- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.481
Tamam canım.
Ama benim kızım tam soldayd
Annem hep beş parmağın beşi bir derdi.. tabiki ayrım yapılmaz ama rabbim sana iki nimeti de tattirmis.. 4 kızında olabilirdi mesela... ve şanslısın normal doğum yaptığın için.. sezeryanin sonrası çok zor oluyor ve 4 çocuğa çıkarıldı dense de sonuçta kesiliyorsun, bir parmağı aynı yerinden 4 kere kes dik bakalım ne hale geliyor .. o yüzden şükret haline.. allah gönlüne gore versin inşallah
Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.. Annen doğru soylemis. Ellerinden öpuyorum. Benimde demek istedigim o. Hic fark yok Bi anneye sormuslar hangi çocugunu çok seviyon. Yolda olan eve varincaya kadar küçuk olan buyuyunceye kadar hasta olan iyilesinceye kadar. Ve hasil ben hep seviyorum demiş. Neden erkek istedigimi yukarda yazdim zaten. Ama Rabbim ne nasip etse farketmez ben kizimi ogluma oglumu kizima değismem canisiTamam canım.
Ama benim kızım tam soldayd
Annem hep beş parmağın beşi bir derdi.. tabiki ayrım yapılmaz ama rabbim sana iki nimeti de tattirmis.. 4 kızında olabilirdi mesela... ve şanslısın normal doğum yaptığın için.. sezeryanin sonrası çok zor oluyor ve 4 çocuğa çıkarıldı dense de sonuçta kesiliyorsun, bir parmağı aynı yerinden 4 kere kes dik bakalım ne hale geliyor .. o yüzden şükret haline.. allah gönlüne gore versin inşallah
Bide belki sezeryan olmadim ama busefer bende sezerya olacam.. aşiri derecede rahip sarkmasi var bende ve doktorum normal dogumla rahim alinmaya kadar gider dedi. Gencsin sezeryan yapalim rahimide. kaldiralim dedi.. % 50 tutunma şansi var dedi ama normal dogumu kaldiramaz dedi. Yani bıçak altina yatacazRabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.. Annen doğru soylemis. Ellerinden öpuyorum. Benimde demek istedigim o. Hic fark yok Bi anneye sormuslar hangi çocugunu çok seviyon. Yolda olan eve varincaya kadar küçuk olan buyuyunceye kadar hasta olan iyilesinceye kadar. Ve hasil ben hep seviyorum demiş. Neden erkek istedigimi yukarda yazdim zaten. Ama Rabbim ne nasip etse farketmez ben kizimi ogluma oglumu kizima değismem canisi
Bide belki sezeryan olmadim ama busefer bende sezerya olacam.. aşiri derecede rahip sarkmasi var bende ve doktorum normal dogumla rahim alinmaya kadar gider dedi. Gencsin sezeryan yapalim rahimide. kaldiralim dedi.. % 50 tutunma şansi var dedi ama normal dogumu kaldiramaz dedi. Yani bıçak altina yatacaz
Sana göre sağ canım.Cnm doktora göre olan mi sayılıyor yoksa benim yattığım şekilde mi.ben yattigimda,benim solumdan oluyor doktor benim karnıma ultrason cihazını degdirdiginde doktora gore sağ oluyor.
Cok gecmis olsun dusuk ve kurtajin icin canim Rabbim sabrinin mukafatini elbette verecek. Allahin izniyle oğlun olur inşallah..insan oğluyuz kizimiz olsa oglumuzda olsun isteriz. Oğlumuz olsa kizimizda olsun isteriz. Gecen seneki hamileligimde kizim olsun diye adaklar adamistim. Bu senede oglan istiyorum ve gizlemiyorumda.. elhamdulillah olmasa da hic uzulmem iki oğlum var. Rabbim bize tattirdiği gibi olmayanlarada nasip etsin. Her iki nimetten de. Eltim 10 senedir evli ve daha çocugu yok bi evladi olsun diye başvurmadigi yontem kalmadi.. emin olunki bidefa hamile kalayim diyor kizmis erkekmis umurumda degil diyor. Bir kere o duyguya şahit olayim diyor .Geçmiş olsun cnm,Allah gönlüne gore versin.herkesin gönlünden bisey geçer ve insaniz biseyler mutlaka istiyoruz.bu gayet doğal cnm,benimde 2 kızım var bunun hayırlısıyla erkek olmasını çok istiyorum.2.kızım sezeryanla oldu buda öyle olcak,kızımdan öncede bi düşüğüm bi kurtajim oldu o yüzden şimdilik bidaha çocuk düşünemem.Tabi Allah bilir Allah herkesin gonlundekini versin inş.
Sana göre sağ canım.
