- 22 Mayıs 2023
- 2.545
- 7.187
- 88
Bugün kontrole gittim 37+6. İyice yükselmiş. 41. Haftayı bile bekleriz istersen dediBenim ilk normal ikinci de sezaryen olmasın diye korkuyorum bari üstüm sağlam dursun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün kontrole gittim 37+6. İyice yükselmiş. 41. Haftayı bile bekleriz istersen dediBenim ilk normal ikinci de sezaryen olmasın diye korkuyorum bari üstüm sağlam dursun![]()
Ay ne güzel bana da umut olduBugün kontrole gittim 37+6. İyice yükselmiş. 41. Haftayı bile bekleriz istersen dedi![]()
Merhaba bana da umut oldunuz doğumunuz olmuştur normal doğum mu yaptınız süreciniz nasıldıBugün kontrole gittim 37+6. İyice yükselmiş. 41. Haftayı bile bekleriz istersen dedi![]()
Merhaba sezaryen doğum yaptım 39+0 da. Kanamam biraz fazla olmuş biraz da yapışmış dedi dr. Ama sorunsuz hallettik çok şükürMerhaba bana da umut oldunuz doğumunuz olmuştur normal doğum mu yaptınız süreciniz nasıldı
Yukarı çıkmış eşi ama yinede sezeryan mı yapmayı tercih etti doktorunuz birde belden uyuşturma mı oldunuz genel anestezi mi?Merhaba sezaryen doğum yaptım 39+0 da. Kanamam biraz fazla olmuş biraz da yapışmış dedi dr. Ama sorunsuz hallettik çok şükür![]()
Birde nerede doğum yaptınız acaba özeldemi devlette mi hangi şehirMerhaba sezaryen doğum yaptım 39+0 da. Kanamam biraz fazla olmuş biraz da yapışmış dedi dr. Ama sorunsuz hallettik çok şükür![]()
Özelde takipliydim aslında ama doktorum plesenta aşağoda olunca üniversite hastanesinde perinatolog tarafından yapılmasını uygun buldu. 28. Haftada hacettepede takip edilmeye başladım. Spinal anestezi yaptılar. Plesenta rahim ağzından baya uzaklaştı ama doktorum dedi ki sonuçta yukarda değil yanda duruyor hala riskli. Sezaryeni öneririm ama normal doğum da beklemek istersen bekleyebiliriz dedi. Biz siz hangisini uygun görürseniz onu tercih edelim dedik. Sezaryeni önerdi. İyi ki de önermiş ama benim plesentamın ufak bi kısmı yapılmış çünkü. Orası çok kanadı operasyon esnasında. Doktorum kanı durdurmakta çok zorlanıyorum dedi. Çok şükür bi sorun olmadan atlattık amaBirde nerede doğum yaptınız acaba özeldemi devlette mi hangi şehir
Bende özel hastaneye gidiyorum İstanbul Okan üniversitesi hastanesi ama devlete yönlendirme yapmadı doktorum kendisi takip ediyor yarın gideceğim kontrole inşallah biraz yukarı çıkmıştır daha önce sezeryanda olmadığım için korkuyorum biraz rahim alma durumu da olabiliyormuş çünkü peki sizde kan takviyesi oldu mu doktorum bana öyle bir şeyde söyledi kanama çok olunca takılabiliyormuş İnşallah bende sağlıkla kucağıma alırım.Özelde takipliydim aslında ama doktorum plesenta aşağoda olunca üniversite hastanesinde perinatolog tarafından yapılmasını uygun buldu. 28. Haftada hacettepede takip edilmeye başladım. Spinal anestezi yaptılar. Plesenta rahim ağzından baya uzaklaştı ama doktorum dedi ki sonuçta yukarda değil yanda duruyor hala riskli. Sezaryeni öneririm ama normal doğum da beklemek istersen bekleyebiliriz dedi. Biz siz hangisini uygun görürseniz onu tercih edelim dedik. Sezaryeni önerdi. İyi ki de önermiş ama benim plesentamın ufak bi kısmı yapılmış çünkü. Orası çok kanadı operasyon esnasında. Doktorum kanı durdurmakta çok zorlanıyorum dedi. Çok şükür bi sorun olmadan atlattık ama![]()
Bana kan takviyesi gerek görülmedi. Ama bu doktordan doktora değişebilen bir şey. Benim hemoglobinim sezaryen öncesi 13 dü sezaryen sonrası 6 ya düştü. Biraz daha düşse takmadı gerekiyordu zaten ama çok şükür gerek kalmadı. Eğer doktorunuz kendine güveniyorsa bir şey diyemem. Benim özeldeki doktorum ben bu sezaryeni yaparım ama Allah korusun yoğun bakım ihtiyacı olabilir hem senin için hem bebek için. O zaman kendi kız kardeşim bu durumda olsa özel hastane tercih etmem devlette yaptırırım demişti. Sonuçta özeldeki doktorumuz bizden baya para kazanacaktı ama yine de o parayı umursamayıp üniversite hastanesine yönlendirince biz de dediğimi yaptık. Ben iyi ki üniversite hastanesi tercih etmişim diyorum şimdiBende özel hastaneye gidiyorum İstanbul Okan üniversitesi hastanesi ama devlete yönlendirme yapmadı doktorum kendisi takip ediyor yarın gideceğim kontrole inşallah biraz yukarı çıkmıştır daha önce sezeryanda olmadığım için korkuyorum biraz rahim alma durumu da olabiliyormuş çünkü peki sizde kan takviyesi oldu mu doktorum bana öyle bir şeyde söyledi kanama çok olunca takılabiliyormuş İnşallah bende sağlıkla kucağıma alırım.
