- 29 Ekim 2015
- 304
- 49
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.581
Allah yardimcimiz olsun.. hayirlisiyla bu seferde sağ salim ayaklansakBen kızımda pilav dan tiksinmiştim, yemedim, hala da canım çekmiyor..
OLUR Olur inşallah..yarin kontrol.. bakalım..Allah yardimcimiz olsun.. hayirlisiyla bu seferde sağ salim ayaklansak
Yarinmi gidecen? Senin kontrol kaç gunde bir ? Benim 20 gunde bir ama gitmeyecem.bi 8 hafta daha geçsin oyle gidedemOLUR Olur inşallah..yarin kontrol.. bakalım..
Yok artık 8 hafta geç değil mi.. Ben kist için kontrol altında olcam..Yarinmi gidecen? Senin kontrol kaç gunde bir ? Benim 20 gunde bir ama gitmeyecem.bi 8 hafta daha geçsin oyle gidedem
Canım ben de ilk Geneliyim de yaşadım.. pide den tiksinmiştim.. kokusu gelince deli olurdum.. hatta burda bir manav var köy ürünleri satan.. oranın yakınından dahi geçmek istemezdim koyun keçi kokusu gelirdi burnumaKızlar bende ekmekten tiksindim çok garibime gidiyo ama yiyemiyorum tek lokma ekmek kokusundan bile öğürüyorum. 1.hamileliğim böle zor geçmemişti bunda hep yorgun hep halsiz hep bi haller
Kızlar bende ekmekten tiksindim çok garibime gidiyo ama yiyemiyorum tek lokma ekmek kokusundan bile öğürüyorum. 1.hamileliğim böle zor geçmemişti bunda hep yorgun hep halsiz hep bi haller
İnş benimkide geçer canım valla zormuş böle yaCanım ben de ilk Geneliyim de yaşadım.. pide den tiksinmiştim.. kokusu gelince deli olurdum.. hatta burda bir manav var köy ürünleri satan.. oranın yakınından dahi geçmek istemezdim koyun keçi kokusu gelirdi burnuma4. Ayda bitti
Aynen benimde baş ağrım var özelikle ara ara çoğalıyo ne yapılır bende bilmiyorum hiçBende baş ağrısı çekiyorum gebeliğin başından beri, ne zaman geçer sizce..güzel bi şekilde uyusamda geçmiyor..ilaçta kullanamıyorum☹
Canım senin de ikinci gebelik mi ilki erkek miİnş benimkide geçer canım valla zormuş böle ya
Bu arada bizim slvester kayip ikigundur sesi cikmiyir.
Heee eyi ettin hoşgeldin o zaman :)Burdayım cnm,bugün annemlere gittim müsait olamadım ama hemen özledim sizi:)
Parol yada minoset oneriyor doktorlar.. bende de var o agri gerci benimki migren mecbur kullaniyom agri kesiciBende baş ağrısı çekiyorum gebeliğin başından beri, ne zaman geçer sizce..güzel bi şekilde uyusamda geçmiyor..ilaçta kullanamıyorum☹
Parol yada minoset oneriyor doktorlar.. bende de var o agri gerci benimki migren mecbur kullaniyom agri kesici
Heee eyi ettin hoşgeldin o zaman :)
Oh oh afiyet olsun. Ayva eyidir bebisin guzel olur.kızlar ne alemdesiniz? benim bikaç gündür hfiften bulantılarım var. ve ayva aşeriyorum deli gibi. gece kalktım yemek için. sabah sabah bi ayvayı da bitirdim valla.
Ben kullaaniyorum canim.. migren ağrisi diger baş agrisina benzemez. Gecen sabahin 6 sinda tuttu parol minoset yoktu. Vermidon aldim .. yoksa kafami duvarlara vursam gozumu kokten cikarsam o baş agrisi kadar kotu olmazOh oh afiyet olsun. Ayva eyidir bebisin guzel olur.
Elhamdulillah canim ayni ..Sabahi iple cekiyorum aksami iple çekiyorum. Kurban oldugum Allah buda imtihanmi diyeyim.. kimisi hamile olsamda olmasamda ayni. Derken kimiside Allahin her nimetinden kokudan ve kusmaktan tiksinir ..Hosbulduk cnm,ne var ne yok bugün nasılsın.valence09 sen nasılsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?