o size gelmeden siz ona koşun. valla :)
yani nasılsa bütün gün sizi sürükleyecek. siz gidin ona, oyun baslatın yeni şeylerle tanıştırın. size ihtiyacı var çok net. bu ilgisiz olduğunuz anlamına gelmez yalnış anlamayın. sadece her çocuğun ihtiyacı farklı. sizinki de bu modelmiş. nelerden hoşlanıyorsa onları yapın. her gün mutlaka parka çıkarın en az 1 saat. onunla vakit geçirmeye siz ondan daha hevesli olun. tamam desin, annem yanımda hep. hem böylelikle siz de daha az yorulursunuz. bir biraksa da soluklansam fikri kafada olunca daha çok yoruluyor insan. tamam ulen bütün vaktim senin al deyince, hayır en fazla ne yapabilirler bize yani

yemek yaparken yanınızda mama sandalyesine oturtup eline doğradıklarınızdan verin, tatsın keşfetsin. neler yaptığınızı gösterin anlatin o sırada. mutfakta ona özel dolap cekmece yapın, istediği her şeyi döksün oynasın. çok güzel oyuncak vileda süpürge falan var. onlardan alin temizlikde siz ne yapıyorsanız o da yapsın. benim bebeğim de 17 aylık cok güzel makineden çamaşır boşaltıyor, çekmeceye çorap yerleştiriyor bunlar onun işleri hep

aa bu ara büyük parça legolar var ya, duplo ya da mega blok da deniyor. onlarla çok güzel vakit geçirmeye başladı haberiniz olsun.
çok uzun yazdım, aynı yaş olunca söyleyecekler bitmedi :)
bir de bağırmamaya çalışın olur mu? sizi çok iyi anlıyorum. ben de tek başıma büyütüyorum. neler hissettiğinizi çok çok iyi biliyorum. ama bağırmanın hiç bir faydası yok. bir de çocuğun üstünde olumsuz etkileri, siz de vicdan azabı cabası. vur diyenlere diyecek söz bulamıyorum zaten. güle güle büyüsün yavrularımız