Aslında gittiğim özel hastanede üniversite hastanesi ama tabi devlet değil içinde yoğun bakım ve yenidoğan yoğun bakım da var diğer iki çocuğum yenidoğan yoğunbakımda kalmıştı memnun kalmıştık ama tabi onların doğumu normal doğumdu bende yarın bi konuşayım doktorumla tecrübeleriniz için çok teşekkür ederimBana kan takviyesi gerek görülmedi. Ama bu doktordan doktora değişebilen bir şey. Benim hemoglobinim sezaryen öncesi 13 dü sezaryen sonrası 6 ya düştü. Biraz daha düşse takmadı gerekiyordu zaten ama çok şükür gerek kalmadı. Eğer doktorunuz kendine güveniyorsa bir şey diyemem. Benim özeldeki doktorum ben bu sezaryeni yaparım ama Allah korusun yoğun bakım ihtiyacı olabilir hem senin için hem bebek için. O zaman kendi kız kardeşim bu durumda olsa özel hastane tercih etmem devlette yaptırırım demişti. Sonuçta özeldeki doktorumuz bizden baya para kazanacaktı ama yine de o parayı umursamayıp üniversite hastanesine yönlendirince biz de dediğimi yaptık. Ben iyi ki üniversite hastanesi tercih etmişim diyorum şimdi
Ben Ankara lokman hekim Akay hastanesinde ya da güven hastanesinde doğum yapacaktım özeli tercih etseydim. Doktorum yine de üniversite hastanesi önerdi. Belki sizin bahsettiğiniz hastanenin şartları daha iyidir bilemiyorum. Bu bahsettiğim iki hastanenin de yoğun bakımı vardı normaldeAslında gittiğim özel hastanede üniversite hastanesi ama tabi devlet değil içinde yoğun bakım ve yenidoğan yoğun bakım da var diğer iki çocuğum yenidoğan yoğunbakımda kalmıştı memnun kalmıştık ama tabi onların doğumu normal doğumdu bende yarın bi konuşayım doktorumla tecrübeleriniz için çok teşekkür ederim
Benimde öyle canım dün kontrole gittim hala rahim ağzında doğum kanalını kapatmış dedi 28+5Kızlar ben henüz 12. Haftamdayım doktor banada plesanta aşagıda rahim ağzında dedi ama 20 24 hafta arası çıkmasını bekleriz dedi o zamana kadar yolculuk ilşki ağır işi yasakladı. Kanamam yok ama zaten tüp bebek olduğu için ben progestan iğne kullanıyorum. Yatmak film hiç sorun değil de insan bir tedirgin oluyor .
merhaba henüz haftanız çok erken doktorunuz da dediği gibi yukarı çıkma ihtimali yüzde 90 kafanıza takmayın stres olmayın bence. Benim 16 17haftamda belli oldu öncesinde problem yoktu şuan 29.haftama gireceğim halen düzelmediKızlar ben henüz 12. Haftamdayım doktor banada plesanta aşagıda rahim ağzında dedi ama 20 24 hafta arası çıkmasını bekleriz dedi o zamana kadar yolculuk ilşki ağır işi yasakladı. Kanamam yok ama zaten tüp bebek olduğu için ben progestan iğne kullanıyorum. Yatmak film hiç sorun değil de insan bir tedirgin oluyor .
Teşekkür ederim inşallah çıkar yukarı neyse ki anladığım kadarıyla bebeğin sağlığına zarar veren bir durum değil o yüzden çok stres yapmıyorum Allah çaresiz dertler vermesinBenimde öyle canım dün kontrole gittim hala rahim ağzında doğum kanalını kapatmış dedi 28+5
merhaba henüz haftanız çok erken doktorunuz da dediği gibi yukarı çıkma ihtimali yüzde 90 kafanıza takmayın stres olmayın bence. Benim 16 17haftamda belli oldu öncesinde problem yoktu şuan 29.haftama gireceğim halen düzelmedi
Sağolun Allah razı olsun. Rabbim size de tüm hamilelere de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahTeşekkür ederim inşallah çıkar yukarı neyse ki anladığım kadarıyla bebeğin sağlığına zarar veren bir durum değil o yüzden çok stres yapmıyorum Allah çaresiz dertler vermesinsize de hayırlı doğumlar nasip etsin