Çocuk Hastalıkları Bebegin havale geçirdi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

1akgkrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
75
9
36
Gece pek ateşi yoktu ama çok durgundu önce sag bacagı sonra sag kolu atmaya başladı sonra vücut du hemen acile kaldırdık ateşi birden 40 olmuş günlerce uyku uyumadım dün doktora randevu muz vardı eeg çektirin dedi epilepsiye çevirmiş olabilir tek taraflı havalelerden korkarım dedi daha önce geçiren varmı ayın 20 sine kadar nasıl beklicem inanın bilmiyorum

Kaç aylık bebeğiniz.
Malesef erken başlayınca geçirme ihtimali daha fazl ve 6 yaşına kadsr risk devam ediyor.

Bnm oğlumda geçirdi eeg temiz çıktı. Ama babannesi epilepsi hastası. Genetik oluyormuş şuan eeg temiz çok sukur.

Çok geçmiş olsun. Allahım bir daha yaşatmasın.

Atesli havaleden korkmayın önlem amaçlı eeg çekiliyor benim kızım iki kere geçirdi bir buçuk ve iki yaşında eeg bütün testleri yapildi altı yaşına kadar koruyun denildi şimdi onbir yaşında hiçbir sıkıntısı yok korkmayın inşallah zararsizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…