- 29 Ekim 2015
- 304
- 49
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.521
Anaaa kac defa baktim yazmamissin.. bende gorunmemişBende er azcik dedikodu çalkalayalım
Komşumuz rüyasında oğlum olduğunu görmüş.. Eşim de daha hamile olduğum belli değilken iki kızımızın olduğunu görmüş.. acep hangisi çıkacakAnaaa kac defa baktim yazmamissin.. bende gorunmemiş
Kimisi diyor ruyanda ne görsen o çikar kimiside tersine çikar diyor.. bende kiz gordum .. adinida yağmur koyuyordum. Sabah giruncemde aradi diyor senin bi kizin oldugunu gordum diyor..Komşumuz rüyasında oğlum olduğunu görmüş.. Eşim de daha hamile olduğum belli değilken iki kızımızın olduğunu görmüş.. acep hangisi çıkacak
Bakalım ne çıkacak.. aman zaten %50 tutarsa çıkıyor diyorlar, çıkmazsa tersi diyorlar.. ama ismini de koymuşsun ilginç..Kimisi diyor ruyanda ne görsen o çikar kimiside tersine çikar diyor.. bende kiz gordum .. adinida yağmur koyuyordum. Sabah giruncemde aradi diyor senin bi kizin oldugunu gordum diyor..
Kiz ruyamda ismini koydum.. gerçi eşim begenmedi o ismi.. ama olsun soyadini sen veriyon adini ben verecem dedim.Bakalım ne çıkacak.. aman zaten %50 tutarsa çıkıyor diyorlar, çıkmazsa tersi diyorlar.. ama ismini de koymuşsun ilginç..
Ben bu sayfaya çok baktığımdan.. rüyamda o çıkıntıları görüyordum..Kiz ruyamda ismini koydum.. gerçi eşim begenmedi o ismi.. ama olsun soyadini sen veriyon adini ben verecem dedim.
Bu sayafa girdikten sonra biraz daha rahatladim.. ruya falanda gormuyorum. Hep aç oldugumdan ruyamda ya açim yada yemek yiyorumBen bu sayfaya çok baktığımdan.. rüyamda o çıkıntıları görüyordum..
Ben hasta olmuşum başım çok ağrıyor.. bulanmayan.midem bugün çok bulaniyor..Bu sayafa girdikten sonra biraz daha rahatladim.. ruya falanda gormuyorum. Hep aç oldugumdan ruyamda ya açim yada yemek yiyorum
Gecmiş olsun canim.. ama bulanti arti kusma bende 1 aydan fazladir var.Ben hasta olmuşum başım çok ağrıyor.. bulanmayan.midem bugün çok bulaniyor..
Allaha şükür hiç kusmadım.. ama bugün aşırı bulandı midem.. dun güneşli havaya aldanıp ince giyindim.. aldım soğuğu sanırım ondan.. kızım da da hiç kusmamıştım.. ama herşeyden tiksiniyordum..Gecmiş olsun canim.. ama bulanti arti kusma bende 1 aydan fazladir var.
Ben felaket kusuyorum hepsinde kustum.. ama son kizimda ve bunda cok fazla kusuyorum.. kimi kusup tekrar yiyor.. ama ben herseyden tiksiniyorumAllaha şükür hiç kusmadım.. ama bugün aşırı bulandı midem.. dun güneşli havaya aldanıp ince giyindim.. aldım soğuğu sanırım ondan.. kızım da da hiç kusmamıştım.. ama herşeyden tiksiniyordum..
Hayırlısı canım.. Rüya bu iste insan neye inanmak isterse ona inanmak istiyorMerhaba kızlar bende çok özledim sizi,esim bugün izinliydi biraz dolaştık.avm gezdik sonra benim midem bulanmaya başladı ve gözümün onu karardı az daha bayılacaktım.sonra eşim su ve çikolata aldı biraz kendime geldim.sonra yemek yedik gözüm acildi:) bunda tansiyonum hep düşük,bugün de düştü sanırım.rüyaya gelince benim kizimdayken erkek bebek görüyordum ama kızım oldu.bunda tam net bisey göremedim bisey gördüm çamaşır askisinda iki tane bebek bluzu gördüm biri pembe biri mor.eltimin kizida hamile onun oğlu olacakmış,benimkide öyleyse buna yordum:)hayırlısı olsun bakalım.
Gecmis olsun canim..hamilelikte cok oluyor goz kararmasi bas donmesi.. iki canliyiz herkes 3 ogun yerken bisim aslinda 6 oğun yememiz lazim.. esim bu yazdigimi gorse tefe koyar. Ki bazane 3 gunde bir bile yemiyorumMerhaba kızlar bende çok özledim sizi,esim bugün izinliydi biraz dolaştık.avm gezdik sonra benim midem bulanmaya başladı ve gözümün onu karardı az daha bayılacaktım.sonra eşim su ve çikolata aldı biraz kendime geldim.sonra yemek yedik gözüm acildi:) bunda tansiyonum hep düşük,bugün de düştü sanırım.rüyaya gelince benim kizimdayken erkek bebek görüyordum ama kızım oldu.bunda tam net bisey göremedim bisey gördüm çamaşır askisinda iki tane bebek bluzu gördüm biri pembe biri mor.eltimin kizida hamile onun oğlu olacakmış,benimkide öyleyse buna yordum:)hayırlısı olsun bakalım.
Hayırlısı canım.. Rüya bu iste insan neye inanmak isterse ona inanmak istiyordikkat et kendine.. hamilelik ne zor.. bebek bakımı büyütmesi.. annelik.. ömrunu veriyorsun..
Amin canım.. tabiki. Ev cocucuksuz olmaz.. Benim kızım çok mız mız çok yoruyor, beni su an ikinciyi dusunmemeye çalışıyorumTabi cnm annelik zor kolay mi bi çocuk başka iki çocuk başka,benim 3 olacak:)Allah hepimizin yardımcısı olsun,onlarda olmasa hayat tek başına yaşanmaz,Allah olmayanlarada versin inş.
Gecmis olsun canim..hamilelikte cok oluyor goz kararmasi bas donmesi.. iki canliyiz herkes 3 ogun yerken bisim aslinda 6 oğun yememiz lazim.. esim bu yazdigimi gorse tefe koyar. Ki bazane 3 gunde bir bile yemiyorum
senin ikiside kizdi değilmi.Tabi cnm annelik zor kolay mi bi çocuk başka iki çocuk başka,benim 3 olacak:)Allah hepimizin yardımcısı olsun,onlarda olmasa hayat tek başına yaşanmaz,Allah olmayanlarada versin inş.
Bide beni düsunu 4 çocuk ve 3ü okula gidiyor biride daha bebek. Allahim ben bile kendime inanamiyorumAmin canım.. tabiki. Ev cocucuksuz olmaz.. Benim kızım çok mız mız çok yoruyor, beni su an ikinciyi dusunmemeye çalışıyorum
S
senin ikiside kizdi değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?