük olduğunu endişelendirmek istemediği için bir şey demediğini söyledi fakat ben endişelendim bana garip gelmiyordu her ay doktor kontrolümüz var sağlık ocağında da bakılıyor 3 aylıkken 41,5 çıktı baş çevresi persentile bakıyorum fakat anlamadım hiç doktorumuz şuan tatilde ona soramıyorum ben şuan kendim ölçtüm doğru mu ölçtüm bilmiyorum fakat 42 çıktı ya ne yapmam gerektiği bilmiyorum nasıl okuyabilirim tabloyu yani çok üzüldüm ben ve şuan elim ayağım titriyor doktorunuz ölçtüğünde normal dedi hemşirede öyle demişti sanırım onu hatırlamıyorum fakat ben çok endişe duyuyorum şuan sizin bebekleriniz nasıldı bu aylarda ve bu tabloyu okuyabilen birisi bir şey söyleyebilir mi