bebeğimm

bhrhvn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
107
56
18
29
Mrb benim bir buçuk aylık bir bebeğim var sürekli ağlıyor kabızlık var gazını çıkaramıyor aptamil mamayla besliyorum ama sürekli ağlıyor her dakika uyumuyor ağlıyor benim gibi olan var mı başka yada mamasını mı değiştirsek

Kabızlık için zeytin yağı ver dedi gazı içinde zinco ama hiçbir işe yaramadı. Pazartesi tekrar götürrcem hastaneye

Değiştirin deneyin gaz damlası da deneyin

Maalesef bebek büyütmete tek doğru yok hepsi denenir hangisi olursa o uygulanır

Neden kabız mamadaki su oranında mı sıkıntı var acaba

Bebegini sicak tut.Ozellille ayaklarini.Karnina bi utuyle isittigin ilik havluyu koy.Dikkat et yakmasin.Bacaklarini hareket ettir dikkatlice.Hafif hafif karnina it.Bizim kizimizin bacaklarini babasi karnina bastirirdi dikkatlice.Cikan gaz sesine inanamazdik:KK48: rahatlardi sonra :KK36:

Aptamil benimkinede gaz yapmıştı sma ya geçmiştim
Gaz için göbeğine masaj yapın
Azda olsa emiyorsa yediklerinize dikkat edin ayaklarınızı sıcak tutun
Mamasına bi çay kaşığı zeytinyağı ekleyin asit oranı düşük olsun

Bebegini sicak tut.Ozellille ayaklarini.Karnina bi utuyle isittigin ilik havluyu koy.Dikkat et yakmasin.Bacaklarini hareket ettir dikkatlice.Hafif hafif karnina it.Bizim kizimizin bacaklarini babasi karnina bastirirdi dikkatlice.Cikan gaz sesine inanamazdik:KK48: rahatlardi sonra :KK36:
Cnm yapıyorum masaj bilmiyorum süreklş ağlıyor mesela bügün kakasını yaptı gazını çıkarıyor iki saatten fazla ağlamış. Kulağı ağrıyor galiba bugün iltihap gelmişti kulaklarından

mama yüzünden olsa gerek, bacaklarını göbeğine doğru bastırarak nazikçe, göbeğine masaj yaparak belki biraz rahatlatabilirsin

Aptamil benimkinede gaz yapmıştı sma ya geçmiştim
Gaz için göbeğine masaj yapın
Azda olsa emiyorsa yediklerinize dikkat edin ayaklarınızı sıcak tutun
Mamasına bi çay kaşığı zeytinyağı ekleyin asit oranı düşük olsun
Peki sma iyi mi hazmı falan kolay mı kabızlık yapmaz daha kötü olmaz hergalde

Mamayi neden kullanoyorsunuz emmiyor mu?
Özür dilerim sinirimi sizden çıkarmışım gibi olacak ama ne kadar saçma bir soru. Sütü yetmiyor ki mama veriyor veya sütü yok veya emzirmesini engelleyecek bir durumu var? Ne demesini bekliyorsunuz ki, hangi anne bebeğini sütüyle beslemek varken baska yolu secer? Benim bebeğim de 2 bucuk aylik ve bu tip sorulardan gına geldi:confused:

Cnm yapıyorum masaj bilmiyorum süreklş ağlıyor mesela bügün kakasını yaptı gazını çıkarıyor iki saatten fazla ağlamış. Kulağı ağrıyor galiba bugün iltihap gelmişti kulaklarından
Hemen doktora git canim o zaman hic ihmal etme.Gecmis olsun.Kiyamam

Peki sma iyi mi hazmı falan kolay mı kabızlık yapmaz daha kötü olmaz hergalde
Bebeğime iyi gelmişti. Deneyerek anlayabilirsiniz. Hippi diye bi marka daha var. Memnun olan çok mesela.
Doymayan bebeklerdede kabızlık olurmuş aklınızda bulunsun. Ağlamalarının sebebi bu da olabilir
Mama oranını arttırın bakalım
Doyunca bırakıyorlar zatene biberonu

Sma yada similac ı deneyin çok güzel mamalar. Bende kızım emmediği için kullanmıştım. Aptamil hiç kullanmadığım ve kullanmayacağım bir mama

Özür dilerim sinirimi sizden çıkarmışım gibi olacak ama ne kadar saçma bir soru. Sütü yetmiyor ki mama veriyor veya sütü yok veya emzirmesini engelleyecek bir durumu var? Ne demesini bekliyorsunuz ki, hangi anne bebeğini sütüyle beslemek varken baska yolu secer? Benim bebeğim de 2 bucuk aylik ve bu tip sorulardan gına geldi:confused:
Yok estagfirullah. :) ben islerden vakit bulamayip emzirmek yerine mama verenleride duydum. Onun icin merak edip sordum. Sizede kolaylik diliyorum. Bende bi anne olarak sinirinizi anliyorum anne olmak kolay degil :):KK200:

Biz oğlumu yüz üstü yatırırdık gündüz, damla da verirdim gaz için.

Başka bir tanıdığım kabız için doktoru zeytinyağı önermiş. Ama mamaya değil anne sütüne karıştırın bir tatlı kaşığı demiş, o bebek 2 aylıktı.

Ben anason çayının bebeklerde gaza iyi geldiğini biliyorum. Benim bebeğim yok ama gazı olduğu zaman erkek kardeşime anason çayı içirirdik çay kaşığıyla. Tecrübem var yani, ama önce doktoruna bi sor o onaylarsa dene.

Yok estagfirullah. :) ben islerden vakit bulamayip emzirmek yerine mama verenleride duydum. Onun icin merak edip sordum. Sizede kolaylik diliyorum. Bende bi anne olarak sinirinizi anliyorum anne olmak kolay degil :):KK200:

Benim bebe meme grevine girdi bugün 7. günümüz de sinirler biraz gergin :confused: tüm annelere, özellikle de bu işte yeni olanlara kolayliklar diliyorum gerçekten çok zor..

Back
X