Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Kızlar bende ekmekten tiksindim çok garibime gidiyo ama yiyemiyorum tek lokma ekmek kokusundan bile öğürüyorum. 1.hamileliğim böle zor geçmemişti bunda hep yorgun hep halsiz hep bi haller

Kızlar bende ekmekten tiksindim çok garibime gidiyo ama yiyemiyorum tek lokma ekmek kokusundan bile öğürüyorum. 1.hamileliğim böle zor geçmemişti bunda hep yorgun hep halsiz hep bi haller
Canım ben de ilk Geneliyim de yaşadım.. pide den tiksinmiştim.. kokusu gelince deli olurdum.. hatta burda bir manav var köy ürünleri satan.. oranın yakınından dahi geçmek istemezdim koyun keçi kokusu gelirdi burnuma 4. Ayda bitti

Bende baş ağrısı çekiyorum gebeliğin başından beri, ne zaman geçer sizce..güzel bi şekilde uyusamda geçmiyor..ilaçta kullanamıyorum☹

İnş benimkide geçer canım valla zormuş böle ya

kızlar ne alemdesiniz? benim bikaç gündür hfiften bulantılarım var. ve ayva aşeriyorum deli gibi. gece kalktım yemek için. sabah sabah bi ayvayı da bitirdim valla.

Parol yada minoset oneriyor doktorlar.. bende de var o agri gerci benimki migren mecbur kullaniyom agri kesici

Canım banada reçete etti dr ama şimdi organ gelişimi devam ettiği için içmek istemiyorum.içim rahat etmiyo yani. Başka Bi dr çok çok mecbur kalmadığın surece içme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…