Bebeğin ismine karışan kv

bu konular beni fıtık ediyor. İçimden sayıp sövüyorum o kv lere.
Elimde değil çünkü benimde kanayan yaram. Annem ne benim ne de kardeşimin isni koymamış istediği gibi. Buse koymak istemiş bana, kvsi ben buse diyemem isa derim diye koydurmamış. B.k gibi isimlerle dolanıyoruz.
Bir ara kırdım kafayı değiştirecektim. Sırf diploma şu bu değiştirmeye üşendiğim için değiştirmedim.
Kardeşime de Nehir koymak istemiş annem. Onu da beğenmemiş hanımefendi.
Babama anneme de kızıyorum. Niye izin veriyorsunuz yahu.
Şimdi de babaannem bana takmış kafayı. Vasiyetiymiş necmettin koyacakmışım oğlum olursa
Vasiyetini seve seve güle oynaya yerde bırakacağım ve asla koymayacağjm dedim.
Tek bana yapmıyor tüm kuzenlerime vasiyet etti, hani ölürse müdahale edemez diye.
Zebellah gibi çökmüş babaannen ustunuze ne bencillik

Kayınvalideler özellikle bu zamanlarda gerçek yüzlerini ortaya çıkarıp ikili oynuyorlar.Hiç takılı kalma.
Bizimki de ismi bilip hastanede netleştirdiğimiz halde eve geldiğimizde kendi kendine siz böyle dediniz ama bakalım dedesi ne diyecek diyerek sinirlerimi zıplatmıştı.
Doğuma kadar kayınvalidem dünyanın en iyi kaynanası derdim.Ama şimdi çok değişti düşüncelerim.Benim sessiz kayınvalidem böyleyse diğerleri nasıldır.
Sen eşinle konuş öyle yoluna bak.Sonunda bizim istediğimiz oluyor.Onlar konuştuklarıyla kalıyor.

Hayır de geç ya.
benimış de tutturdu dedim babası dahil kimse benim istemediğim bir ismi koyamaz. Kendin haklarını çocuklarında kullanmışsın bana sordun mu sen koyarken.. tamam ben o şekilde hitap ederim dedi hatta ona da hayır dedim. Bnm oğlumun 1 adı olacak ve herkes o adını kullanacak. Ne münasebet herkes istediği gibi seslensin ozmn...

Niye takıon ya. Benim kayınvalidem de ilk çocuklara isim büyükler verir demişti eşim evlenmeden önceki konuştuğumz ismi verdi. Kayınpederim anneme o işler eskide kaldı bırak çocuklar ne isterse onu koysun dedi.. hiçte takılmadm.. sende taklma sonuçta istediğinis isim konulaçak boya strese gerek yok

Ya ufacık bebeğe de koyulmaz ama dalga geçmek değil fakat yaşıtlarının adları modern iken onun isminin feride olması onu rencide edebilir ileride.Benim ismim mesela zor anlaşılan bir isim arapça bir isim sırf adımdan dolayı kendimi geri çektiğim toplum içine girmediğim zamanlar oldu çocuğum da aynısını yaşasın istemiyorum.
Ne kadar abarttınız feride ismini bence şuanda duyduğumuz çoğu isimden kat kat güzel koymak istemeyebilirsiniz ama bu kadarda abartmaya gerek yok ilerde aseller. durular, linalar, minalar bol bol olacak her sınıfta üçer beşer tane ben olsam hepsinin içinde kızımın ismi farklı olacak diye düşünürdüm.

Valla flört ettiğim adamın ailesi gayet modern, kendisi muhafakar(dı)

Oğlunun adını babasının adı koy akmış, nedir dedim Orhan dedi. Kötü isim değil tabi ama bilemedim çok eski moda sankim😶 3 yaşındaki bebeye Orhan diye seslenmek istemiyorum koca adam ismi

Soğuyup kaçsam mı ne dersiniz🤐

Ayni isimli iki kisi zor olmadi mi evde.
Eşim flört döneminden beri ismimin sonuna hatun ekliyor ondan evde sorun olmadı. Bir de biz herkesten uzağız aileler çevre başka şehirlerde pek seslenen yok yani

ailemin yanına gidince X diyince ikimiz birden dönüp bakıyoruz. Otel rezervasyonu, biletler falan çalışanlar yanlış yazdığını düşünüyor birkaç kere soruyolar, öyle şeyler de başımıza gelmiyor değil. şimdilik pişman olmadık ilerde bakalım :)

Ah ah neler yasadım ben bu konu yüzünden. Sonuç onların istediği oldu hâlâ coguguma seslenemiyorum nasılsa büyüyünce değiştirecek adını çünkü duyulmamış bi isim kayınpederin adı yani.. Umarım herşey istediğin gibi olur.

Hamile kaldığımda bir rüya görmüştüm rüyamda bir erkek çocuğu vardı bileğinde künye vardı üzerinde fatih yazıyordu.Senin adın fatih mi diyerek öptüm sevdim onu kokladım erkek olsaydı fatih koyacaktım.Hüma ismi aklımda zaten olan bir isim iken rüyamda fatih ismini görmemle hüma ismine daha fazla yaklaştım Sultan mehmet in annesinin adı olduğu için.Bilmiyorum yani içimden bir his o ismi koymamı söyledi eşimle beğenince de ona karar verdik.
Güzel isim😍 güzel olmasa da bu sadece ikinizi ilgilendirir.. lutfen esinizi tembihleyin sizden habersiz kimlige falan yazdrmaya kalkmasin bunun ornekleri cok var ne yazikki..

Benimki de daha nişanlıyken çok modern bir isim söylemişti diğer oğlunun (bekar) mu kimin önce olursa diye :KK70: Her şeye burnunu sokmaya bayılıyorlar.

Ah ah neler yasadım ben bu konu yüzünden. Sonuç onların istediği oldu hâlâ coguguma seslenemiyorum nasılsa büyüyünce değiştirecek adını çünkü duyulmamış bi isim kayınpederin adı yani.. Umarım herşey istediğin gibi olur.
İsmiyle seslenmemek nedir yarabbi deliricem jdjfnfndndnndndnfn bu konuda hassaslaşmış olabilirsiniz ama ismiyle seslenmemek de ne bileyim ......

Back
X