Bebegin kalp atisini dr dan istemek

Eşiniz odaya girmiyormu? Ben özel muayenehaneye gidiyorum Dr umda çift monitör var biri kendi ve benim.için diğeri eş yada yanındaki varsa oda rahatlıkla görsün diye. Ayrıca Dr nin işine engel olmadıkça ne sakıncası var ki. Rica edin ne dicek :)

Kızlar bende özel muane ye gidiorum ve eşim Dr a sordu cd veriolarmis biraz bebis büyüsün verecem dedi bence soleyin Dr a veren var çünkü :)

Eşiniz odaya girmiyormu? Ben özel muayenehaneye gidiyorum Dr umda çift monitör var biri kendi ve benim.için diğeri eş yada yanındaki varsa oda rahatlıkla görsün diye. Ayrıca Dr nin işine engel olmadıkça ne sakıncası var ki. Rica edin ne dicek :)
Ya geliyor içeride giriyor da bilmiyorum bn fazla cekiniyorm sanırm Rica etmk için. Daha var kalp atislarinada bnde özel hastaneyr gidiyorum ama hc dikkat etmedim monitör ciftmi diye br kere girdm muayene odasına zatn ;) bakalm inslh alabilir eşim monitörü zoom lasa üye seste duyulursa tamamdır 7. Haftada duyarz sanırm inslh tabi ;)

Ben devlete gidiyo rum sanirim devlet vermez ne guzel ozel de veriyolarsa sirf bunun icin giderim cd si icin

Back
X