Iste buna uzuluyorum ..esin bunu derken sen ne diyorsun peki?Arkadaşlar sizlerden dua istiyorum kendim ve eşim için... 1buçuk yaşında bir kızım var ve 20haftalık, ikinci kızıma hamileyim buraya kadar herşey normal görünse de eşim okadar erkek çocuk istiyorki cinsiyeti öğrendiğinden beri çocuğı istemiyorum aldıralıma kadar varan istekleri oluyor okadar okadar üzülüyorum ki sizden dua bekliyorum bu konuşa ne yapabilirim hangi duaları edebilirim eşimi kime yönlendirebilirim
ne kadar ham bi öneri bu.çocuklarımın yaşamını düşünüyorum tabiki buna karşı çıktığım içinde burda yazıyorum zaten ama çocuklarımın sağlıklı yaşamını düşündüğüm kadar mutlu bir hayatının olmasını da, istiyorum bu da mutlu bi aile ortamı olmadan mümkün mü evlilikte her sorunda mahkemeye koşunca çocuğumuzu düşünmüş mü oluyoruz!! Yapıcı gerçekten mantıklı yardımcı olmaya çalışanlara en azından dua edenlere teşekkür ediyorum dua istiyorum zaten özünde... Çünkü eşimde bende eğitimli meslek sahibi insanlarz yani kör cahil değil fakat eşim bu konuda bi isyan a düştü okadar hırs yaptıki bu durumu mantığı devre dışı devamlı dua ediyorum her türlü konuşmayı da yapıyorum kromozom olayını ve daha fazlasını da biliyorum fen bilg öğretmenym zaten. Kesinlikle hiç bi şekilde aldırma gibi bişeye müsade edebilir miyim anneyim ben!!! Ama bu konuda çok cahilce çok büyük bi isyan durumunda resmen gözü bişey görmyr çok vicdanlı merhametli bi insanken cinsiyeti öğrendiğimizden beri takmış bi şekilde buna odaklı yaşıyoBu kadar mi onemli demissiniz, yani size gore de onemli de esinize gore cok mu onemli?
Esiniz hakkinda soylemek istediklerimi buraya yazamiyorum o yuzden sizin hakkinizdakileri yazayim. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi, hic mi gururunuz yok?
Adam size karnindaki cocugu cinsiyeti yuzunden aldir istemiyorum diyebiliyor, korkusu yok. Bu cumle tek basina bosanma sebebi.
vicdanlı merhametli insan görmemişiniz sizne kadar ham bi öneri bu.çocuklarımın yaşamını düşünüyorum tabiki buna karşı çıktığım içinde burda yazıyorum zaten ama çocuklarımın sağlıklı yaşamını düşündüğüm kadar mutlu bir hayatının olmasını da, istiyorum bu da mutlu bi aile ortamı olmadan mümkün mü evlilikte her sorunda mahkemeye koşunca çocuğumuzu düşünmüş mü oluyoruz!! Yapıcı gerçekten mantıklı yardımcı olmaya çalışanlara en azından dua edenlere teşekkür ediyorum dua istiyorum zaten özünde... Çünkü eşimde bende eğitimli meslek sahibi insanlarz yani kör cahil değil fakat eşim bu konuda bi isyan a düştü okadar hırs yaptıki bu durumu mantığı devre dışı devamlı dua ediyorum her türlü konuşmayı da yapıyorum kromozom olayını ve daha fazlasını da biliyorum fen bilg öğretmenym zaten. Kesinlikle hiç bi şekilde aldırma gibi bişeye müsade edebilir miyim anneyim ben!!! Ama bu konuda çok cahilce çok büyük bi isyan durumunda resmen gözü bişey görmyr çok vicdanlı merhametli bi insanken cinsiyeti öğrendiğimizden beri takmış bi şekilde buna odaklı yaşıyo
ne kadar ham bi öneri bu.çocuklarımın yaşamını düşünüyorum tabiki buna karşı çıktığım içinde burda yazıyorum zaten ama çocuklarımın sağlıklı yaşamını düşündüğüm kadar mutlu bir hayatının olmasını da, istiyorum bu da mutlu bi aile ortamı olmadan mümkün mü evlilikte her sorunda mahkemeye koşunca çocuğumuzu düşünmüş mü oluyoruz!! Yapıcı gerçekten mantıklı yardımcı olmaya çalışanlara en azından dua edenlere teşekkür ediyorum dua istiyorum zaten özünde... Çünkü eşimde bende eğitimli meslek sahibi insanlarz yani kör cahil değil fakat eşim bu konuda bi isyan a düştü okadar hırs yaptıki bu durumu mantığı devre dışı devamlı dua ediyorum her türlü konuşmayı da yapıyorum kromozom olayını ve daha fazlasını da biliyorum fen bilg öğretmenym zaten. Kesinlikle hiç bi şekilde aldırma gibi bişeye müsade edebilir miyim anneyim ben!!! Ama bu konuda çok cahilce çok büyük bi isyan durumunda resmen gözü bişey görmyr çok vicdanlı merhametli bi insanken cinsiyeti öğrendiğimizden beri takmış bi şekilde buna odaklı yaşıyo
at gözlüğü istiyonBuraya kendimi ve hayatımı anlatmıcam daha fazla.her olaya yargılama mekanizmasıyla bakan çok bilmişler lütfen bi geri durun o mükemmel akıllarınızı kendinize saklayın ne kadar çok basma kalıp kitabi cümle ezberi yapmış insan varya!! He gurur yok bende kocamın dizine yapıştım kaldım eziğimde biraz işte düşünemiyorum boşar giderim aslında keyfime bakarım da zulüö seviyorum her konuda ordinaryus konumunda bilgi sahibi çok bilmişler değil empati yapabilenler olaylara başkasının gözlüğünden bakabilenletden istiyorum fikir....
Emin misin kurmadığımı neyi ne biliyosunuz ya burda yok ben onu yaptım bunu dedim asla izin vermem şöyle bii insanım Buyum şuyum diye her konuşmamı anlatmam mı gerekiyo herkes durumun en akıllısı biraz empati ya empati nedir bu insanlarda ki yargı mekanizması yahı ben bu durumu yaşıyorum ve ÖZETLE dua demişiö yani dimi biz bilmiyoruz boşamayı o çok beylik laflar demeyi dimi kafamıza vura vura lafı yiyoruz burda saçımdan tutaraj çocuğu aldırcan dedi de eşim bende tabiki beyy elini ayağını öpiimm dedim. İlmi olarak da iman olarak bakış açım bu toy toy konuşanlatdan daha geniş çok şükür hepsini düşünüp görebiliyormm ilk mesajımdakii dediğimi tekrarlayımm bana bu konuda dua hadis eşimin gönül gözünü açacak herhangi bir önerisi olan varmı arkadaşlar istediğim bu?????at gözlüğü istiyon
niye kızdın ki bu kadar bence normal bi tepki verildi bize bu kadar kızana kadar kocana kızaydın o cümleyi kuramazdı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?