Canim kabizlik derken kakasinin kivami nasil kati mi yoksa normal mi çünkü o aylarda bebek kakasini yapmak için ikinmayi ogrenemediginden kaka yapmada sikinti oluyormuş benim bebeğimde de vardı ayni durum kabiz gibi ikiniyordu sürekli 3,4 günde bir bazen 5 günde bir yapıyordu kakasini ama kivami çok yumusakti kabizlik yoktu bende doktoruma sorduğumda öğrenmiştim bunu zamanla kakasini yapmayi öğreniyor ve bi sorun kalmiyor.Mrb benim bir buçuk aylık bir bebeğim var sürekli ağlıyor kabızlık var gazını çıkaramıyor aptamil mamayla besliyorum ama sürekli ağlıyor her dakika uyumuyor ağlıyor benim gibi olan var mı başka yada mamasını mı değiştirsek
Kakası sert böyle ama bir gün yapamayınca durmuyor ağlıyor sürekli. Bir ara bebelac verdim kabızlık yokdu ilk başda gaz sancısı vardı ağladı ben kakasını yapamıyor diye ağladığını sandım sonradan anladım tabi aptamile geçtik kabızlık olduCanim kabizlik derken kakasinin kivami nasil kati mi yoksa normal mi çünkü o aylarda bebek kakasini yapmak için ikinmayi ogrenemediginden kaka yapmada sikinti oluyormuş benim bebeğimde de vardı ayni durum kabiz gibi ikiniyordu sürekli 3,4 günde bir bazen 5 günde bir yapıyordu kakasini ama kivami çok yumusakti kabizlik yoktu bende doktoruma sorduğumda öğrenmiştim bunu zamanla kakasini yapmayi öğreniyor ve bi sorun kalmiyor.
Gaz konusunda da bende sma vermiştim ilk çok huysuzlaniyordu geceleri filan uyumuyordu mamayi degistirdim aptamile geçtim bi sorun kalmadi, sen de mamasini değiştirmeyi dene canim belki senin bebeğinde aptamil gaz yapmistir farklı markalari bi dene.
KeşkeeeGaz olayinabir cözüm bulsak keske
Tahlil yaptık mamayı hazmedemiyormuş bağırsaklar mamayı hazmedemiyor dedi onun dışında bir sorunu yok dediBenim kızımda sizin bebiş gibiydi ve bizde tek fark hafif gögsünde hırıltı vardı doktor golden goat keçi mamasını önerdi hemen geçtik ve fark ettim ki huzursuzluğu kabızlığı geçti meğerse tahlil testler filan süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı megerse çocuk ondan aglayıp kabiz oluyormuş bunuda dikkat edin ve bence doktorunuza danışın.Biz bir sene çok dikkat ettik ve sonra doktor kontrolünde süt yüklemesi şubu derken hafif hafif yoğurt şimdi bütün süt ürünlerini tüketiyor.
Birincisi her mama her bebeğe uyacak diye bişey yok. Aptamil benim bebeğime çok iyi geldi ama senin bebeğinde kabızlık yapabilir. Mamayı değiştirerek tecrübe edinebilirsin.
İkincisi şu zinco ilacı iyi araştır ben güvenmeiyorum bu ilaca bu markanın birçok ürününğ kullandım ölüyodum sancıdan.
Ama tabi bu bebek bilemem.
Benim fikrim.[/QUOTE doktorumuz zincoya devam edin dedi ama şimdi biogaia diye bir damla var ondan da kullanıyorum gazını iyi çıkarıyor çok şükür ama hala kakasını yapamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?