- 13 Şubat 2018
- 1.527
- 3.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Duysanız sizde seslenemezdiniz o derece vahim durumİsmiyle seslenmemek nedir yarabbi deliricem jdjfnfndndnndndnfn bu konuda hassaslaşmış olabilirsiniz ama ismiyle seslenmemek de ne bileyim ......
Sonuçta o işim koyulmuş. Burada çocuğunuzun günahı ne? Ne olarak hitap ediyorsunuz? Yada insanlara nasıl tanıtıyorsunuz.Duysanız sizde seslenemezdiniz o derece vahim durum
Kısaltmayla yada daha şirin şekle getirerek.. genelde fatmaya nasıl fatoş deniliyo erkek versiyonunu düşünün. Maalesef yaşanmadan anlaşılacak birşey değil bu eşinizin gidip cocugun kimliğiyle geldiğinizdeki durum.. şimdi diyeceksiniz ne yaptın sen boş mu durdun tabiki tepkim ağır oldu eşim bile ismiyle seslenmiyo sadece büyüklerin sözde adetlerini yerine getirmek zorunda bırakıldı.Sonuçta o işim koyulmuş. Burada çocuğunuzun günahı ne? Ne olarak hitap ediyorsunuz? Yada insanlara nasıl tanıtıyorsunuz.
Kayınbaba ilk oğlum doğmadan ismini beklemiş nişanlıyken şakalaşıyoduk falan ama iş ciddileşince öyle bişey demedik iki isim birisi modern biriside peygamber ismi çok güzel karar verdik 7. Ayda eşime bi telefon geliyor kv arıyo baban ismini bekliyo ona göre diye bunu saf eşim bana söylüyo vee bilindik annen ne arkmdan iş çeviriyo gelip bana söylese belki şansı vardı şimdi hayatta koymam dedim ve koymadım çok bozuldular doğumda eşimin burnundan getirmişler nehir kendi dedesinin ismini koydu diye ki sülalemdw öyle bi isim yok kendileri dedemi tanıyo öyle olmadığını bildikleri halde eşimi darladılar şimdi kızım var direk ismini bu olacak dedik nettim karışamadılar öyle kv sinsi olur dikkatli ol
Çok merak ettim ismi ne?Kısaltmayla yada daha şirin şekle getirerek.. genelde fatmaya nasıl fatoş deniliyo erkek versiyonunu düşünün. Maalesef yaşanmadan anlaşılacak birşey değil bu eşinizin gidip cocugun kimliğiyle geldiğinizdeki durum.. şimdi diyeceksiniz ne yaptın sen boş mu durdun tabiki tepkim ağır oldu eşim bile ismiyle seslenmiyo sadece büyüklerin sözde adetlerini yerine getirmek zorunda bırakıldı.
Yok eve geldik eşim kimlik çıkarmaya gitti baktı konulmamış sonra eşime aöylenmişler aman istediklerini yapsınlarYani siz içerde doğum yaparken onlar dışarıda cahilcr bir adetin peşinden koşuyorlarmış. Torunlarını görmeye bile hakkı yok bu insanların. İnsan sağlıklı mı doğacak bi ona bakar önce.
Daha önce ki konularda aileden detaylar verdim ve geniş çevreleri var buralardan patlak vermek istemem çok çok nadir duyulan isimlerden olduğundan şıp diye tanırlar beniÇok merak ettim ismi ne?
Daha önce ki konularda aileden detaylar verdim ve geniş çevreleri var buralardan patlak vermek istemem çok çok nadir duyulan isimlerden olduğundan şıp diye tanırlar beni
Nereden bulacaklar Allah aşkına :) yani neden bu kadar korktuğunuzu da anlamış değilimDaha önce ki konularda aileden detaylar verdim ve geniş çevreleri var buralardan patlak vermek istemem çok çok nadir duyulan isimlerden olduğundan şıp diye tanırlar beni
Oğluna ferid ismini koysaymış o zaman. Aile arasında feride derlerdi.
Okuduğunuzu anlamak için bol bol kitap okumanızı tavsiye ederim.
Çünkü o çok sevdiğim arkadaşımın isminin devamı da var o cümleler bir bütün.
