- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.741
Canım fotoda değil karnında nerde taşıdığına göre söylüyorum..Sağ kiz sol erkek canim
Kaç çocuğun var canım..benim sağım dan baktı hayırlısı bu 5 ci gebeliğim sağ sağlık elime aliyimda kız erkek farketmez gönül ikisinide diler takdir allahin
Canım bu 5. Bebeğin.. bence sem tahmin edersin.. herkesin bünyesi farklı.. ama sen vücudunu tanıyorsun.. hem kızların hem oğulların var .. onlarda neler yaşadığını ve nerde taşıdığını biliyorsun..Sağ kiz sol erkek canim ultrasyon resmine gore dol erkektir
benim sağım dan baktı hayırlısı bu 5 ci gebeliğim sağ sağlık elime aliyimda kız erkek farketmez gönül ikisinide diler takdir allahin[/QUOUTE/]
ben cinsiyeti sorduğumda kasigimin solundan çok baktı,demekki poposu benim solumda benim bebek yan duruyor.Benim kesede bebekte sola yakin.
Kendi bunyemi biliyorum.Canım bu 5. Bebeğin.. bence sem tahmin edersin.. herkesin bünyesi farklı.. ama sen vücudunu tanıyorsun.. hem kızların hem oğulların var .. onlarda neler yaşadığını ve nerde taşıdığını biliyorsun..
dogrudur her hamilelik ayni ise . Az cok tahmin ediyorum.. kizlarimda sol kasigim agriyodu.. yine agriyor.. tum cocullarimda hic bisi yemiyodum .. yine yemiyorum.. herseyin hayirlisi artikCanım bu 5. Bebeğin.. bence sem tahmin edersin.. herkesin bünyesi farklı.. ama sen vücudunu tanıyorsun.. hem kızların hem oğulların var .. onlarda neler yaşadığını ve nerde taşıdığını biliyorsun..
Yine de belli olmaz da.. bana doktorum annemin tek yumurtalı lı var hem kızı hem oğlu var demişti.. ama nazı insanlar da anlıyorum diyor.. bilemedim..Kendi bunyemi biliyorum.
dogrudur her hamilelik ayni ise . Az cok tahmin ediyorum.. kizlarimda sol kasigim agriyodu.. yine agriyor.. tum cocullarimda hic bisi yemiyodum .. yine yemiyorum.. herseyin hayirlisi artik
Bende de var felaket..Yine migren ve yine dinmeyen baş ağrisi
Ne zaman bitecek bu gebelik . Adam akilli bi ilac kulanamiyiruzdaBende de var felaket..
Canım nasılsın..Migren bendede var ama artik azaldı arada ağrıyor,çok zor bi ağrı
Canım nasılsın..
Ben de evdeyim çok sıkıcıİyiyim cnm sen nasılsın,küçük kızı uyutuyorum:)
o kagit hic verilmedi banaKızlar bide şey duydum burda,arkadaşın biri dediki plasentanin on duvarda olması erkek bebek olduğunda olurmuş,arka duvarda olması kızmış.ultrasonunuzla beraber bi kağıt verildi mi size,bana verildi plasenta=anterior yazıyor yani benim plasenta on duvardaymis bana seninki %99 erkek dedi.bide siz bakin kağıdı olanlar baksın bi plasentanin yaninda ne yazıyor.
Ultrasyon resminde bebek sağa yakin benimki kiz olma ihtimali yuksek.. bide kizimde sol kasigim ikinci aydan agriyordu taki doguma kadar.. buda ikinci aydan basladi ve agrisi dinmiyor.. burdada kiz olma ihtimali yuksek.. kusma ve bulantilarimdan da kiza benzetiyorum.. yani bi dr. Kiz demedigi kalmiş. :)o kagit hic verilmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?