- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.561
Kizimda her gün yerdim..komşum yeter.. çocuğun kapkara olcak diyorduDiger cocuklarimda cok seviyodum. Bi kizimda ve bunda tiksiniyorum..
Nasıl ayrıldiniz.. başka gelin mi geldi..Var canim.
E kizin kara mi oldu ?gerçi meyve cok iyidirKizimda her gün yerdim..komşum yeter.. çocuğun kapkara olcak diyordu
Boş ver canisi uzun hikaye. Sadece ev içinde ev olmuyor..Nasıl ayrıldiniz.. başka gelin mi geldi..
Kızım bana göre esmer azcikE kizin kara mi oldu ?gerçi meyve cok iyidir
Ben hiç meyve aramam..ama Kızım da çok meyve yemiştim.. meyve olsun yeter diyordum..et görünce deli oluyordum..E kizin kara mi oldu ?gerçi meyve cok iyidir
ErkekKız mı erkek mi sizce kesem sağda 9+5 haftalık yorum bekliyorum kızlar
Benim oğlum var onunla aynı haftada ki ulturasonlarını karşılaştırdım oğlum baya şekillenmiş o haftalarda bu hala toparlak:) bide kese sağda olursa kuz fln dediler bide size soriyim dedim teşekkür ederim cvb için
Bende meyve aramam . Et gozum arar ama tavuk etini anamiyorum direk migdem kalkiyorBen hiç meyve aramam..ama Kızım da çok meyve yemiştim.. meyve olsun yeter diyordum..et görünce deli oluyordum..
Kese sagda olsa bile icindeki hafif sola daha yakin.. bencede erkek.Benim oğlum var onunla aynı haftada ki ulturasonlarını karşılaştırdım oğlum baya şekillenmiş o haftalarda bu hala toparlak:) bide kese sağda olursa kuz fln dediler bide size soriyim dedim teşekkür ederim cvb içinbaşka yorumu olan varmı kızlar
Ben etin bir şekilde pişmiş halini çok seviyorum su an.. söylemim belki cani çeken.olur..Bende meyve aramam . Et gozum arar ama tavuk etini anamiyorum direk migdem kalkiyor
Valla benim canim hiçbir nimeti çekmez. Yedigimide mecburiyetten yiyorum yiyemedigimi zaten uzak tutiyorum .Ben etin bir şekilde pişmiş halini çok seviyorum su an.. söylemim belki cani çeken.olur..
Benim canım çekiyor.. sadece gebelikte değil... canım oldum.olası birşeyler cekerValla benim canim hiçbir nimeti çekmez. Yedigimide mecburiyetten yiyorum yiyemedigimi zaten uzak tutiyorum .
Gebelik dışinda benimde maşallahim var. Ama bu gebelik 4 ay boyunca eritiyor beni.. bi deri bi kemik kaliyorumBenim canım çekiyor.. sadece gebelikte değil... canım oldum.olası birşeyler ceker
Kaç haftalıksin.. hepsi kötü mi geçiyor..Gebelik dışinda benimde maşallahim var. Ama bu gebelik 4 ay boyunca eritiyor beni.. bi deri bi kemik kaliyorum
8 +4 canim hemen hemen hepside ilk 4 aya kadar kotu geciyor en sevdigim çayi birak içmeyi demleyemiyorumda...ama son kizimda doğuma kadar çay içemedim.. kizim çok kotuydu hamileliğiKaç haftalıksin.. hepsi kötü mi geçiyor..
Ben limonlu çaydan soğudum.. ama koyu şekerli çay seviyorum simdi..8 +4 canim hemen hemen hepside ilk 4 aya kadar kotu geciyor en sevdigim çayi birak içmeyi demleyemiyorumda...ama son kizimda doğuma kadar çay içemedim.. kizim çok kotuydu hamileliği
Anam ben ne zaman içecem şu çayiBen limonlu çaydan soğudum.. ama koyu şekerli çay seviyorum simdi..
Ben kızımda pilav dan tiksinmiştim, yemedim, hala da canım çekmiyor..Anam ben ne zaman içecem şu çayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?