derd değil ama meraktan soruyorum hanımlar. bilmiş bir arkadaş geçen gün böyle dedi. ilişkide belirli dönemlerde kız belirli dönemlerde erkek oluyormuş. yani ilişkiye girerken buna dikkat ederek istedğin cinsiyette bebek sahibi olabilirmişiz. sizce bu doğru olabilir mi_
derd değil ama meraktan soruyorum hanımlar. bilmiş bir arkadaş geçen gün böyle dedi. ilişkide belirli dönemlerde kız belirli dönemlerde erkek oluyormuş. yani ilişkiye girerken buna dikkat ederek istedğin cinsiyette bebek sahibi olabilirmişiz. sizce bu doğru olabilir mi_
Sen o arkadaşına söyle Allah bi carpar görür cinsiyeti.
%100 sonuç sağlamaz fakat olasılık arttırılabiliyor şöyle ki;
Y koromozomu (erkek) taşıyan sperm bazik ortamda yumurtaya daha rahat ulaşır, X(dişi) koromozomu taşıyan sperm ise asidik ortamda yumurtaya daha rahat ulaşır ve bu şekilde olasılık artar fakat dediğim gibi %100 sonuç sağlamaz.
Bu yöntem için hem anne hem babanın istenilen bebeğin cinsiyetine göre asidik veya bazik beslenmesi gerektiği gibi cinsel ilişki sırasında bu iş için özel losyonlar vs kullanılabiliyor.
Bunun dışında %100 sonuç sadece tüp bebek yönteminde alınabilir(ülkemizde cinsiyet seçimi yasak) ben sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil diyenlerdenim.
Ay çok hossun elmayracim. Çok guldum valla:))) Allah ta seni guldursun kolay doğumlar nasip etsin.
Valla ismini vermeyim bir tanıdığımın kızı olmuştu, baştan beri erkek çocuk istiyordu. 2. çocuğuna hamile kalırken yumurta çatlama zamanına denk getirmeye çalışmıştı, kendisinin anlattığı bu ve korunmayı bıraktıktan 3-4 ay sonra hamile kalmıştı, reglinden sonra ki 14. günmüş yumurtasının çatlama zamanı (28 günde bir düzenli adet görenler içinmiş) bana sorarsanız deli saçması, yumurtlama çatlama olayı takibi hamile kalma yüzdesini arttırmak için takip edilir diye anlatmıştı bir jinekolog tv' de, cinsiyet belirlemek için değil. Korkunç geliyor böyle pazarlıklar, evet resmen yaratıcıyla pazarlık gibi bişey bu, ben 14. gün çalışma yaptım, hamile kaldım bak yöntem doğru, e o zaman bizim üzerimiz de bir ilahi güç yok, biz şansa dünya' ya geliyoruz demek gibi bişey oluyor bu tövbe Yarabbim, yumurtlamadan öncesi kız, yumurtlama günü erkekmiş..
Çocuğum yok ve inanmıyorum. Allah'ın dediği olur ancak.
Zaten o takvime bakarsak önümüzde ki 6 ay içinde erkek serisi mevcut. 6 ay içinde hamile kalmayı planladığım için erkek olursa takvime bağlamam. Zira zaten ortada çocuk yokken bile erkek olarak hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?