O damladan kullanıyorm gerçekten çok iyibiogaia probiyotik gaz damlasi var,bebeginizi cok rahatlatir,bagirsak hareketlerini duzenler.
eger mama veriyorsaniz kesinlikle gaz giderici dogal bi yontem bulmaniz lazim,yavrum hareket edemedigi icin catlayacak gibi olur.
Artık sadece aptamil conformil vereceğim bebelac gaz yapıyor bebeğimdeBazen bebeğin vücudu gaza müsait ise ilaçlar rahatlatmaya yetmiyor maalesef , her kişinin bağırsak yapısı farklı, birine iyi gelen damla birine etki etmeye bilir. Bacaklarını bisiklet sürer gibi yapın, karnını ovalayın Bi nebze rahatlar ama vücut tekrar gaz üretince yine başa döner mamayı iyi araştırın bence
Evet zeytinyağı denedim gerçekten kabızlık için çok iyiKabız için de popoya zeytinyağı masajı :) öneririm çok fazla vucudunu örselemeden.
Kulak Ağrısı için kendi sütünden damlat kulağına bebisin hiç birseyi kalmaz allahin izniyleEvet önce emziriyorum sonra 60 veya 90cc mama veriyorum cnm
Çok şükür benimkinin kabızlığı geçti eskisi gibi gazından yok bebeğim büyüyor ondan olabilirOglum 9.5 aylik hala daha kabizligi devam ediyor. Kabizligi yuzunden reflude olmustu. Gazli bir bebekti. Gazli ve kabiz bir bebekse tamamen gazi gecmiyor. Sadece gazini azaltmaya sancisini azaltmaya yardimci olabilirsin. Gazi 3 ay cektik. Biogaiga herseyi denedim. Kimyon ve rezene verdim gaz cikarmasina yardimci oldu. Karnini ayaklarini sicak tut. Kiraz cekirdekli yastiklar peluslar var. Gece gunduz karnina ayaklarina koyuyordum. Bir cok mama degistirdik.Hepsi yone gaz yapti. Suan yeni degisturdim yine similac kullaniyorum kabizligi icin. Mama bebege gore degisiyor birine iyi gelen digerine iyi gelmiyor. Deneyip bulacaksin.
Evet kulak ağrısı için gittik antibiyotik ve ağrı kesici verdi şimdi iyi çok şükür ama halada sürekli ağlıyor ve mızmızBenim kızım bir buçuk aylık ve çok gaz sancısı oluyor. Biz biogaia damla kullanıyoruz. Ayrıca karnına ve ayaklarına acı elma (adaçayı) yağıyla madaj yapıyoruz. Bir de karnını ve ayaklarını sıcak tutmaya çalışıyoruz. Bu arada kulak ağrısı içün doktora gittniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?