- 29 Ekim 2015
- 304
- 49
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.781
BenimdeBenim sol kaşığına sancı giriyor..
selam hanımlar benımde ıkı kızım var 20 haftalık hamıleyım doktor 12 haftada kıza benziyor dedi 17. haftada kız dedı bende cok bekledim ınsaalah degısır dıye ..hayırlısı böyle demekki...
Duz bakinca saga yakin canim bu kese yuvarlak biraz..kiza benziyor zatenBebegin kesede sola yakin,kızlarında bebegin kesede nerdeydi.şimdiki hamileliğin 7.8 hafta ultrasonunu ceksene bakalım bi.
Canım senin oğlunda belirtiler neydi.. bir de varsa oğlunun ultrason görüntüsünüDuz bakinca sagagörüntüsünü atar mısınm bu kese yuvarlak biraz..kiza benziyor zaten
Benmi ..Canım senin oğlunda belirtiler neydi.. bir de varsa oğlunun ultrason görüntüsünü
EvetBenmi ..
çok fazla kasık ağrısı tehlikeli olabilir doktora sordun mu?Şu kasik ağrisi neydendir? Allah için niye azalmiyor.. niye her gebelik farkli geçiyor
Her bebek farklı, her gebelik de farkli..Şu kasik ağrisi neydendir? Allah için niye azalmiyor.. niye her gebelik farkli geçiyor
kaçıncı bebeğin?selam hanımlar benımde ıkı kızım var 20 haftalık hamıleyım doktor 12 haftada kıza benziyor dedi 17. haftada kız dedı bende cok bekledim ınsaalah degısır dıye ..hayırlısı böyle demekki...
Her bebek farklı, her gebelik de farkli..
Hayirlisini Allah bilir canim. Ne istedigimiz degil Rabbimizin ne verdigi onemli.selam hanımlar benımde ıkı kızım var 20 haftalık hamıleyım doktor 12 haftada kıza benziyor dedi 17. haftada kız dedı bende cok bekledim ınsaalah degısır dıye ..hayırlısı böyle demekki...
Dr. Gideli daha 10 gun oldu.. ve agrilarim yoktu ..simdi dayanilacak gibi deil..son kizimda cok kasik agrim oluyodu ama bukadar bacaklarima vurmiyoduçok fazla kasık ağrısı tehlikeli olabilir doktora sordun mu?
Allah korusun erken doğum falan olmasın.
E hayirli olsun canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :)kızlar cumartesi gittim doktora 12 hafta 2 günlüktü daha bakar bakmaz bebişim gösterdi kendini önce kemik yapısından erkek dedi daha sonra doktor pipisini görebilcekmiyz deyince bizim ufaklık takla atıp açıverdi bacakları:)burda kız diye yorumlar almıştım ama oğluşum geliyor bide ultrasonu kapatırken el salladı bize inanılmaz bi duyguydu
Cinsiyet tahmini yapabilen var mı :)))Eki Görüntüle 1690768 [/QUOT. sadece tahmin ya tutarsa diyerekten bence erkek :)
Cinsiyet tahmini yapabilen var mı :)))Eki Görüntüle 1690768
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?