evet, en az 3 yaşına kadar aynı oda.... o konuya gelince, ayrı oda deniliyor.... Uzmanından tvda dinlemiştim..
eşinizle yakınlaşacağınız zaman, bebeğinizi başka bir odaya yatırın...
sonra tekrar yerine alırsınız.. en mantıklısı bu..
yaaa nedir bu bebekle aynı odada uyuma sevdası.... arkadaşlar durumunuz varsa yani bir başka odanız varsa alın bebeğinizi o odaya bebek odasında yatsın uyusun.. Napacaksınız yanınızda bir yasına kadar.... Kendi odasını, yatagını biilsin..Inanin daha rahat edeceksiniz.. ben 54 gunlukken bebeğimi kendi odasında uyumayı ogrettim su an kendi basına uyuyor krallar gibi... Bende oyle... Unutmayın ki anne olmadan once hepimiz birer kadındık.. Lutfen kadınlıgınızı annelik guduleriniz bastırmasın..
Bır yasından once başka odada yatırmak anneye ezıyet dıken ustunde uyuyacaksın..benım kızım dört aylık,8,5aylıkken ıse baslıcam o zamana kadar odamdaki besıgınde yatırıcam,kadınlıkla ılgısı yok bence,arkadssta soylemıs başka odaya al,sonra yerıne yatırırsın
evet arkadaşlar aklıma takılıyo bu ,bende bebeğimin yanınmda yatması taraftarıyım ,şu an 20 günlük ve yatağımızın yanında beşiği var malum belli zaman sonra normal hayata dönücez ,ama bebeğim nekadar küçük olursa olsun yanında o işi yapamam gibi geliyor :26: siz bu sorunu nasıl aşıyosunuz ,
kimileri 3 4 yaşa kadar yanında yatırırmış ,çocuk herşeyin farkında bu anneyle babanın arasını soğutur mu
yaaa nedir bu bebekle aynı odada uyuma sevdası.... arkadaşlar durumunuz varsa yani bir başka odanız varsa alın bebeğinizi o odaya bebek odasında yatsın uyusun.. Napacaksınız yanınızda bir yasına kadar.... Kendi odasını, yatagını biilsin..Inanin daha rahat edeceksiniz.. ben 54 gunlukken bebeğimi kendi odasında uyumayı ogrettim su an kendi basına uyuyor krallar gibi... Bende oyle... Unutmayın ki anne olmadan once hepimiz birer kadındık.. Lutfen kadınlıgınızı annelik guduleriniz bastırmasın..
canım benim bebeğim maşallah diyyeyim2,5 aylik olugundan beri geceleri kalkmiyor.. Yani sabah 7 de gunu basliyor benim içinde odasinda yatmasi cok daha mantikli..
gece emzirmiyor musun? benimkide 2 buçuk aylık, gece ikikere kaldırıp emziriyorum...
Kızım 13 aylık..Bizim odamızda yatıyor hatta yanımızda..
Geceleri halen kalkıyor bazen1 bazen 2-3..
Kusura bakmayın ama uyku düzeni oturmadan da başka odaya alamam ben..
Diğer işe de gelince istedikten sonra yakınlaşmak istedikten sonra her yer oluyor valla :)
bir bebeğin uyku duzenini anne oluşturur... dogum yapıp hastaneden cıkınca ona uyku duzenini biz ogretmeliyiz.. (bu benim sahsi fikrim) bebek buyuyup de cocuk olunca kemiklesmis alışkanlıklarını (sizin yanınızda uyuması gibi mesela) kırmamız daha zorlasır.. cunku alıştığı bi duzen var... bu konuda da uku duzenini ogretme konusunda Allah simdiden size kolaylık versin.. işiniz zor....
3-4 yasina kadar ayni odada yatirmak da nedir! Ben 5-6 aylikti odasina aldim. Kim onerdi 3-4 yasina kadar ayni odada yatirmayi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?