bebeğimmm

bhrhvn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
107
56
18
29
Mrb arkadaşlar benim 2 aylık bir kızım var çok gazı ve sancısı var tabi bide kabız. Doktor aptamil conformil mamayı önerdi ama kutusu hem küçük hemde her yerde bulunmuyor o aptmail conformilin yanında bebelac mama versem bir sorun olur mu acaba bide bebeğimm sürekli ağlıyor kulağı ağrıyor

Mamalar Hakkında Bi bilgim yok maalesef, bizim kullanmamıza gerek kalmamıştı, kulak Ağrısı; bebeği yıkarken su kaçıyo olabilir, ona dikkat etmenizi öneririm, gaz için de bizde çok dertli idik o konuda emeklesene kadar gece gündüz durmadan ağladı çok zor günlerdi, 2 yaşında ama hala gazlı Bi çocuk gece uykusu bölünüyor gaz ve hareketli olmasından dolayı. Velhasıl bebeğinizin bağırsak yapısı gaza müsait ise yapcak birşeyiniz yok ama önlem almak için bebeği sıcak tutun, gazı birikmeden düzenli çıkarın

Kabız için de popoya zeytinyağı masajı :) öneririm çok fazla vucudunu örselemeden.

biogaia probiyotik gaz damlasi var,bebeginizi cok rahatlatir,bagirsak hareketlerini duzenler.
eger mama veriyorsaniz kesinlikle gaz giderici dogal bi yontem bulmaniz lazim,yavrum hareket edemedigi icin catlayacak gibi olur.

Bazen bebeğin vücudu gaza müsait ise ilaçlar rahatlatmaya yetmiyor maalesef , her kişinin bağırsak yapısı farklı, birine iyi gelen damla birine etki etmeye bilir. Bacaklarını bisiklet sürer gibi yapın, karnını ovalayın Bi nebze rahatlar ama vücut tekrar gaz üretince yine başa döner mamayı iyi araştırın bence

biogaia probiyotik gaz damlasi var,bebeginizi cok rahatlatir,bagirsak hareketlerini duzenler.
eger mama veriyorsaniz kesinlikle gaz giderici dogal bi yontem bulmaniz lazim,yavrum hareket edemedigi icin catlayacak gibi olur.
O damladan kullanıyorm gerçekten çok iyi

Artık sadece aptamil conformil vereceğim bebelac gaz yapıyor bebeğimde

Evet önce emziriyorum sonra 60 veya 90cc mama veriyorum cnm

Benim kızım bir buçuk aylık ve çok gaz sancısı oluyor. Biz biogaia damla kullanıyoruz. Ayrıca karnına ve ayaklarına acı elma (adaçayı) yağıyla madaj yapıyoruz. Bir de karnını ve ayaklarını sıcak tutmaya çalışıyoruz. Bu arada kulak ağrısı içün doktora gittniz mi?

Kulağı ağrıdığını nerden anladınız? Dokununca ağlıyor demeyin de.. Bir de anne sütü ile mama arası biraz süre olmalı. Ardarda vermek gazı artırır. Bir de uyurken sıcak su torbası koyun ayaklarının altına. Süper oluyor..

Oglum 9.5 aylik hala daha kabizligi devam ediyor. Kabizligi yuzunden reflude olmustu. Gazli bir bebekti. Gazli ve kabiz bir bebekse tamamen gazi gecmiyor. Sadece gazini azaltmaya sancisini azaltmaya yardimci olabilirsin. Gazi 3 ay cektik. Biogaiga herseyi denedim. Kimyon ve rezene verdim gaz cikarmasina yardimci oldu. Karnini ayaklarini sicak tut. Kiraz cekirdekli yastiklar peluslar var. Gece gunduz karnina ayaklarina koyuyordum. Bir cok mama degistirdik.Hepsi yone gaz yapti. Suan yeni degisturdim yine similac kullaniyorum kabizligi icin. Mama bebege gore degisiyor birine iyi gelen digerine iyi gelmiyor. Deneyip bulacaksin.

Çok şükür benimkinin kabızlığı geçti eskisi gibi gazından yok bebeğim büyüyor ondan olabilir

E
Evet kulak ağrısı için gittik antibiyotik ve ağrı kesici verdi şimdi iyi çok şükür ama halada sürekli ağlıyor ve mızmız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…