Bebeğin ismine karışan kv

bu konular beni fıtık ediyor. İçimden sayıp sövüyorum o kv lere.
Elimde değil çünkü benimde kanayan yaram. Annem ne benim ne de kardeşimin isni koymamış istediği gibi. Buse koymak istemiş bana, kvsi ben buse diyemem isa derim diye koydurmamış. B.k gibi isimlerle dolanıyoruz.
Bir ara kırdım kafayı değiştirecektim. Sırf diploma şu bu değiştirmeye üşendiğim için değiştirmedim.
Kardeşime de Nehir koymak istemiş annem. Onu da beğenmemiş hanımefendi.
Babama anneme de kızıyorum. Niye izin veriyorsunuz yahu.
Şimdi de babaannem bana takmış kafayı. Vasiyetiymiş necmettin koyacakmışım oğlum olursa
Vasiyetini seve seve güle oynaya yerde bırakacağım ve asla koymayacağjm dedim.
Tek bana yapmıyor tüm kuzenlerime vasiyet etti, hani ölürse müdahale edemez diye.
Babaanne torunlara karışmaya doyamamış, torunların çocuklarına da mı yetişmeye çalışıyor:/
Benim adımı da babaannem “torba” olarak telaffuz edince değiştirmek zorunda kalmışlar🙄 Tuğba’ymış orjinali:)

Bisey dememiski kadincagiz kirmadan isini hallet benimkide her seferinde sunu koyalim bunu koyalim derdi( bir suru gebelik gecirdigim icin ) tamam bakariz anne bidahakine dusunelim anne diye diye gecti seneler ne sen karisma dedim ne seni ilgilendirmez caktirmadan olmaz demek gibi bisey oldu ama ne o kirildi ne ben.

nusret kayınbabanin babasinin ismini
Ne tesadüf. Bizimde büyük KV ye erkek ismi takmışlar.
Gülsün güzel isimmis ama. İnşallah hayat boyu hep gülsün, Gülsün :)

Konu sahibi bence de koyma. Benim babannemin ismi o sebepten çok soğuğum bu isme

Bence kayınvalide teve2 deki çalıkuşunu izliyor her gün.Oradaki ferideden etkilenmiş belli ki 😂😂

Bebeğimizin ismi bekarlıktan beri hayalimizdeolan isim olacak inşallah doğuma 2 ay var.Bebeğimizin adının ne olacağını herkes biliyor hatta bebek diye değil ismi ile bahseder yakınlarımız buna eşimin ailesi de dahil.Dün akşam otururken eşime bir mesaj geldi annesinden "oğlum bişey dicem ben feride ismini çok seviyom" diye.Eşim bana gösterdi ne diyim diye ne diyeceksin ismi hazır onun anne diyeceksin tabii dedim acaba feride ismini eklesek mi yanına dedi asla dedim.Sonra baktım eşim bizim istediğimizi isimden bahsederek " X ismi de güzel anne" yazmış kv görüldü atmış.Anlamıyorum herkes zamanında çocuk doğurmuş koyacağını koymuş gençlere ne karışırlar.Kv daha önce bana da markası feride olan bebek pudrası gösterip ayy feride ismini de çok severim baksana demişti oralı olmamıştım
Kendileri dogururken hic akillarina gelmez baskasinin doguracagina hemen derler şu isim guzelmis bu isim guzelmis diye kendim yap dogur koy 🥰🤭 ayak yapiyor dogum yakinlasinca

çok sevdiğim bir arkadaşımın adı Feride. Neden bu kadar dalga geçtiniz bu isimle anlamadım???
İlla postmodern kültüre uygun mu olmak zorunda koyulan isimler ? şaka gibisiniz yA

Çok sevdiğiniz arkadaşınızın isminin Feride olması ne alaka. Herkes çocuğuna kendi istediği ismi koyar tabiki kimseyi ilgilendirmez fakat ileriye gitmek varken geriye gitmek banada pek mantıklı gelmiyor. Yanlış anlamayın bu benim görüşüm. Değişimi reddeden, çürümeye mahkumdur. Ha eski ama modası geçmeyen çok güzel isimler yok mu var. Zeynep, Elif gibi... ama o zaman öyleymiş bu zaman böyle... Feride diye ısrar edilmesi hiç mantıklı değil.

Bebeğimizin ismi bekarlıktan beri hayalimizdeolan isim olacak inşallah doğuma 2 ay var.Bebeğimizin adının ne olacağını herkes biliyor hatta bebek diye değil ismi ile bahseder yakınlarımız buna eşimin ailesi de dahil.Dün akşam otururken eşime bir mesaj geldi annesinden "oğlum bişey dicem ben feride ismini çok seviyom" diye.Eşim bana gösterdi ne diyim diye ne diyeceksin ismi hazır onun anne diyeceksin tabii dedim acaba feride ismini eklesek mi yanına dedi asla dedim.Sonra baktım eşim bizim istediğimizi isimden bahsederek " X ismi de güzel anne" yazmış kv görüldü atmış.Anlamıyorum herkes zamanında çocuk doğurmuş koyacağını koymuş gençlere ne karışırlar.Kv daha önce bana da markası feride olan bebek pudrası gösterip ayy feride ismini de çok severim baksana demişti oralı olmamıştım
Kendi doğurup koysun olmuyorsa sussun 😂

Bizimkiler de aynı bende bizim ailede yok öyle bişey herkes adı ile tek olsun mantıgı var onun için düşünmüyorum dedim ki bebegin cinsiyeti belli degilken bile ismi belliydi kız erkek seçmiştim ismini ama kim dinler hala konuşup dururlar en son kızdım kapatın bu isim meselesini iyice sogudum ben bebek dogar babası ile beraber biz bi isim koyarız sizde öyle kabul edersiniz olur biter dedim. Ay bide erkek bebek olacagını duyunca eşimin dedesi ortaya düşüp ben adını koydum abdulkadir geylani hz ismi olacak demesin mi babaanne gelmiş abdulrahman diyor tamam isimler neyse de ben zaten söylemişim en baştan kız olursa bu erkek olursa bu isim diye size ne oluyor ben koydum adını şu olacak ne demek en başta eşim babasının ismini istiyordu benim seçtiğim ismin yanına iki isim olacaktı biri onun istedigi biri benim sonra bu konuşmalar olunca ben gıcık oldum eşime de söyledim koymayalım babanın adını diye zorla insanı gıcık ediyorlar oysa başta fikir hoşuma gitmişti ama susmayan kimseye taviz yok. Madem öyle iyi mi böyle dedim çıktım 😂😂😂

Gönlünü yapı verin kadıncağızın iki ismi olsun çocuğunuzun, ne kaybedersiniz ki. Tam tersi eşinizin ve kayınvalidenizin size karşı olan saygı ve sevgisi artar. 😍 kazan kazan yani. (Feride güzel isim ayrıca ☺️)

Back
X