• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimle yapışık gibiyiz

oğlum 34 aylık hala bana yapışık bazen çığlık atarak kaçmak istiyorum insallah seneye krese gidicek o zaman biraz ikimizde rahat ederiz diye hayal ediyorum size de kolayliklar dilerim umarim sizin sureciniz daha erken biter.
Allah sabır versin sizede, kimbilir ne kadar yıpranmışsınızdır ben daha 17 ayda error verdim :D İnşallah kısa sürer bizimki..

Allah sabır versin sizede, kimbilir ne kadar yıpranmışsınızdır ben daha 17 ayda error verdim :KK70: İnşallah kısa sürer bizimki..
Vallahi hiç anlatip içinizi karartmiyim şöyle ki kizim var bir de 6 yaşında anaokuluna gidiyor son derece özgür ruhlu bağımsız bir çocuk (anasi gibi) :confused:ama oğlum derseniz iflahimi kesti kafamı çevirdigim an nerde yapılmayacak birsey var koşturuyor
Bugün ablasını aldik eve gelirken uçurtma görmüş Allahimmmm 1 saat uçurtma seyrettil anneeeee bakkkk diye çılgınca bagirip cekistiriyor beni hani bende oturup izlicem gidip yemek yapmak falan ne haddime :KK53:
Su anda tek hayalim krese gidip oyun oynadigini ve konuştuğunu görmek inşallah sizin ki çabuk geçer birde arkadasi var mi hic sadece sizinle mi oynuyor

Ev işleri konusunda çok geliştirdi benimkide kendini, çamaşır falan asarken çamaşırlar silkeleyip bana uzatıyor sonra bide mandal uzatıyor :KK70: temizlik yapmaya da bayılıyor, yeterki hareket halinde olalım :) Lego almak istiyorum aslında o aklımda, çok teşekkür ederim uzun uzun ne güzel yazmışsınız. Daha sabırlı davranmaya çalışacağım inşallah, zor ama geçici bir dönemmiş herkes öyle diyor :) Bende kendime sürekli “bir daha hiç bu kadar küçük olmayacak” diye telkinler veriyorum, sakinleşmek için. Rabbim yardımcımız olsun :)
amin :) yicem o minik parmaklarını onlarin bal hepsi. (uyurken ekstra bir aşk kabarması oluyor :D)
aaa bir de "harika haftalar" diye bir uygulama var. az bir para ödeniyor indirirken ama deger. oradan atak dönemlerini takip ediyorsunuz. oyle guzel ki. çocuk hangi haftalarda coşacak, hangileri nispeten sakin gececek takip ediyorsunuz. ve o atakta ne gibi değişimler yaşiyor, neler öğreniyor hepsini anlatiyor. oradan takip edince çok rahatlatıcı oluyor. en azindan biliyorsun geçici bir dönem ve cidden zihnen, bedenen çok çok büyük gelişimler yaşadığı için böyle.

Peki bir şey sorsam ne tür zorluklar yaşadınç neler yaptın üstesinden gelmek için. 1 yaş az bir zaman farkı. Bende şuan hamileyim kızım kardeşi doğrusunda 20 aylık olacak ne yapmam gerek bilmiyorum
Annemlerle aynı semtteyiz. 2.den sonra yanımıza aldık birlikte yaşıyoruz. Onlar olmasa kesinlikle bakamazdım. Çocuklar 5 ve 6 oldu hala bırakmıyoruz. Hayatımızı aşırı kolaylaştırdılar. Bir sene daha beraberiz inşallah.

Cozum kardes yapmak sanirim 😂 ablaminkiler de 1.5 yas arayla dogdu. Evden gitsem beni aramazlar diyor. Uyanir uyanmaz kucuk olan 2 yasinda direk abisinin yaninda solugu aliyormus. Ablam beni oyunlarina dahil bile etmiyolar bazen sıkılıyorum diyor. 😂 Buyuk olan son zamanlarda arkadas istiyorum diye agliyormus. Ablam da kardesin var ben varim diyormus. Hayir ben 3.5 yasindayim. Benim gibi arkadas istiyorum diyormus ama kucuk olan abisiyle baya mutlu 😂
Küçük biraz daha büyüsün, daha da rahatlar ablanız 😁

kullanmak olarak düşünmeyin. siz onun güvenli alanısınız. hiç kimsenin ona karşı annesi kadar tahammüllü olamayacağını öyle iyi biliyor ki :KK200:
o yüzden nazı size :)
Aslında doğru kullanmak yanlış bir ifade olmuş. Kendime kızdım

Annemlerle aynı semtteyiz. 2.den sonra yanımıza aldık birlikte yaşıyoruz. Onlar olmasa kesinlikle bakamazdım. Çocuklar 5 ve 6 oldu hala bırakmıyoruz. Hayatımızı aşırı kolaylaştırdılar. Bir sene daha beraberiz inşallah.
Yaa çok şanslısınız bizimkiler asla gelmezler ben yandım şimdiden 😂🤣

Her istediğini yapmayın biraz üzülür ama alışır.onune oyuncak koyun eline bisey verin yesin uğraşı olur sizi rahat birakir mumkun oldugunca dikkatini dagitin.o da hakli evde sizden başka kimse yok tek arkadaşı sizsiniz

Bence öncelikle sizin bir deşarj olmaya ihtiyacınız var. O zaman sabır kesinlikle artıyor. .haftada bir kaç saat baba evdeyken hafta sonu fln bebeksiz tek başınıza çıkın, sevdiğiniz bir yere gidin, bir kahve yanına bir tatlı, bir kitap ya da spor bir şekilde kendinize ait bir zaman ayırın. Deşarj olmadan şarj olamayız. Yoksa bu dönem geçici diye diye sabretmek yetmiyor.

Benim küçük kurabiyem 4 yaşında
Evde genelde dipdibeyiz.
Ben hangi odadaysam o da yanımdadır.
Hatta bazen işi cozutup banyonun kapısında bile bekler.

Ama annesi o daha çok küçük senden başka kimsesi yok.
Ve şuan her şeyi çok merak ediyor.
Sana muhtaç.
Yavaş yavaş büyüdükçe kopacak senden.
Sadece biraz sabır.
Annen kayınvaliden yakınsa bırak bazen onlara kendini eve hapsetme.

havalar düzeliyor. alın parka çıkarın biraz enerji atsın. böylece yorulur gelince de uyur bence. sürekli evde tutmayın bebekleri.

Back
X