Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşiniz odaya girmiyormu? Ben özel muayenehaneye gidiyorum Dr umda çift monitör var biri kendi ve benim.için diğeri eş yada yanındaki varsa oda rahatlıkla görsün diye. Ayrıca Dr nin işine engel olmadıkça ne sakıncası var ki. Rica edin ne dicek :)
Eşiniz odaya girmiyormu? Ben özel muayenehaneye gidiyorum Dr umda çift monitör var biri kendi ve benim.için diğeri eş yada yanındaki varsa oda rahatlıkla görsün diye. Ayrıca Dr nin işine engel olmadıkça ne sakıncası var ki. Rica edin ne dicek :)
Ya geliyor içeride giriyor da bilmiyorum bn fazla cekiniyorm sanırm Rica etmk için. Daha var kalp atislarinada bnde özel hastaneyr gidiyorum ama hc dikkat etmedim monitör ciftmi diye br kere girdm muayene odasına zatn bakalm inslh alabilir eşim monitörü zoom lasa üye seste duyulursa tamamdır 7. Haftada duyarz sanırm inslh tabi