- 15 Mayıs 2022
- 213
- 245
- 53
- 31
- Konu Sahibi Gozluklukiz
-
Anne karnında ne kadar dursa kâr bence.Kızlar 8 aylık geleyim 1 ay önce kontrole gittiğimde bebeğin 2 hafta önden gittiğini söyledi doktorum. Bugün yine gittik aynısını söylesi normalde doğumum Eylülün ilk haftası gibi ama doktor erken olabilir 2 hafta sonra doğum olabilir dedi haftaya kontrole çağırdı. Cinsiyétimiz kız.
Bebek haftasına göre önden gittiğinde doğum da önce mi oluyor h bilmiyorum.ilk gebeliğim.
Boy ölçümü yapamıyoruz artık dedi kilosu 3 kg 33 haftadayım 2 hafta önden gidiyor 35 haftalık gibi dedi.Anne karnında ne kadar dursa kâr bence.
Ölçümlerde benim de 2 hafta önden gidiyordu ama doktorum erken alalım falan demedi hiç.
Ne kadarmış boy ve kilosu ?
Ve kaç haftalık hamilesiniz
Ayyy peki erken doğum gibi bir şey demiş miydivalla banada 2 hafta önden gidiyorsun demişti çocuk bir çıktı minicik
Allah razı olsun sizin de yavrunuzu Allah bağışlasın inşallah. Erken doğum olmamış o zaman sizin benim daha 33 haftadıayım. Haftaya gidicez bakalım kontrole eğer 1 hafta sonra falan doğum derse başka doktora gitmeyi düşünüyorum. Erken doğum diyip sezeryan için bahane eder diye korkuyorum.benim bebeğimde aynıydı 39+1 de sezeryan yaptım..öden gidiyor dediklerinde tombik gelişimi güzel bir bebek alıyorsunuz kucağınıza..
Merhaba benimde ilk gebeliğim ama bildiğim kadarıyla bi alakası yok erken doğum riskiniz yoksa veya bebek gelişimini tamamlamadıysa erken olmaz ama gelişimini tamamlamışsa daha erken doğuma gidersinizKızlar 8 aylık geleyim 1 ay önce kontrole gittiğimde bebeğin 2 hafta önden gittiğini söyledi doktorum. Bugün yine gittik aynısını söylesi normalde doğumum Eylülün ilk haftası gibi ama doktor erken olabilir 2 hafta sonra doğum olabilir dedi haftaya kontrole çağırdı. Cinsiyétimiz kız.
Bebek haftasına göre önden gittiğinde doğum da önce mi oluyor h bilmiyorum.ilk gebeliğim.
Mrb cnm hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah bende 16 haftalik hamileyim 1 hafta ondesin dedi bu kotu bir durummubenim bebeğimde aynıydı 39+1 de sezeryan yaptım..öden gidiyor dediklerinde tombik gelişimi güzel bir bebek alıyorsunuz kucağınıza..
Evet gideyim başka doktora da inşallah33 haftalık 3 kiloysa eğer 38 40 a kadar beklerseniz bebek baya kilolu doğar. Ya erken normal dgm yada zamanında sezeryan yaparsınız. Ama sadece 1 tane ultrason cihazı ile kalmayın başka Dr da gidin. Ki oda aynı şeylerimi diyor
Evet 33 haftda erken doğum yaptım ben ama başka sebeplerdenAyyy peki erken doğum gibi bir şey demiş miydi
Anladım. Allah bağışlasın yavrunuzu.Evet 33 haftda erken doğum yaptım ben ama başka sebeplerden
Teşekkür ederim sağolunAnladım. Allah bağışlasın yavrunuzu.
sizdende allah razı olsun bir nefeste kucağınıza alın bebişinizi inşallah..sezeryan günümüzde mecbur kalmadıkça yapılmıyor artık,en azından bazı hastaneler de öyle şuan..bebek zamanından önce gelmeye karar vermezse ya da bir sorun yoksa hadi alalım diyemezler meral etmeyinAllah razı olsun sizin de yavrunuzu Allah bağışlasın inşallah. Erken doğum olmamış o zaman sizin benim daha 33 haftadıayım. Haftaya gidicez bakalım kontrole eğer 1 hafta sonra falan doğum derse başka doktora gitmeyi düşünüyorum. Erken doğum diyip sezeryan için bahane eder diye korkuyorum.
merhaba,amin inşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahMrb cnm hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah bende 16 haftalik hamileyim 1 hafta ondesin dedi bu kotu bir durummu
Benim bebegimde haftalik degisiyordu ama 1 - 2 hafta onden gidiyordu genelde. Ben normal dogum istedigim icin 40 + 3 e kadar bekledik. Onden gitmis olmasina ragmen gununde gelmedi ve sezeryanla alindi. 3500 gr. 52 cm dogum yaptim. Suan bebegim 5 aylik 70 cm boy olarak hala onden gidiyor ama kilo olarak zayif.Kızlar 8 aylık geleyim 1 ay önce kontrole gittiğimde bebeğin 2 hafta önden gittiğini söyledi doktorum. Bugün yine gittik aynısını söylesi normalde doğumum Eylülün ilk haftası gibi ama doktor erken olabilir 2 hafta sonra doğum olabilir dedi haftaya kontrole çağırdı. Cinsiyétimiz kız.
Ah maşallah Allah bağışlasın ya bide doktor şöyle bir şey dedi size diyen oldu mu bebek önde gittiği in son adet tarihini değiştirelim falan dedi bunu ne için dedi sistemde öyle dursun erken doğum olunca problem olmasın diye mi acabamerhaba,amin inşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahbenim 3. doğumumdu hepsinde de hep önden gidiyor kelimesini duydum..3.300,den aşağı doğmadılar,ilk bebeğim 3,950 doğdu hatta normal doğum yapsaydım bu nasıl çıkacaktı içeriden dedim boyu da 52 cm'di,anne karnında nasıl önde gidiyorlarsa genellikle doğduktan sonra da kendi ay gruplarının önüne geçiyor kilo ve boyda böyle bebişler,hafta olarak geriden geliyor denilmedikçe bir sorun yok,zaten tuhaf bir durum olsa doktorunuz bilgilendirir
böyle bişey duymadım hiç..bilmediğiniz birşey duyunca sorun bir can taşıyoruz sonuçta onlar da cevaplamak zorunda işleri bu..bir sonraki gidişinizde bunu belirtin eski haline getirin değiştiyse,,ileri mi almak istedi tarihiAh maşallah Allah bağışlasın ya bide doktor şöyle bir şey dedi size diyen oldu mu bebek önde gittiği in son adet tarihini değiştirelim falan dedi bunu ne için dedi sistemde öyle dursun erken doğum olunca problem olmasın diye mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?