- 10 Ağustos 2018
- 520
- 553
- 53
- Konu Sahibi turunculimon
Merhaba hanımlar. Daha hızlı cevap almak adına buraya yazıyorum, sonradan taşınır belki konu.. İçimi rahatlatıcak sabrımı arttıracak bir şeyler duymaya veya tavsiye almaya çok ihtiyacım var.. Benim 17 aylık bi bebeğim var, 1 yaşına girmeden yürümeye başladı ve çok aktif kıpır kıpır bir çocuk. Çok meraklı, çok hızlı.. Buraya kadar bir sıkıntı yok, tatlı yaramazlıkları oluyordu düşüp kalkıyordu idare ediyordum bir şekilde. Kendi kendine oyun oynardı, oyuncaklarıyla kitaplarıyla ilgilenirdi. Tabii bende oyun oynuyordum onunla gün içinde. Ama son 1,5-2 aydır beni kukla gibi kullanıyor, yani şöyle beni asla oturtturmuyor. Asla yanından ayırmıyor. Sürekli bi çekiştirme halinde, kolumdan bacağımdan itip çekip duruyor. Konuşmaya başlamadı henüz, sadece bikaç kelime kullanıyor onunla da derdini anlatamıyor zaten. Sürekli ıhh ıhh diyip sağa çekiyor, ıhh ıhh diyip istediği şeyi gösteriyor, ıhh ıhh diyip başka odaya götürüyor. Sabah 8den akşam 9a kadar böyleyiz. Eşim tam gün çalışıyor eve gece geliyor, tek başıma bakıyorum yani. Hiç vurmadım, ara sıra poposuna vur diyenlere bile karşı çıkıyodum hep. Kızmamaya çalışıyorum, çalışıyorum diyorum çünkü son 2 aydır ara sıra sesimi yükselttiğim oldu. Sabrım, gücüm dayanmıyor bazen. Aşırı bunaldım. Bu geçici bir dönem mi? Böyle olan var mı? Yada ben nerede hata yaptım? Sabrım tükendi artık.. ona kızmamak için oturup kendim ağladığım oluyor sinirlerim çok yıprandı