Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Komşumuz rüyasında oğlum olduğunu görmüş.. Eşim de daha hamile olduğum belli değilken iki kızımızın olduğunu görmüş.. acep hangisi çıkacak
Kimisi diyor ruyanda ne görsen o çikar kimiside tersine çikar diyor.. bende kiz gordum .. adinida yağmur koyuyordum. Sabah giruncemde aradi diyor senin bi kizin oldugunu gordum diyor..

Kimisi diyor ruyanda ne görsen o çikar kimiside tersine çikar diyor.. bende kiz gordum .. adinida yağmur koyuyordum. Sabah giruncemde aradi diyor senin bi kizin oldugunu gordum diyor..
Bakalım ne çıkacak.. aman zaten %50 tutarsa çıkıyor diyorlar, çıkmazsa tersi diyorlar.. ama ismini de koymuşsun ilginç..

Gecmiş olsun canim.. ama bulanti arti kusma bende 1 aydan fazladir var.
Allaha şükür hiç kusmadım.. ama bugün aşırı bulandı midem.. dun güneşli havaya aldanıp ince giyindim.. aldım soğuğu sanırım ondan.. kızım da da hiç kusmamıştım.. ama herşeyden tiksiniyordum..

Merhaba kızlar bende çok özledim sizi,esim bugün izinliydi biraz dolaştık.avm gezdik sonra benim midem bulanmaya başladı ve gözümün onu karardı az daha bayılacaktım.sonra eşim su ve çikolata aldı biraz kendime geldim.sonra yemek yedik gözüm acildi:) bunda tansiyonum hep düşük,bugün de düştü sanırım.rüyaya gelince benim kizimdayken erkek bebek görüyordum ama kızım oldu.bunda tam net bisey göremedim bisey gördüm çamaşır askisinda iki tane bebek bluzu gördüm biri pembe biri mor.eltimin kizida hamile onun oğlu olacakmış,benimkide öyleyse buna yordum:)hayırlısı olsun bakalım.

Ben felaket kusuyorum hepsinde kustum.. ama son kizimda ve bunda cok fazla kusuyorum.. kimi kusup tekrar yiyor.. ama ben herseyden tiksiniyorum

Hayırlısı canım.. Rüya bu iste insan neye inanmak isterse ona inanmak istiyor dikkat et kendine.. hamilelik ne zor.. bebek bakımı büyütmesi.. annelik.. ömrunu veriyorsun..

Gecmis olsun canim..hamilelikte cok oluyor goz kararmasi bas donmesi.. iki canliyiz herkes 3 ogun yerken bisim aslinda 6 oğun yememiz lazim.. esim bu yazdigimi gorse tefe koyar. Ki bazane 3 gunde bir bile yemiyorum

Hayırlısı canım.. Rüya bu iste insan neye inanmak isterse ona inanmak istiyor dikkat et kendine.. hamilelik ne zor.. bebek bakımı büyütmesi.. annelik.. ömrunu veriyorsun..

Tabi cnm annelik zor kolay mi bi çocuk başka iki çocuk başka,benim 3 olacak:)Allah hepimizin yardımcısı olsun,onlarda olmasa hayat tek başına yaşanmaz,Allah olmayanlarada versin inş.

Tabi cnm annelik zor kolay mi bi çocuk başka iki çocuk başka,benim 3 olacak:)Allah hepimizin yardımcısı olsun,onlarda olmasa hayat tek başına yaşanmaz,Allah olmayanlarada versin inş.
Amin canım.. tabiki. Ev cocucuksuz olmaz.. Benim kızım çok mız mız çok yoruyor, beni su an ikinciyi dusunmemeye çalışıyorum

Gecmis olsun canim..hamilelikte cok oluyor goz kararmasi bas donmesi.. iki canliyiz herkes 3 ogun yerken bisim aslinda 6 oğun yememiz lazim.. esim bu yazdigimi gorse tefe koyar. Ki bazane 3 gunde bir bile yemiyorum

Diğerlerinde hic yaşamadım boyle kotu oluyor gerçekten,bide yoruluyoruz.benim evde 2 çocuk var ev isi yemek çamaşır bulaşık hepsi bana bakıyor haliyle yoruluyoruz.uyuyorum da aslında ama,her hamilelik bir olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…