Allah hepimizin gönlüne gore versin inşallah..olsun bi son olur.. 5 çocuk yeter.. bir sefer sezeryan olmuş olur. inşallah oğlun olur bu defaRabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.. Annen doğru soylemis. Ellerinden öpuyorum. Benimde demek istedigim o. Hic fark yok Bi anneye sormuslar hangi çocugunu çok seviyon. Yolda olan eve varincaya kadar küçuk olan buyuyunceye kadar hasta olan iyilesinceye kadar. Ve hasil ben hep seviyorum demiş. Neden erkek istedigimi yukarda yazdim zaten. Ama Rabbim ne nasip etse farketmez ben kizimi ogluma oglumu kizima değismem canisi
Cok gecmis olsun dusuk ve kurtajin icin canim Rabbim sabrinin mukafatini elbette verecek. Allahin izniyle oğlun olur inşallah..insan oğluyuz kizimiz olsa oglumuzda olsun isteriz. Oğlumuz olsa kizimizda olsun isteriz. Gecen seneki hamileligimde kizim olsun diye adaklar adamistim. Bu senede oglan istiyorum ve gizlemiyorumda.. elhamdulillah olmasa da hic uzulmem iki oğlum var. Rabbim bize tattirdiği gibi olmayanlarada nasip etsin. Her iki nimetten de. Eltim 10 senedir evli ve daha çocugu yok bi evladi olsun diye başvurmadigi yontem kalmadi.. emin olunki bidefa hamile kalayim diyor kizmis erkekmis umurumda degil diyor. Bir kere o duyguya şahit olayim diyor .
Rabbim hepimizin Evlatlarina ömur versin.. tabikide 5 yeter aslinda 4 te yetrdi. Kazaya kurban gittikAllah hepimizin gönlüne gore versin inşallah..olsun bi son olur.. 5 çocuk yeter.. bir sefer sezeryan olmuş olur. inşallah oğlun olur bu defa
Solda görünüyor canım.. doktor kesin konuşmamış.. belki bir dahaki kontrole erkek der.. inan çok mutlu olurum ben deValla cnm bana gore soldan baktı,yani orayla uğraştı en çok.bebek yan duruyormuş ya ondan da olabilir,bebeğim kesede solda.buda resmi cnm 7 haftalık
Eki Görüntüle 1681259
Olsun nasibi varmış.. benimki de kaza oldu.. yalnızım yardim eden de yok.. kızım da zor bir bebek.. çok ağladım öğrendiğimdeRabbim hepimizin Evlatlarina ömur versin.. tabikide 5 yeter aslinda 4 te yetrdi. Kazaya kurban gittik
Uzulmezmi canisi bizden kim hamile oldugunu farkedince o duyarsa ne ooadak diye tedirgin oluyoruz. Ve hep duaciyiz ona Rabbim onuda goruyor tez zamanda onada nasip eder insallah.Öncelik tabiki olmayan insanları düşüneceğiz,biz sonuçta hamile kalabiliyoruz onların ki daha zor.sen simdi hamilesin o kendince ne kadar uzuluyordur,çok zor bi durum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Ben bi hafta agladim hem kendime hem kizima. Kizim dedigin gibi çok zor..gecede kaç defa kalkip sut istiyordu. Birden sutten kesmem onuda benide perisan etti. Hala alisamadikOlsun nasibi varmış.. benimki de kaza oldu.. yalnızım yardim eden de yok.. kızım da zor bir bebek.. çok ağladım öğrendiğimde
Ama sonra dedim ki kimi yıllarca istiyor bu nimeti ve olmuyor.. şükrettim..
Neden olmuyor bebeği..Uzulmezmi canisi bizden kim hamile oldugunu farkedince o duyarsa ne ooadak diye tedirgin oluyoruz. Ve hep duaciyiz ona Rabbim onuda goruyor tez zamanda onada nasip eder insallah.
Solda görünüyor canım.. doktor kesin konuşmamış.. belki bir dahaki kontrole erkek der.. inan çok mutlu olurum ben de
Ben bi hafta agladim hem kendime hem kizima. Kizim dedigin gibi çok zor..gecede kaç defa kalkip sut istiyordu. Birden sutten kesmem onuda benide perisan etti. Hala alisamadik
Benim kızım zaten memeyi reddediyordu çok çektim.. 40 cikti hep ağlıyordu.. kimse yanında yok, lavaboya gidip gelirdim bi bakıyorum ağlamaktan gözleri nasıl kızarmış, aç kalırdım aksama kadar, aksam erkenden kendimi yatağa atardım.. bi ara düzeldi.. şimdi yine aynı..Ben bi hafta agladim hem kendime hem kizima. Kizim dedigin gibi çok zor..gecede kaç defa kalkip sut istiyordu. Birden sutten kesmem onuda benide perisan etti. Hala alisamadik
Burda bi doktor erken söylüyor.. ben se heyecanliyim.. ben se ilk defa sağa sola taktım bu kadar.. halbuki rabbim ol der solda erkek, sağda kız olur ya da tam tersi.. ne mucizeler oluyor... bu mu olmaz...Kız bu sağ soldan kafam karıştı iyice aman nasıl olsa ogrencez.obur ay beraber öğreniriz artık
Yumurtaliklari hantalmiş gelismiyor diyor doktorlar. Yaptigi asilama sayisini o bile unuttu ama yumurta catlamiyor. Son bi tup bebek sansi kalmişNeden olmuyor bebeği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?