bebeğin cinsiyeti

Herdem32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
110
54
98
38
Kızlar çok kötüyüm biz eşimle evleneli 4 yıl oldu ve son 2,5 yıldır bebek hasreti çekiyoruz tedavi o bu neyse ki Rabbim kendiliğinden nasip etti bu mübarek günde cinsiyetini öğrendik kızım olacakmış ben çok sevindim eşimi gorseniz sanki cenaze var evde ve kötü davranıyor bana şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilemedim ne olur nasıl davranmak gerekiyor

Allah inşallah tamaına erdirir Mübarek günde hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin yüce Rabbim. Eşine gelince antik çağda yaşamıyorsa eger cinsiyetin Allahtan geldiğini biliyo olsa gerek. Sanmıyorum kızı olacagı için üzülecegine. Sadece erkek umuyodur istiyodur kız olmasına şaşırmıştır. Bence üstüne gitmeyin kendiliğinden düzelir diye düşünüyorum ben. Allah yardımcın olsun.

Hala böyle düşünen insanlar olduğunu duyunca çok şaşırıyorum ya. Canım öncelikle Allah sabır versin ama hiç üzülme üstüne gitme kızın doğdukdan sonra her şey değişir inşallah benimde bir kızım var eşim hep erkek istiyodu bunu tam belli etmiyodu sağlıklı olsunda diyodu hep ama ben hissediyodum şimdi iyikide kızım var diyo

Kızlar çok kötüyüm biz eşimle evleneli 4 yıl oldu ve son 2,5 yıldır bebek hasreti çekiyoruz tedavi o bu neyse ki Rabbim kendiliğinden nasip etti bu mübarek günde cinsiyetini öğrendik kızım olacakmış ben çok sevindim eşimi gorseniz sanki cenaze var evde ve kötü davranıyor bana şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilemedim ne olur nasıl davranmak gerekiyor
rahat bırak. erkekler baba olmayı zaten kucaklarına aldıklarında anlarlar.
cok rahatsız oluyorsan bebegişn cinsiyetini erkek belirler. y ve z kromozonları de . ne ektiysen onu bicersin de. o ne demek erkek belirler! derse gogle amcaya sorsun ögrenirsin de.

Hasret çeken biri cinsiyeti takmaz yani takmamalı , eşiniz gerçekten bir cinsiyete yaslara büründüyse bunu hatırlatın hiç bu hasret bitmeyebilirdi de...
Ya bi gorseniz sanki bi küsür isledim kötü bir şey yapmışım gibi davranıyor gerçekten çok kötüyüm çok yanlış tanimisim onu

Allah inşallah tamaına erdirir Mübarek günde hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin yüce Rabbim. Eşine gelince antik çağda yaşamıyorsa eger cinsiyetin Allahtan geldiğini biliyo olsa gerek. Sanmıyorum kızı olacagı için üzülecegine. Sadece erkek umuyodur istiyodur kız olmasına şaşırmıştır. Bence üstüne gitmeyin kendiliğinden düzelir diye düşünüyorum ben. Allah yardımcın olsun.
Zaten öyle sanırım erkek beklentisi daha yüksekti sanki kız olacağını duyunca hastaneden bi geldik eve o geliş doğru düzgün konuşmuyor bile aslında öyle bi insan değil di sanki

Daha başlığı okudum ve kızı olacak dedim yani şaşırmadım bırakın duyumlarımı sadece bu konu ile ilgili gördüğüm kaçıncı konu burda
Yazık diyorum

Zaten öyle sanırım erkek beklentisi daha yüksekti sanki kız olacağını duyunca hastaneden bi geldik eve o geliş doğru düzgün konuşmuyor bile aslında öyle bi insan değil di sanki
Belli ki anlık şok yaşamış zamanla düzelecektir emin olun sizden daha düşkün olacaktır :)

Hala böyle düşünen insanlar olduğunu duyunca çok şaşırıyorum ya. Canım öncelikle Allah sabır versin ama hiç üzülme üstüne gitme kızın doğdukdan sonra her şey değişir inşallah benimde bir kızım var eşim hep erkek istiyodu bunu tam belli etmiyodu sağlıklı olsunda diyodu hep ama ben hissediyodum şimdi iyikide kızım var diyo
Ya eminim oda öyle diyecek ama
Ya eminim dogunca herkesten çok o sahiplenecek öf bilmiyorum aglamaktan halak oldum dönüp yüzüme bakmıyor adam şimdi uyudu kaldı film izlediği yerde

Toplumumuzda bitmeyen erkek çocuk sevdasi var malesef. Sen hiç üzülme dogunca goreceksin sevgisini. Benim 1 kızım 1 de oğlum var. 2. Kızımı bekliyorum cinsiyeti ilk öğrendiğimde eltimle kv nin tepkileri benide uzmustu. Zamanla gereksiz olduğunu anlıyorsun. Çok şükür, bin şükür Rabbimin verdiğine

Back
X