Sakın karıştırma canım çocuk senin çocuğun.Sen yine iyisin benim annem kendi ismimi istiyorum diye tutturmuştuBebeğimizin ismi bekarlıktan beri hayalimizdeolan isim olacak inşallah doğuma 2 ay var.Bebeğimizin adının ne olacağını herkes biliyor hatta bebek diye değil ismi ile bahseder yakınlarımız buna eşimin ailesi de dahil.Dün akşam otururken eşime bir mesaj geldi annesinden "oğlum bişey dicem ben feride ismini çok seviyom" diye.Eşim bana gösterdi ne diyim diye ne diyeceksin ismi hazır onun anne diyeceksin tabii dedim acaba feride ismini eklesek mi yanına dedi asla dedim.Sonra baktım eşim bizim istediğimizi isimden bahsederek " X ismi de güzel anne" yazmış kv görüldü atmış.Anlamıyorum herkes zamanında çocuk doğurmuş koyacağını koymuş gençlere ne karışırlar.Kv daha önce bana da markası feride olan bebek pudrası gösterip ayy feride ismini de çok severim baksana demişti oralı olmamıştım
KV kelimesini duyunca bile artık istemsizce sinirleniyorum yeter artık bir şeye de karışmasınlar evliliklerin yarısı hep kötü kvler yüzünden bozuluyor benimde oğlum var Allah kötü kalpli kv etmesin Sakın olaki eşinin gazına gelme bu çocuğu sen doğuruyorsun her türlü sıkıntıyı sen yaşıyorsun sen ne dersen isim o olurBebeğimizin ismi bekarlıktan beri hayalimizdeolan isim olacak inşallah doğuma 2 ay var.Bebeğimizin adının ne olacağını herkes biliyor hatta bebek diye değil ismi ile bahseder yakınlarımız buna eşimin ailesi de dahil.Dün akşam otururken eşime bir mesaj geldi annesinden "oğlum bişey dicem ben feride ismini çok seviyom" diye.Eşim bana gösterdi ne diyim diye ne diyeceksin ismi hazır onun anne diyeceksin tabii dedim acaba feride ismini eklesek mi yanına dedi asla dedim.Sonra baktım eşim bizim istediğimizi isimden bahsederek " X ismi de güzel anne" yazmış kv görüldü atmış.Anlamıyorum herkes zamanında çocuk doğurmuş koyacağını koymuş gençlere ne karışırlar.Kv daha önce bana da markası feride olan bebek pudrası gösterip ayy feride ismini de çok severim baksana demişti oralı olmamıştım
Madem çok seviyormuş kızı yok mu ona koysaymış.Bebeğimizin ismi bekarlıktan beri hayalimizdeolan isim olacak inşallah doğuma 2 ay var.Bebeğimizin adının ne olacağını herkes biliyor hatta bebek diye değil ismi ile bahseder yakınlarımız buna eşimin ailesi de dahil.Dün akşam otururken eşime bir mesaj geldi annesinden "oğlum bişey dicem ben feride ismini çok seviyom" diye.Eşim bana gösterdi ne diyim diye ne diyeceksin ismi hazır onun anne diyeceksin tabii dedim acaba feride ismini eklesek mi yanına dedi asla dedim.Sonra baktım eşim bizim istediğimizi isimden bahsederek " X ismi de güzel anne" yazmış kv görüldü atmış.Anlamıyorum herkes zamanında çocuk doğurmuş koyacağını koymuş gençlere ne karışırlar.Kv daha önce bana da markası feride olan bebek pudrası gösterip ayy feride ismini de çok severim baksana demişti oralı olmamıştım
Ama şöyle bişey var kuzenimin oğlu oldu geçen yıl .adını TURAB koydu o ne demek la olmustu herkes.bende garipsedim ama açık açık söylemedim içimde sakladım ayıptır günahtır üzülür diye .
Çocuğunuzun ismini acaba tuhaf mi seçtiniz karışma ihtiyacı hissetti ?
Beğenen 39 kişi doğru anlayıp sizin anlamak istediğiniz şekilde anlamanız. Kendimi yormak istemiyorumKitap okumayı çok seven, tutku haline getirmiş bir insanım merak etmeyin. Yine çok alakasız bir yorum yapmışsınız. Bütün yazdıklarınıza cevap verme zorunluluğum yok pek tabi ilgimi çeken kısma yazmak istedim sonrasında kendi görüşlerimi dile getirdim hepsi bu.
Daha önce ki konularda aileden detaylar verdim ve geniş çevreleri var buralardan patlak vermek istemem çok çok nadir duyulan isimlerden olduğundan şıp diye tanırlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?