- 29 Ekim 2015
- 304
- 49
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.541
Hadi inşallah bu sefer Rabbim oğlan verirEvt cnm 2 cimcimem var:)
Doğrudur.. en büyüğü kaç yaşında..aralarında ne karar yaş varBide beni düsunu 4 çocuk ve 3ü okula gidiyor biride daha bebek. Allahim ben bile kendime inanamiyorum
Ilk kizim Asli 14 u sayiyor 8. Sinifa gidiyor teyzesi Mustafam 11 sayiyor.6 sinifa gidiyor .Muhammed Fatih 9 girdi 3 sinifa gidiyor. Elif şevval 14 aylik oda ana kucaginda daDoğrudur.. en büyüğü kaç yaşında..aralarında ne karar yaş var
Oy maşallah.. allah bağışlasın..Ilk kizim Asli 14 u sayiyor 8. Sinifa gidiyor teyzesi Mustafam 11 sayiyor.6 sinifa gidiyor .Muhammed Fatih 9 girdi 3 sinifa gidiyor. Elif şevval 14 aylik oda ana kucaginda da
7 seneden fazla ara verdim hatta istemiyordum esim tutturdu bi kizimiz olsun diye. Sirf kiz olsun die adaklar adiyoduk. Ama bu sonuncu kazaylan oldu ikimizde istemiyoduk.Oy maşallah.. allah bağışlasın..
Ilk kizim Asli 14 u sayiyor 8. Sinifa gidiyor teyzesi Mustafam 11 sayiyor.6 sinifa gidiyor .Muhammed Fatih 9 girdi 3 sinifa gidiyor. Elif şevval 14 aylik oda ana kucaginda da
Hadi inşallah bu sefer Rabbim oğlan verir
Büyüğü yalnız kalmasın diye mi..7 seneden fazla ara verdim hatta istemiyordum esim tutturdu bi kizimiz olsun diye. Sirf kiz olsun die adaklar adiyoduk. Ama bu sonuncu kazaylan oldu ikimizde istemiyoduk.
Allah razi olsun canim.Maşallah cnm Allah bagislasin,rabbim herşeyi bi yoluna koymuştur.
Ben buyugu yanlis kalmasin istedim ama esimde bebek buyutmek nasil gormek bilmek istedi.daha once dedimya kaynana yanindayken bebeklerimizden anlamadik .. esimde benimle ayni durum daydiBüyüğü yalnız kalmasın diye mi..
Ama bi yandan kaynana iyi olur.. yardim eder.. şimdi rahatsızim mesela.. bir el atanım yardım edenim yok..Ben buyugu yanlis kalmasin istedim ama esimde bebek buyutmek nasil gormek bilmek istedi.daha once dedimya kaynana yanindayken bebeklerimizden anlamadik .. esimde benimle ayni durum daydi
Ama bi yandan kaynana iyi olur.. yardim eder.. şimdi rahatsızim mesela.. bir el atanım yardım edenim yok..
Kaynana var kaynana var tabEvt cnm o konuda haklisin,bende 2 kızımı kendim büyüttüm çok zordu.simdi kayinvalidemle altlı üstlü oturuyoruz.büyük kız hastalansa doktora goturcek olsak kaynanam küçüğe bakar,küçük benim bronşitli geçen sene hastanede çok yattık.büyüğe kayinvalidem baktı faydası çok oluyor.tabi kaynanadan kaynanaya değişiyor:)
Ah ah içi beni dışı sizi yakar...Ama bi yandan kaynana iyi olur.. yardim eder.. şimdi rahatsızim mesela.. bir el atanım yardım edenim yok..
Kayınpederin de var miAh ah içi beni dışı sizi yakar...
Var canim.Kayınpederin de var mi
Ben tiksimmiyorum ama canım da çekmiyor..Kizlar sizde meyveden tiksiniyormusunuz. Bi zar zor nar yiyebiliyom gerisine bakamiyormu bie
Diger cocuklarimda cok seviyodum. Bi kizimda ve bunda tiksiniyorum..Ben tiksimmiyorum ama canım da çekmiyor..
Olabilir ya normal.. gebelikte tiksinme çok oluyor.. Benim de hic çikolata çekmiyorDiger cocuklarimda cok seviyodum. Bi kizimda ve bunda tiksiniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?