Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Detayli da parlaklik cikmsti bagrsagnda. Ama 2li testm normal cikti.doktorda bi sorun olmadgini.kanamamdan dolayi oldgnu soylemsti.ama tabi aklimdan cikmyor benim.boyle bisey yasayan varmi ???
Benimde ayrıntılı ultrasonda parlaklık olduğu söylendi ama doktorum önemli bişey olmadığını, %99 geçtiğini ve bi tedavi falan uygulanmadığını söyledi bende internetten araştırmıştım hiç takmadım. Sonraki kontrollerdede görünmedi zaten ve şuan bi sorun yok gayet sağlıklı bebeğim. Doktorun sorun yok diyosa sende stres yapma boşa önemli bişey olsa söylerdi illa ki