Bana da 14.haftada perinatolog plasenta previa teşhisi koyup neredeyse tüm fiziksel aktivitelerimi kısıtlayarak beni çok korkutmuştu. Halbuki kanamam dahi olmamıştı hiç. Bu gidişle asla vajinal doğuramazsın, kanaman olur vs vs birçok korkutucu cümle söyleyip zehir etmişti açıkçası bana 2.trimesterı (çok da ünlü birisi bu arada)
Neyse İsveç'e döndüğümde yanlış hatırlamıyorsam 20-22.haftalarda detaylı ultrasona girdim. Hemşire bir şey söylene kadar bu konuyu hiç açmadım. Bir problem yok diyip tam bizi uğurlayacakken konuyu açtım ve çok şaşırdı. O kadar erken haftalarda özellikle doğum şekliyle ilgili yorum yapılmasını çok garipsedi. Sonuçta vajinal doğum yaptım :)
Bol bol dinlenin, bir de içinizi ferah tutun
Neyse İsveç'e döndüğümde yanlış hatırlamıyorsam 20-22.haftalarda detaylı ultrasona girdim. Hemşire bir şey söylene kadar bu konuyu hiç açmadım. Bir problem yok diyip tam bizi uğurlayacakken konuyu açtım ve çok şaşırdı. O kadar erken haftalarda özellikle doğum şekliyle ilgili yorum yapılmasını çok garipsedi. Sonuçta vajinal doğum yaptım :)
Bol bol dinlenin, bir de içinizi ferah tutun