Bebegin ilk hareketlerini ve tekmelerini ilk ne zaman hissettiniz ?

Melisa2017

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
25
8
16
39
Arkadaslar selam,

Ben 15+5 deyim ve sanki bebisimin hareketlerini hissediyorum ozellikle de bugun pit pit bseyler hissettim.Ilk hareketler ve tekmeler nasil oluyor,nasil bir etkiyle hissediliyor.Tecrubelerinizi yazar misiniz ?

Sevgiler

Kızım kelebek kanadı gibi hissettirdi kendini kontrol 17. haftasında.oğlum da balon patlaması gibi pıt pıt diye hissettirdi kendini 16. haftasında

ilk hareketler tekme şeklinde değildir. seyirme şeklinde oluyor sanki bebek hareketi değilde karnınız gurulduyor falan gibi , uzun müddet böyle hissedersiniz 22 den sonra falan ise güçlü tekmeler başlıyor. tabi hiç br zaman unutulmaması gereken şey, herkesin gebeliği farklıdır.

Arkadaslar selam,

Ben 15+5 deyim ve sanki bebisimin hareketlerini hissediyorum ozellikle de bugun pit pit bseyler hissettim.Ilk hareketler ve tekmeler nasil oluyor,nasil bir etkiyle hissediliyor.Tecrubelerinizi yazar misiniz ?

Sevgiler
14. Haftamda bende iki kere farklı zamanlarda tek pıt diye hissetmiştim kızımı. Sonra seyirme gibi oldu :) şimdi pıt pıt deevam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…