Can'ım 19 haftan dolmuş 20 den gün almışsın 4 gün yirmiden gitmiş 3 gün sonra 20+ lar başlayacakya hissediyorum aslında hareket ama çok nadir ve hafif hafif daha birde bu hafta olayını anlamıyorum ben şuan 19+4'üm mesela burdaki takvimde 20. hafta içindesiniz diyo dün aile hekimim 19. haftadasın dedi
ya hissediyorum aslında hareket ama çok nadir ve hafif hafif daha birde bu hafta olayını anlamıyorum ben şuan 19+4'üm mesela burdaki takvimde 20. hafta içindesiniz diyo dün aile hekimim 19. haftadasın dediCan'ım benim plesentam öyle ama erken hissettim ikinci bebeğim. Bebeğin konumuna göre değişiyor kızım karnımın iç tarafındaydı geç hissetmiştim
ben de öyle diye düşünüyordum dün doktor 19. haftadasın diyince hatta 19'a yeni girmişsin dedi şaşırdımCan'ım 19 haftan dolmuş 20 den gün almışsın 4 gün yirmiden gitmiş 3 gün sonra 20+ lar başlayacak
Kızım 20 haftalık olana kadar kelebek kadar narin di. Sonra kudurmaya başladı yataktan fırlıyordum tekmesiyle. Ben uzun zaman afedersin kabuzlık yaşadım Bebek geriye yaşlanmış ondan demişti Dr sonra öne gelince Can'ım yanmaya başladı harekettenya hissediyorum aslında hareket ama çok nadir ve hafif hafif daha birde bu hafta olayını anlamıyorum ben şuan 19+4'üm mesela burdaki takvimde 20. hafta içindesiniz diyo dün aile hekimim 19. haftadasın dedi
bende kudursun istiyorum artık oğluşum :) ya benimde ara ara tek bi noktada sancım oluyor göbek ortası ama sola daha yakın bi yerde bıcak batması gibi oluyor geçiyor anlık enfeksiyonum falanda yok ultrasonda görünür bişeyde yok acaba bebeğin duruşundan falan mı kaynaklanıyorKızım 20 haftalık olana kadar kelebek kadar narin di. Sonra kudurmaya başladı yataktan fırlıyordum tekmesiyle. Ben uzun zaman afedersin kabuzlık yaşadım Bebek geriye yaşlanmış ondan demişti Dr sonra öne gelince Can'ım yanmaya başladı hareketten
Karnın göbekten genişliyorsa onun sancısıdır Can'ım.bende kudursun istiyorum artık oğluşum :) ya benimde ara ara tek bi noktada sancım oluyor göbek ortası ama sola daha yakın bi yerde bıcak batması gibi oluyor geçiyor anlık enfeksiyonum falanda yok ultrasonda görünür bişeyde yok acaba bebeğin duruşundan falan mı kaynaklanıyor
yani geride olabilir belki iç karnın geniştir o yüzden henüz hissedemiyor olabilirsin bunu doktorundan öğrenebilirsin zaten :)Ben de çok kilolu değilim ama bebeğin pozisyonuyla da ilgili olabilir diyorlar geride duruyor olabilir diye.En son kontrolüm 16 aralıktaydı baya zaman geçti gibi geliyor üstünden :) ondan biraz meraktayım sanırım:)
bir ilgisi olduğunu sanmıyorum benimde ön duvarda ama 17.haftadan beri hissediyorum bebeğimi ilk gebeliğimkızlar birşey sorcam plasentanın rahmin ön duvarında olması bebek hareketlerini geç hissetmeye sebep olur mu
Canım sen 21.haftana gelmişsin maşallah hissedebildin mi bebeğinin hareketlerini? Benim de 17+4 bugün ama hala hissedemedim herkes hissettim diyor ben de şaşırdım acaba bende mi sorun var diye
Ben ilk kez net olarak 19+5'te hissettim ilk hamileliğim yani sizde bir sorun yok genelde 20-21 gibi hissediliyormuş
Karnım öne öne gidiyor canım sivriliyorKarnın göbekten genişliyorsa onun sancısıdır Can'ım.
Saol canimm bende bikac gündü hissediyorum artık yavrumu :)bir ilgisi olduğunu sanmıyorum benimde ön duvarda ama 17.haftadan beri hissediyorum bebeğimi ilk gebeliğim
O zaman onun acısı o . Bol yağla kendini dışardan hep Çatlı'yo ön kısımlarKarnım öne öne gidiyor canım sivriliyor
Çok saol canım verdiğin bilgiler için başlığın yağa geç bile kaldım aslındaO zaman onun acısı o . Bol yağla kendini dışardan hep Çatlı'yo ön kısımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?