Bebeğin ismine karışan kv

Benim bebeğim yok ama bir gun kv ile oylesine konusuyorduk, bana kpnin ismini koyarsınız dedi. Cevabım soyadı zaten dedesinden gelecek ben istediğim ismi koyarim kimse kusura bakmasın. Tabi surat ifadesini görmeliydiniz

Sonuçta o işim koyulmuş. Burada çocuğunuzun günahı ne? Ne olarak hitap ediyorsunuz? Yada insanlara nasıl tanıtıyorsunuz.
Kısaltmayla yada daha şirin şekle getirerek.. genelde fatmaya nasıl fatoş deniliyo erkek versiyonunu düşünün. Maalesef yaşanmadan anlaşılacak birşey değil bu eşinizin gidip cocugun kimliğiyle geldiğinizdeki durum.. şimdi diyeceksiniz ne yaptın sen boş mu durdun tabiki tepkim ağır oldu eşim bile ismiyle seslenmiyo sadece büyüklerin sözde adetlerini yerine getirmek zorunda bırakıldı.

Yani siz içerde doğum yaparken onlar dışarıda cahilcr bir adetin peşinden koşuyorlarmış. Torunlarını görmeye bile hakkı yok bu insanların. İnsan sağlıklı mı doğacak bi ona bakar önce.

Çok merak ettim ismi ne?

Yani siz içerde doğum yaparken onlar dışarıda cahilcr bir adetin peşinden koşuyorlarmış. Torunlarını görmeye bile hakkı yok bu insanların. İnsan sağlıklı mı doğacak bi ona bakar önce.
Yok eve geldik eşim kimlik çıkarmaya gitti baktı konulmamış sonra eşime aöylenmişler aman istediklerini yapsınlar

Okuduğunuzu anlamak için bol bol kitap okumanızı tavsiye ederim.
Çünkü o çok sevdiğim arkadaşımın isminin devamı da var o cümleler bir bütün.

Kitap okumayı çok seven, tutku haline getirmiş bir insanım merak etmeyin. Yine çok alakasız bir yorum yapmışsınız. Bütün yazdıklarınıza cevap verme zorunluluğum yok pek tabi ilgimi çeken kısma yazmak istedim sonrasında kendi görüşlerimi dile getirdim hepsi bu.

Sakın karıştırma canım çocuk senin çocuğun.Sen yine iyisin benim annem kendi ismimi istiyorum diye tutturmuştu

Kv karışmadığı bir doğuracağımız çocuğun adı vardı ona da karışıyorlar. İsim koymak isteyen çocuk doğursun. Zaten sinirliydim bu konudaki kv daha sinir oldum. Bildiğim tek şey asla taviz vermemek.

KV kelimesini duyunca bile artık istemsizce sinirleniyorum yeter artık bir şeye de karışmasınlar evliliklerin yarısı hep kötü kvler yüzünden bozuluyor benimde oğlum var Allah kötü kalpli kv etmesin Sakın olaki eşinin gazına gelme bu çocuğu sen doğuruyorsun her türlü sıkıntıyı sen yaşıyorsun sen ne dersen isim o olur

Madem çok seviyormuş kızı yok mu ona koysaymış.

Evet cok bilindik bir isim isim degil ama turab kelimesi toprak oldugunu da bilmeyen yoktur bence, hele ki survivor daki o adamdan sonra duymayan kalmadi
Ayrica imam alinin kunyesindendir, ebu turab
Dini olarak da anlami guzel bence
Ben mi koysam napsam (survivordaki adam olmasa dusunurdum ciddi ciddi )

Beğenen 39 kişi doğru anlayıp sizin anlamak istediğiniz şekilde anlamanız. Kendimi yormak istemiyorum

Daha önce ki konularda aileden detaylar verdim ve geniş çevreleri var buralardan patlak vermek istemem çok çok nadir duyulan isimlerden olduğundan şıp diye tanırlar beni

karninda tasiyip dogurdugun cocugun adina bile karisma hakki vermeyen bir insanla evli olmak zor olsa gerek. böyle bisey benim icin bosanma sebebi olurdu. cok üzüldüm cocugunuz adina, kendini de cocugunuda savunamayan bir annesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…