Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

benim sağım dan baktı hayırlısı bu 5 ci gebeliğim sağ sağlık elime aliyimda kız erkek farketmez gönül ikisinide diler takdir allahin

Sağ kiz sol erkek canim ultrasyon resmine gore dol erkektir
Canım bu 5. Bebeğin.. bence sem tahmin edersin.. herkesin bünyesi farklı.. ama sen vücudunu tanıyorsun.. hem kızların hem oğulların var .. onlarda neler yaşadığını ve nerde taşıdığını biliyorsun..

Canım bebek büyüdüğünde her yerde oluyor.. ilk haftalar önemli.. sana hep dua ediyorum.. allah gönlümüze göre hayırlısıyla versin diye..

Kendi bunyemi biliyorum.
dogrudur her hamilelik ayni ise . Az cok tahmin ediyorum.. kizlarimda sol kasigim agriyodu.. yine agriyor.. tum cocullarimda hic bisi yemiyodum .. yine yemiyorum.. herseyin hayirlisi artik

Kendi bunyemi biliyorum.

dogrudur her hamilelik ayni ise . Az cok tahmin ediyorum.. kizlarimda sol kasigim agriyodu.. yine agriyor.. tum cocullarimda hic bisi yemiyodum .. yine yemiyorum.. herseyin hayirlisi artik
Yine de belli olmaz da.. bana doktorum annemin tek yumurtalı lı var hem kızı hem oğlu var demişti.. ama nazı insanlar da anlıyorum diyor.. bilemedim..

Kızlar bide şey duydum burda,arkadaşın biri dediki plasentanin on duvarda olması erkek bebek olduğunda olurmuş,arka duvarda olması kızmış.ultrasonunuzla beraber bi kağıt verildi mi size,bana verildi plasenta=anterior yazıyor yani benim plasenta on duvardaymis bana seninki %99 erkek dedi.bide siz bakin kağıdı olanlar baksın bi plasentanin yaninda ne yazıyor.

o kagit hic verilmedi bana

o kagit hic verilmedi bana
Ultrasyon resminde bebek sağa yakin benimki kiz olma ihtimali yuksek.. bide kizimde sol kasigim ikinci aydan agriyordu taki doguma kadar.. buda ikinci aydan basladi ve agrisi dinmiyor.. burdada kiz olma ihtimali yuksek.. kusma ve bulantilarimdan da kiza benzetiyorum.. yani bi dr. Kiz demedigi kalmiş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…