Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm yapıyorum masaj bilmiyorum süreklş ağlıyor mesela bügün kakasını yaptı gazını çıkarıyor iki saatten fazla ağlamış. Kulağı ağrıyor galiba bugün iltihap gelmişti kulaklarındanBebegini sicak tut.Ozellille ayaklarini.Karnina bi utuyle isittigin ilik havluyu koy.Dikkat et yakmasin.Bacaklarini hareket ettir dikkatlice.Hafif hafif karnina it.Bizim kizimizin bacaklarini babasi karnina bastirirdi dikkatlice.Cikan gaz sesine inanamazdikrahatlardi sonra
![]()
Peki sma iyi mi hazmı falan kolay mı kabızlık yapmaz daha kötü olmaz hergaldeAptamil benimkinede gaz yapmıştı sma ya geçmiştim
Gaz için göbeğine masaj yapın
Azda olsa emiyorsa yediklerinize dikkat edin ayaklarınızı sıcak tutun
Mamasına bi çay kaşığı zeytinyağı ekleyin asit oranı düşük olsun
Özür dilerim sinirimi sizden çıkarmışım gibi olacak ama ne kadar saçma bir soru. Sütü yetmiyor ki mama veriyor veya sütü yok veya emzirmesini engelleyecek bir durumu var? Ne demesini bekliyorsunuz ki, hangi anne bebeğini sütüyle beslemek varken baska yolu secer? Benim bebeğim de 2 bucuk aylik ve bu tip sorulardan gına geldiMamayi neden kullanoyorsunuz emmiyor mu?
Hemen doktora git canim o zaman hic ihmal etme.Gecmis olsun.KiyamamCnm yapıyorum masaj bilmiyorum süreklş ağlıyor mesela bügün kakasını yaptı gazını çıkarıyor iki saatten fazla ağlamış. Kulağı ağrıyor galiba bugün iltihap gelmişti kulaklarından
İki kere gece çok ağladığı için acile iki kere çocuk doktoruna götürdüm pazartesi yine götürcem ilk bebeğim birazda tecrübesizim susturamıyorum çok zorHemen doktora git canim o zaman hic ihmal etme.Gecmis olsun.Kiyamam
Bebeğime iyi gelmişti. Deneyerek anlayabilirsiniz. Hippi diye bi marka daha var. Memnun olan çok mesela.Peki sma iyi mi hazmı falan kolay mı kabızlık yapmaz daha kötü olmaz hergalde
Yok estagfirullah. :) ben islerden vakit bulamayip emzirmek yerine mama verenleride duydum. Onun icin merak edip sordum. Sizede kolaylik diliyorum. Bende bi anne olarak sinirinizi anliyorum anne olmak kolay degil :)Özür dilerim sinirimi sizden çıkarmışım gibi olacak ama ne kadar saçma bir soru. Sütü yetmiyor ki mama veriyor veya sütü yok veya emzirmesini engelleyecek bir durumu var? Ne demesini bekliyorsunuz ki, hangi anne bebeğini sütüyle beslemek varken baska yolu secer? Benim bebeğim de 2 bucuk aylik ve bu tip sorulardan gına geldi![]()
Yok estagfirullah. :) ben islerden vakit bulamayip emzirmek yerine mama verenleride duydum. Onun icin merak edip sordum. Sizede kolaylik diliyorum. Bende bi anne olarak sinirinizi anliyorum anne olmak kolay degil :)![]()