oncelikle hayirli ve saglikli olmasi şartıyla her annenin bir kizi olur insallah isterim. yumurtlama gunune 2 gun kala iliskiye girmeyi birak. tabi bu durum hamile kalmaya biraz kisitlik getiriyor ama olursa kiz ihtimalini yukseltiyor. Nette baska yontemler de var. beslenme ve pozisyon gibi. Allah gonlune gore verir inşallah
bu teoriyi ortaya atan bir erkek. ben bayan olarak bilmiyorum onun bunu bilmesi ya da bildiğini düşünmesi beni çok şaşırttı. kadın rahmi belli dönemler x kromozonunu belli dönemler y kromozonunu kabul edermiş. hal böyle olunca cinsiyeti bilerek hareket edermişsin.
Bir de sola yatarsan erkek sağa yatarsan kiz yani o is sonrasında hehe..
Bu da rivayet boyutu.
Ama en önemlisi allah saglikli hayirli evlat versin. Kizmis erkekmis farketmez evlat evlattir kiz olsa az mi sevecen ya da çok mu sevecen işte..
Protein agirlikli beslenen erkeğin genelde spermleri gizli hareket edermiş gizli hareket eden sperm erkek cinsiyetindenmis, cinsiyet de erkekten gelirmis
Tüp bebek gibi bebek için erkek ve kafinin spermleri alinio erkeğin spermlerinden en gizli hareket eden seçilip bunlar erkek olurmuş, yavaş hareket edense koz, dollendiginde boyle olurmuş çok zenginler falan boyle secebiliyorlar veya ikiz isteyebiliyorlar öyle biliyorum ben.
çin takvimi min takvimi hiçbirşey tutmadı bendeeehepsi kız diyor ama benim oğluşum karnımdaaa
Yumurtlamadan once zaten istesede kiz bile olamaz :)) hic birsey olmuyor cunku..
Kitaplardan okumadim ama aklimda soyle birsey kalmis..
Atiyorum 1-2 gun sonra yumurta catlicak ciftte iliskiye girdi X kromozomlari daha dayanikli ama yavas olduklari icin kadinin rahminde 1-2 gun yasayabiliyorlar.. Ama Y kromozomu tam aksine daha hizli ama daha dayaniksiz..
Bu nedenlede tam catlama gununde iliski olursa Y kromozomu daha cabuk yumurtaya ulastigindan erkek oluyormus.. Diger sekilde iliskiye girildi 1 gun sonra catlama olduysa bu surede Y-ler dayanikliligini yitirip X-ler ulasiyormus:)
Kitaptan okumadim dedigim gibi hocama sormayida hic akil edemedim ama cokta mantik disi gelmiyor acikcasi.
Yuzu koyun da yatarsak ikiz oluyomus :))))) heheBir de sola yatarsan erkek sağa yatarsan kiz yani o is sonrasında hehe..
Bu da rivayet boyutu.
Ama en önemlisi allah saglikli hayirli evlat versin. Kizmis erkekmis farketmez evlat evlattir kiz olsa az mi sevecen ya da çok mu sevecen işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?