bebegin kalp atisi

serozi

Mete 11.11.2014
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
816
178
133
Gunaydin arkadaskar , ben 7+5 günlük hamileyim bu 6 gebeliğin ve ilk kez bu aşamaya geldik daha oncekilerde kese dahi görülmeden kanama basliyordu kalp atislarini da duyduk çok şükür fakat dun nette dolasirken kalp atisi durabiliyormus, içime bir korku düştü acaba bebeğe bir şey oldu mu diye bir de rüyamda bebeğimi seviyor musum benim de hep ruyalarim tersine cikar (( Dr a gideyim dedim esim kizdi pipiriklenme Dr ne zaman gel dendiyse o zaman gidelim diyor fakat içim rahat etmiyor. Saglik ocagina gittim onlar daki cihazda 4 aydın sonra duyabiliyormus. Allakph korusun ama bir şey olsa belli olur muydu kizlar kanama falan

kalp atışı falan duyulmaz henüz canım bende çok pipirikliydim ilk haftalarda dr kızdı dedi ki bir sorun olsa kanaman olur mutlak kendini beli eder dedi çok şükür 14. haftaya kadar sorunsuz geldim sende hiç kafana takma çünkü benim 8. haftadan sonar bir bulantılarım başladı kim olduğumu bile unuttum

Ben 7 haftalikken gittim ama duyulmadi canim doktor dediki 1 hafta daha gecsin insallah gelin dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 7 haftalikken gittim ama duyulmadi canim doktor dediki 1 hafta daha gecsin insallah gelin dedi

Canim inşallah duyulur, bazen geç duyulabilirmus. Ben bu arada yeni greldim Dr dan evime çok yakin bir hastane var baktirdim. Hamdolsun iyiymis.

Sevimdim seninki ne kadarlik

Sevimdim seninki ne kadarlik

Canim benim ki 7+6 .ve benim ki resmen mucize bebek 5 tane düşükten sonra umulmadik anda vedi Rabbim inşallah sonuna kadar giderse. Senin ki de canlanacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…