- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi leylosvemecnun
yok gerçekten öyle değil çok iyi anlaşirlarmiş zamanındaKv.nin kv.siyse Düşmanımın düşmanı dostumdur demişsiniz sanki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok gerçekten öyle değil çok iyi anlaşirlarmiş zamanındaKv.nin kv.siyse Düşmanımın düşmanı dostumdur demişsiniz sanki![]()
Aman boşver kız .Senin dediğin olucakBebeğimizin ismi bekarlıktan beri hayalimizdeolan isim olacak inşallah doğuma 2 ay var.Bebeğimizin adının ne olacağını herkes biliyor hatta bebek diye değil ismi ile bahseder yakınlarımız buna eşimin ailesi de dahil.Dün akşam otururken eşime bir mesaj geldi annesinden "oğlum bişey dicem ben feride ismini çok seviyom" diye.Eşim bana gösterdi ne diyim diye ne diyeceksin ismi hazır onun anne diyeceksin tabii dedim acaba feride ismini eklesek mi yanına dedi asla dedim.Sonra baktım eşim bizim istediğimizi isimden bahsederek " X ismi de güzel anne" yazmış kv görüldü atmış.Anlamıyorum herkes zamanında çocuk doğurmuş koyacağını koymuş gençlere ne karışırlar.Kv daha önce bana da markası feride olan bebek pudrası gösterip ayy feride ismini de çok severim baksana demişti oralı olmamıştım
Ay sorma benimki de çok sessiz kimseye karışmaz ilk isim muhabbeti oldu herkes kendisi koyar dedi sonra erkek bebek diyince gelmiş bana ben isterim oglum bebege babasının adını koysun öyle seslensin falan diyor neymiş babam diye sevecekmiş eşim bebegi ne geregi var dedim senin kocan hayatta yaşıyor buna ragmen ben niye bebege onun adını koyayım ki. Ki ilk hamile olunca isimden konuşuldu kendisi oglunun birine isim istemiş ama onu koymamışlar kayınpederinin adını koymuş eşi babasının adı olsun istemiş içimde kaldı hep istedigim isimler dedi ama sonra dönüp kendisi aynı şeyi benden istiyor koymayacagım kimsenin istedigi ismi valla ben ve kocam ne istiyorsa o kendi isim isteyen gitsin dogursun istedigini koysunKayınvalideler özellikle bu zamanlarda gerçek yüzlerini ortaya çıkarıp ikili oynuyorlar.Hiç takılı kalma.
Bizimki de ismi bilip hastanede netleştirdiğimiz halde eve geldiğimizde kendi kendine siz böyle dediniz ama bakalım dedesi ne diyecek diyerek sinirlerimi zıplatmıştı.
Doğuma kadar kayınvalidem dünyanın en iyi kaynanası derdim.Ama şimdi çok değişti düşüncelerim.Benim sessiz kayınvalidem böyleyse diğerleri nasıldır.
Sen eşinle konuş öyle yoluna bak.Sonunda bizim istediğimiz oluyor.Onlar konuştuklarıyla kalıyor.
Mara Despina mı koyacaksınız?
İsim nedir :)ben kayinvalidemin kayınvalidesinin ismini koydum çok da memnunum
İsmi Hüma olacak inşallah.Ben bulduğumuz isim on numara kusursuz demiyorum ama hatasıyla sevabıyla biz o ismi beğendik saygı duymalı![]()
İsimden değil de bu zihniyette bir adamdan kaçmak gerek. Kabul edecekseniz de kendi babanizin adını öne ekleyerek kabul edin bakalım o koca adayı gerçek yüzünü nasıl ortaya koyacakValla flört ettiğim adamın ailesi gayet modern, kendisi muhafakar(dı)
Oğlunun adını babasının adı koy akmış, nedir dedim Orhan dedi. Kötü isim değil tabi ama bilemedim çok eski moda sankim3 yaşındaki bebeye Orhan diye seslenmek istemiyorum koca adam ismi
Soğuyup kaçsam mı ne dersiniz![]()
İsmi istemiyorsunuz anladık da komik olmayın bariİsmin ne dedi söyleyiverdim ferideee ferideğğğ ayy şaka gibi düşünsene arkadaşları asel duru mina falan benim kızım ferideÇocuğun hakkına girmek resmen
evet GÜLSÜNİsim nedir :)
Pardon yazmışsınız :)
Okuduğunuzu anlamak için bol bol kitap okumanızı tavsiye ederim.Çok sevdiğiniz arkadaşınızın isminin Feride olması ne alaka. Herkes çocuğuna kendi istediği ismi koyar tabiki kimseyi ilgilendirmez fakat ileriye gitmek varken geriye gitmek banada pek mantıklı gelmiyor. Yanlış anlamayın bu benim görüşüm. Değişimi reddeden, çürümeye mahkumdur. Ha eski ama modası geçmeyen çok güzel isimler yok mu var. Zeynep, Elif gibi... ama o zaman öyleymiş bu zaman böyle... Feride diye ısrar edilmesi hiç mantıklı değil.
Öz annesinin ismi Hüma ve Türk. Mara despina öz annesi degil.
Boşu boşuna kendi pskolojini yoruyorsun sonucta x koyacaksın yani bosveeeeerBebeğimizin ismi bekarlıktan beri hayalimizdeolan isim olacak inşallah doğuma 2 ay var.Bebeğimizin adının ne olacağını herkes biliyor hatta bebek diye değil ismi ile bahseder yakınlarımız buna eşimin ailesi de dahil.Dün akşam otururken eşime bir mesaj geldi annesinden "oğlum bişey dicem ben feride ismini çok seviyom" diye.Eşim bana gösterdi ne diyim diye ne diyeceksin ismi hazır onun anne diyeceksin tabii dedim acaba feride ismini eklesek mi yanına dedi asla dedim.Sonra baktım eşim bizim istediğimizi isimden bahsederek " X ismi de güzel anne" yazmış kv görüldü atmış.Anlamıyorum herkes zamanında çocuk doğurmuş koyacağını koymuş gençlere ne karışırlar.Kv daha önce bana da markası feride olan bebek pudrası gösterip ayy feride ismini de çok severim baksana demişti oralı olmamıştım
Aay bende kv. İnat babannenin adını koysaydım keşke kadının adı Mercan ya ne güzelmişevet GÜLSÜN![]()